Официален метод за отключване на 2.0 с WinPwn2.0 (Windows)
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Re: Официален метод за отключване на 2.0 с WinPwn2.0 (Windows)
Според мен приятели всичко е въпрос на правилен режим. За това плюе грешки, както Sisq0 плюе напразни опити да ми вземе джак-а. Да ама НЕ
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Приятелю ще видим утре
дали е неправилен опит или просто НЕ СТАВА 

Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
След цяла нощ мъчения на Windows Vista...досаждане на Adamov
никакъв резултат - грешки 1600, 1601, 1602...1603
В работата - Windows XP - от раз изкочи ананасчето
Изводи, които си направих:
1. Грешки 1600, 1601, 1602...1603 могат да възникнат не само при "лош" DFU режим, но и при проблем с usb драйверите на компа. Аз лично. на моята домашна Виста, навремето и бях слагал usb драйвери от XP, с цел съвместимост със стари приложения и може би в моя случай това е омазало нещата.
2. След като направите трика за влизане в SilentDFU режим, отворете Device manager и вижте какво usb устройство се е закачило - трябва да има Apple DFU ...
3. От SilentDFU се излиза като задържите home+power докато се появи ябълката, след което ги пускате и телфонът отива в "нормален" режим.
4. Единствено не може да се излезе (без рестор) от i-boot recovery mode - (на дисплея стои добре познатата картинка с кабелчето)
Поздрави на всички
И специални благодарности на Adamov

В работата - Windows XP - от раз изкочи ананасчето

Изводи, които си направих:
1. Грешки 1600, 1601, 1602...1603 могат да възникнат не само при "лош" DFU режим, но и при проблем с usb драйверите на компа. Аз лично. на моята домашна Виста, навремето и бях слагал usb драйвери от XP, с цел съвместимост със стари приложения и може би в моя случай това е омазало нещата.
2. След като направите трика за влизане в SilentDFU режим, отворете Device manager и вижте какво usb устройство се е закачило - трябва да има Apple DFU ...
3. От SilentDFU се излиза като задържите home+power докато се появи ябълката, след което ги пускате и телфонът отива в "нормален" режим.
4. Единствено не може да се излезе (без рестор) от i-boot recovery mode - (на дисплея стои добре познатата картинка с кабелчето)
Поздрави на всички
И специални благодарности на Adamov
Да докладвам - след като имах какви ли не грешки при опита да ъпгрейдна видях че ВинПвн вече е с версия 2.0.2. - от днес. Инсталирах и стана от веднъж.
EDIT: "забавното" е че ИТюнс не ми вижда телефона, което означава липса на синхорнизация, ще рестартирам щайгата , ако и това не стане ще преинсталирам Итюнес , ако ли не ще пробвам с по ниска версия.
EDIT 2 След рестарт на компа всичко се оправи. Доволен съм.
EDIT: "забавното" е че ИТюнс не ми вижда телефона, което означава липса на синхорнизация, ще рестартирам щайгата , ако и това не стане ще преинсталирам Итюнес , ако ли не ще пробвам с по ниска версия.
EDIT 2 След рестарт на компа всичко се оправи. Доволен съм.
С winpwn 2.0.0.2 всичко мина по вода. Аз съм с Vista.
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Окей аз съм си овне и не се отказвам. на 3тото ПЦ ( този път с ХР ) стана. Разбира се и след 2 часа тормоз на адамов по телефона
Горкия не можа да подремне в рейса
ДЖАК

Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
А бре, файловата система знам, че не е същата, ама ако си прехвърля приложенията от 1.1.4 на 2.0, дали ще бачкат 

iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Не, не се и опитвай дориTeDDy написа:А бре, файловата система знам, че не е същата, ама ако си прехвърля приложенията от 1.1.4 на 2.0, дали ще бачкат

● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
-
А като pwn itune изгасяш ли програмата или стои включена.
Аз съм с 1.1.3 има ли някакъв проблем с това?
Също така как да направя сигурен бекъп на контактите и другата информация, че са изключтелно важни.
Също така как да направя сигурен бекъп на контактите и другата информация, че са изключтелно важни.
Хаквам сигнатури...
...съобщението е оставено от Администратора!!!
Няма значение.ivanjonkov написа:А като pwn itune изгасяш ли програмата или стои включена.
с Итюнес, а какво разбираш под друга информация , защото ще загубиш всички приложения.Nikaru написа:Аз съм с 1.1.3 има ли някакъв проблем с това?
● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
Аз имам проблем обаче с Mail... Като го включа и почва да тегли писмата от инбокс и излиза от програмата - така всеки път
Някакви идеи?

Някакви идеи?
iPhone 3G 16GB
най-вероятно си дал рестор на стария ти телефон от итюнес. затова те изхвърля от мейла. единственият начин за оправяне на този проблем е цялата процедура по джейлбрейк на ново и след това му дава 'сет ню айфон'. и така.
Последно промяна от user002 на 25 Юли 2008, 15:31, променено общо 1 път.
И все пак има ли проблем с 1.1.3?
Хаквам сигнатури...
Никару, не би трябвало да има. Ти просто сменяш фърмуера. Давай смело.
Да така направихuser002 написа:най-вероятно си дал рестор на стария ти телефон от итюнес. затова те изхвърля от мейла. единственият начин за оправяне на този проблем е цялата процедура по джейлбрейк на ново и след това му дава 'сет ню айфон'. и така.

Нищо процедурата е лесна и ще я повторя

iPhone 3G 16GB
Само да потвърдя и аз, че метода си действа без проблеми, ако внимавате не би трябвало да има ядове.
Дори си качих обратно бекъпа от iTunes и сега разцъквам апликацийки.
Дори си качих обратно бекъпа от iTunes и сега разцъквам апликацийки.
едит: Всичко мина ОК. Бях на 1.1.3, ъпдейтнах до 1.1.4, отключих с ZiPhone 3.0 след това нещата от първия пост.
Сърдечни благодарности на Адамов.
хинт: синхронизирайте си контактите с Оutlook-a преди да започнете всички, после отново ги синхронизирайте, за да ги върнете, така смятам е най-сигурно.
Сърдечни благодарности на Адамов.
хинт: синхронизирайте си контактите с Оutlook-a преди да започнете всички, после отново ги синхронизирайте, за да ги върнете, така смятам е най-сигурно.
Хаквам сигнатури...
Между другото и да си изгубите контактите има вече опция импорт фром сим така че няма проблеми 

iPhone 3G 16GB
И къде по-точно е тази опция?danytoo написа:Между другото и да си изгубите контактите има вече опция импорт фром сим така че няма проблеми
Излезе winpwn 2.0.0.3 - http://rapidshare.com/files/132425893/w ... p.zip.html
Фиксва грешките 16ххх!!!!
------
Тези, които не са успяли да се справят под Vista, да пробват и да споделят
Успех
Фиксва грешките 16ххх!!!!
------
Тези, които не са успяли да се справят под Vista, да пробват и да споделят

Успех

Значи, аз не срещнах никакви грешки. Въпрос е на правилно влизане в ДФУ мод, както многократно се спомена. Задържаш за 10 секунди хоум и пауър бутона, след това пускаш пауър и продължаваш да държиш хоум, докато компютъра не каже, че е намерил нещо.
Повече време ми отне да си върна информацията на телефона, като музика и видео, от колкото самото му ъпдейтване.
едит: някой правил ли е тестове на софтуера, от към технически данни. Преди на мен много често ми губеше обхват. Постоянно получавах смс-и от Мтел, че някой ме е търсил преди 30сек примерно. Също така това кол фейлд дали са го фикснали? Знам че не проблем на апарата а на нашите оператори, но нали сега, като телефона е в много повече държави, може да са го фикснали.
Повече време ми отне да си върна информацията на телефона, като музика и видео, от колкото самото му ъпдейтване.
едит: някой правил ли е тестове на софтуера, от към технически данни. Преди на мен много често ми губеше обхват. Постоянно получавах смс-и от Мтел, че някой ме е търсил преди 30сек примерно. Също така това кол фейлд дали са го фикснали? Знам че не проблем на апарата а на нашите оператори, но нали сега, като телефона е в много повече държави, може да са го фикснали.
Хаквам сигнатури...
Искам да попитам, какво става с програмките, които имаме качени на телефона за да върви под 1.1.4 . Има ли ги същите и за 2.0 или не са необходими. Просто да правя това от стр.1 и толкова или после трябва да ги търся за 2.0 за да работи правилно? 

-
- Обратна връзка:
Преди да абдеитвам искам да питам двоиката имали флаш.
Nikaru, Call Failed си го има доволно често. Andreev_VS, няма флаш за сега. Vader, приложенията за 1.1.4. не са съвместими с 2.0. Нови приложения ще излизат тепърва. Аз съветвам всички да ъпдейтват, защото най-вероятно вече никой няма да пише софтуер за 1.1.х., а ще се насочат към 2.0.