Пренареждане не клавиатурата

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с компютрите на Apple - MacBook Air, Macbook Pro, Mac Mini, iMаc, Mac Pro, а също така и за операционанта система Apple OS X...
bbenito3

Пренареждане не клавиатурата

Мнение от bbenito3 »

Здравейте, може ли някой да ми каже има ли начин да разменя значението на два от клавишите на клавиатурата? Проблема ми е, че скоро си взех МВА, на чиято клавиатура за разлика от тази на МВР клавишът със символите `~ е долу до левия шифт, а не до 1-цата. Там сега е клавиша за §±. Идеята ми е дали мага да направя така, че да разменя двата клавиша по значение, не физически. Целта ми е да мога на фонетичната кирилица да изписвам "Ч" със клавиша, който е преди този за цифрата 1, а не с този, който е долу до левия шифт.

Ако някой може да помогне, мисля че и други хора имат тоя проблем.

Мерси предварително.
bbenito3

Re: Пренареждане не клавиатурата

Мнение от bbenito3 »

никой ли няма идея?? ?:-/ явно е сложно.. :-w
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Има програми за това, но аз се отказах от тях. В момента пиша от вайо-то и правя грешки в под 5% от случаите, а на мака - нито една. Адаптирането е по - лесно от качването на програми, с които можеш доста да омажеш.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
MtMCooLBG

Мнение от MtMCooLBG »

Заповядай: KeyRemap4MacBook

Наскоро я открих и доста ми помогна, понеже на хакинтоша нямам въобще онова копче което е до левия шифт на клавиатурат и физически нямаше към какво да се адаптирам. ;)
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Публикувай отговор