Cydia Проблем

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Santu6ka

Cydia Проблем

Мнение от Santu6ka »

Здравейте!
Вчера джейлнах ипод-а си (тъч 4), след като го ъпдейтнах с iOS 5.1....Всичко мина добре, следвах инструкциите от една тема във форума, но след като се опитах да си изтегля някои програми(например Barrel програмката)все ми изписва, че не се поддържат от мойта версия, от друга страна тези които успях да изтегля, забиват при стартиране...
Та въпроса ми е, на какво се дължи това и въпрос на време ли е да се направят приложения, които да се поддържат от мойта версия?
Santu6ka

Re: Cydia Проблем

Мнение от Santu6ka »

Плийс хелп...
Не съм изобщо запозната с тази техника!!!
Търсих във форумите, ама като не знам какво да търся става още по-сложно!!!
victor11

Мнение от victor11 »

Ами прекрасно си си отговорила сама на въпроса. Относно забиването при стартиране, прегледай пак темата за джейлбрейк - същият в tethered и трябва да се прави процедура с Redsn0w при рестарт на устройството.
Santu6ka

Мнение от Santu6ka »

Благодаря много victor,за отговора!!!!!!
Направих процедурата с redsnow, където се рестартира устройството за 2ри път и се влиза в extras i se natiska reboot... и пак забива, трябва ли при всяка нова инсталация на приложение да натискам reboot na айпод-а?
victor11

Мнение от victor11 »

Процедурата трябва да се прави при всеки рестарт на устройството, т.е. когато се наложи да го изключиш/рестартираш или ти се изтощи батерията.
Публикувай отговор