Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
1. Top Gear Stunt School
2. Angry Birds
3. Angry Birds RIO
4. Angry Birds Seasons
5. 9mm
6. Modern Combat Black Pegasus
7. Tom Clancy's Rainbow Six
8. Silent Ops
9. Cut the Rope
10. SHIFT 2 Unleashed
11. Real Racing 2
12. GT Racing
13. World Conqueror 1945
1. Collision Effect - през екрана минават различни по цвят топчета. Натискайки някое синьо, всички сини се взривяват с него..и така, не трябва различни цветове да се пресичат.
2. Zen Bound 2 - просто трябва да се види..с едно въже с дадена дължина трябва да увиеш определен процент от повърхността на дадената фигура..
3. Ultra Deep - чрез тилта завиваш наляво и надясно, падайки в безкрайна бездна, като се пазиш от шипове и пр.
4. Moron Test -мисля че всеки е знае, доста добра игра с много интересни въпроси с уловки
5. Flick Soccer - биеш фалчета..доста приятна графика и геймплей. Има и много интересни challenges
6. Mr Aah - едно човече скача между едни кули с мишени, олюлчвайки се на въже като тарзан..трябва да натиснете в момента в който да се пусне, и да уцели мишената
7. Angry Birds - класика
8. Hotshop Pool - билярд, с дадени challenges за трик шотове
9. Dark Nebula 2 - популярен род игри..упрявляваш едно топче чрез тилта и трябва да минаваш през различни мостчета, покрай шипове и пр. без да падаш
10. iBasket - стреляш с баскетболна топка. доста такива има, но на тази самия контрол върху топката най ми харесва
Това са игрите който играя в момента и са ми най - интересни бих си свалил и Grand Theft Auto III ,но не съм с iOS 4.3