Mtel с ново лого
Mtel с ново лого
Някой може ли да ми каже защо името на оператора вече не е "M-tel BG",а е "Mtel",знам че не е нещо сериозно,но някак си ме дразни и искам да го върна,както преди? Благодаря,предварително 

Iphone 4 M-tel iOS6.0 BB:04.12.02
Re: Carrier Name
От днес вече Мтел са с ново лого и не си само ти,който иска да върне старото.Това е невероятно грозно.
Apple iPhone 6 64GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
- snooperchi
Мен пък това си ме радва, не заема излишно място. 

Даже получих днес и инвалид сим и съм сто процента сигурен че е от тъпия ъпдейт на логото на мтел!venci362 написа:От днес вече Мтел са с ново лого и не си само ти,който иска да върне старото.Това е невероятно грозно.
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 

Мтел си смени логото 

Хах, мислех се че само мене ме дразни и аз си харесвах Мтел БГ повече
Да от днеска вижте им и сайта, тотално променен е.

Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Re: Mtel с ново лого
Денонощната траурна агенция, която предлага всичко необходимо за извършването на погребения и кремации. Предлага пълно административно обслужване и оформяне на цялата документация, наред с подготовката и извършването на всички традиционни ритуали. Агенцията разполага със склад за всички траурни стоки и със собствен транспорт за страната и чужбина.
Последно промяна от kdragov на 12 Фев 2019, 15:09, променено общо 2 пъти.
"Новото" лого ....

Последно промяна от fitzy на 10 Май 2013, 11:50, променено общо 1 път.
Цветно разнообразие от Специално защитно работно облекло, подходящо за различни професии.
-
fitzy, можеш ли да кажеш тази компания INFINITY къде е регистрирана, 'щото някой си беше признал, че си е направил бъзик. Ама друго си е да се регистрираш някъде и да постваш хейтърски снимки от ерата на динозаврите.
Visual Studio 

Iphone 3GS Black 16GB AT&T - 5.0.1 BB: 06.15.00 Jail
Iphone 4 White 16GB М-тел 6.1 Jail
HTC EVO 3D
Iphone 4 White 16GB М-тел 6.1 Jail
HTC EVO 3D