Зациклих много с айпод тъч 1г

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
badxboy

Зациклих много с айпод тъч 1г

Мнение от badxboy »

Здравейте!
Карам директно по същество.. Цяла вечер се опитвам да се оправя с айпода, но все така неуспешно и вече съм на път да се откажа..
Айпода е 1г 8гб с версия 4.2.1 .
Преди беше джайлбраке от мен, но после един почнат го вдигна до 4.2.1 и сега е лошо положението.. Първо изтеглих greenpoison, опитах с него да го джайлна, но не стана, че и неискаше да се пуска после известно време..
Опитвам се, да го смъкна до 3.1.2 или до 3.0, но правих 20 рестора, вкарвах го в Ресукле режим или нещо такова при рестора, но когато в Itunes натисна shift+ресторе и избера фирмуеър 3.1.2 или 3.0 неможе да го зареди и ми излиза еррор.. Изтеглих redsnow 0.8 избрах от него фирм 3.0, а 3.1.2 нещо даваше грешка и не ме пускаше да продължа(то май с тази програма трябва да намеря фирмуера с които съм на момента, а аз избрах 3.0) както и да е пусна ме влезнах в ДФУ режим, но посредата зацикли и не мърда над час..

Почнах да се отчайвам зверски, а преди съм правил тази операция ..
Дайте някакъв съвет, защото се побърквам, моля ви ..
Изчетох всички теми, които са свързани с моите неща, но не се получава.. Сега пак не се пуска айпода, но като се наспа и погледна какви съвети сте дали ще се опитвам пак ..

Много писане дойде, дано някой прочете и ми влезе в положението ..
badxboy

Re: Зациклих много с айпод тъч 1г

Мнение от badxboy »

Гледам, че никой не е писал нищо...

Проблема,който излиза при ресторе и шифт е следния could not be restored because firmware file is not compatible.

Доколкото четох, 4.2.1 не може да се качи на айпод тъч 1г ? Как е станал тоя номер, че в момента е с него ?
И как да го сваля до по-ниска версия ??? Теглих кви ли не фирмуери за моето устройство, но дори през рекавъри и ДФУ режим, все излиза този еррор, като тръгна да го ресторвам..
Пробвах на друг компютър, преинсталирах itunes, пробвах с последна версия, пробвах с .8 версия, но все не се получава .......
Аватар
lian

Мнение от lian »

Вкарваш го в DFU и цъкаш Restore в iTunes.
badxboy

Мнение от badxboy »

Правих го това, но все изписва could not be restored because firmware file is not compatible.
ако не цъкам shift просто зарежда нещо 10-тина минути, после и на айпода зарежда нещо и всичко си е както преди ..
victor11

Мнение от victor11 »

Бъркаш си устройството, очевидно не е 1G. Изтегли фърмуер за iPod 2G и ще стане.
badxboy

Мнение от badxboy »

1Г е .. 100% съм сигурен.Това е интересното, как се е стигнало до това,че в момента е с тази версия ..И какво мога да направя по въпроса..
victor11

Мнение от victor11 »

100 %, ама не. Не можеш да качиш 4.2.1 на 1G, а и съобщението от iTunes говори за същото. Не упорствай, а тегли фърмуер за 2G.
badxboy

Мнение от badxboy »

Хмм.. Оказа се напълно прав :) Изтеглих 3.0 за 2Г и стана от първия път.

Благодаря ви много!
badxboy

Мнение от badxboy »

опа .. Джайлбрейка се прецаква..

С ред сноу 0.9 не намира фирмуера
с ред сноу 0.8 го намира, но забива посредата на джайлбрейка, когато тегли Jailbreak data...
ред сноу 0.7.2 също забива в този момент ?
badxboy

Мнение от badxboy »

Айде пак аз..

Смених компютрите и сега се зареди напълно, но нов проблем ..
След като изпише done! в REDSNOW, на айпода седи Downloading Jailbreak data ... и не мърда .. След около 20 минути седене, се включва в recovery режим и след ресторе пак същото и неще и неще ................ гледам, че доста хора имат този проблем? Идея ?

п.с тия 2 дни с друго освен тая джаджа не съм се занимавал ........
защо нищо не се получава както трябва..
Публикувай отговор