Единственото,което разбрах,че е заключен към испански оператор,но нищо повече.От SAM пробвах всички испански carrier-и,но нищо,пак като отворя itunes ми показва This SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supportedinterr написа:Не мога да разбера,към кой оператор ми е заключен телефона-iphone 4.victor11 написа:Естествено, че при рестор ще се заключи пак, това не е фабрично отключване. Не пречи да пробваш и на 4.3.3, а ако решиш да ъпдейтваш, много по-разумно е да си запазиш бейзбенда за всеки случай.
@sot86: Можеш да провериш телефона си тук: http://www.imei.info/
През този сайт,за да ми покаже към кой оператор е заключен ми иска регистрация.Направих си и като дам check ми се появява...
Your iPhone-check history
Waiting
И чаках 20 мин и нищо.
В гугъл също нищо не намерих.tyniumbrella ми показва... MC604GB/A - iPhone4
Помагайте!
Отключване на iPhone 3G/3GS/4/4S чрез SAM [ръчен метод]
Re: Отключване на iPhone 3GS/4/4S чрез SAM [5.0/5.0.1/5.1]
Някой пробвал ли е с виваком?
Да работи си без проблем.....
Аз си оправих проблема, просто реинсталнах САМ.
Днес доста телефони "ънлокнах" и става метода с Виваком, няма проблеми, и на 4(4С).
Днес доста телефони "ънлокнах" и става метода с Виваком, няма проблеми, и на 4(4С).
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Don't even look at me wrong when I come through the hood!
Дойде ми една мисъл в главата, но като видя, че няма никой и си отиде!
Аз сега на две 4-ки пробвах и на 2-те не иска с вивакомската...Освен проблема да е в картата...
Мисля, че е не лоша идея всеки да поства тук IMSI-то с което е успял и съответно за кой оператор е, за да става за под минута отключването , стига да е съгласен Виктор да ги мести всеки път в шапката на темата !
Нещо много елементарно, като грешка, която допуснах 1-2 пъти, когато стигнете до частта с пейст на imsi, paste и след това влезте в някое меню, да се скрие клавиатурата просто и тогава свържете с iTunes.
P.S. Ето тук можете да си проверите телефоните безплатно, има ограничение на броя проверки, но за частни потребители върши работа.
http://sim-unlock.net/iphone_chk/
P.S. Ето тук можете да си проверите телефоните безплатно, има ограничение на броя проверки, но за частни потребители върши работа.
http://sim-unlock.net/iphone_chk/
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
здравейте, ако си купя iphone 4s ФЗ към Глобул с версия 5.0.1 ще мога ли да ъпдейтна софтуера към 5.1 и да работи чрез SAM на вивателска карта, защото съм на вивател, а ФО телефони са с 300 лв отгоре?
Apple iPhone 2G 8gb FW 2.1> 2.2.1
А случайнно да има jailbreak за 4S/5.1 
В шапката на темата е написано:

В шапката на темата е написано:
.victor11
Чрез долуописания метод може да отключите своя iPhone 3GS/4/4S с фърмуер 5.x за работа с оператор, различен от този, към който е заключен. За целта е нужно да имате направен джейлбрейк
Последно промяна от gogi71 на 25 Апр 2012, 01:52, променено общо 1 път.
iPhone4 IOS 5.1-Пробвах над 10 пъти и нещо не става.Трябвали картата да е,micro sim
Ми каква друга трябва да е за iPhone4 ???
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Може да чакаш и 24 часа, може и 1 минута!interr написа:Не мога да разбера,към кой оператор ми е заключен телефона-iphone 4.victor11 написа:Естествено, че при рестор ще се заключи пак, това не е фабрично отключване. Не пречи да пробваш и на 4.3.3, а ако решиш да ъпдейтваш, много по-разумно е да си запазиш бейзбенда за всеки случай.
@sot86: Можеш да провериш телефона си тук: http://www.imei.info/
През този сайт,за да ми покаже към кой оператор е заключен ми иска регистрация.Направих си и като дам check ми се появява...
Your iPhone-check history
Waiting
И чаках 20 мин и нищо.
В гугъл също нищо не намерих.tyniumbrella ми показва... MC604GB/A - iPhone4
Помагайте!
Но защо ми се струва че това GB/A на модела означава Мтел???
Ми наистина каква друга да е картата то ако си е нормална не може да влезе или трябва ти да си я изрежеш и да стане микро или да отидеш в съответния оператор на който си и да ти я сменят с микро при мтел смяната е 20лв при другите не знам ти си решаваш....and написа:iPhone4 IOS 5.1-Пробвах над 10 пъти и нещо не става.Трябвали картата да е,micro sim
Здравейте искам да ви попитам нещо.На мен ми ето това ми излиза, цялото долно меню липсва някакви идеи?
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
i7 2600k 4,8Ghz custom water cooling Asrock z68 extreme4 gen3 Sapphire HD7970oc - SSD Corsair Force GT , RAM- 4x4 corsair vengeance C8 LAN- Killer 2100 BigFoot pro PSU- Corsair HX850W CASE- CM Storm Trooper
Картата ми е рязана,преди с стария iOS 4.3.5 трагваше с Gevey,сега със SAM ne stava
Iliobossa телефона ти е хактивиран,направи това което ти е написано на шота който си постнал
И аз като се зачетох го разбрах ама нали се се бърза и..Мерси все пак
i7 2600k 4,8Ghz custom water cooling Asrock z68 extreme4 gen3 Sapphire HD7970oc - SSD Corsair Force GT , RAM- 4x4 corsair vengeance C8 LAN- Killer 2100 BigFoot pro PSU- Corsair HX850W CASE- CM Storm Trooper
Браво момчета работи без грешка.
Трябва да си сложиш картата с оригиналния слот,не с този за гевея.and написа:Картата ми е рязана,преди с стария iOS 4.3.5 трагваше с Gevey,сега със SAM ne stava
Аз съм с на гевея слота няма никакъв проблем.
Много ще съм благодарен, ако някой ми каже към кой е заключен MC603KH/A - iPhone4. Тinyumbrells и iTools ми показват или празни полета или unavailable
. От нета само разбрах, че май е Кореа?!? Благодаря много

Soze написа:Едно нещо ако работи не го подобрявайте ! Че да не се присъедините към iPod потребителите.
Корейски е.Отключих такъв на приятел.
А прочете ли,че картата е орязана много,за това написах за слота.iliobossa написа:Аз съм с на гевея слота няма никакъв проблем.
Bad Boy жив и здрав приятел.
Soze написа:Едно нещо ако работи не го подобрявайте ! Че да не се присъедините към iPod потребителите.