Информация за търговци и потребители!
Re: Информация за търговци и потребители!
Гледам даже си е направил нов акаунт вчера - salesbg и пак е пуснал телефони за продажба.
Некоректен продавач!!!
Здравейте колеги. Вчера се видях с един мъж от стара загора който ми продаде iphone 4 и ме увери че е заключен към ATT, защото аз изрично му обесних че съм студент в сащ и имам att карта и ми трябва техен телефон . За жалост нямах картата си в момента с мен. На другия ден майка ми се прибра и ми донесе картата и хоп оказа се заключен към Vodafone Spain. Разбира се той не си дигна повече телефона нито нищо. Гледам продава още неща . Не му вярвайте. Телефона му е 0895764256 от стара загора.
Ето и други обяви които има. http://stoyanov1.prodavalnik.com/
ПС: някой да има идея как се отклюва iphone 4 към Vodafone Spain Мерси.
ПС: За търговеца освен че се е покрил си е изтрил и всичките обяви от всякъде, след като го погна и полицията и адвокатката ми. Оказа се че въпросният телефон освен че е към Vodafone Spain слота за сим картата е от друг апарат със друг IMEI
, за мой късмет имам роднини които живеят в испания и те се свъзаха с VODAFONE там и след като им представих от адовокатката си всичко как е и че съм пуснал и жалба за измама , бяха толкова любезни че ми съдестваха и за 2 дена ми отключиха телефона . А така сега си имам и отключен телефон на цената на 3G. Дано никой не му се случи да има зимане даване с този човек , но за мой късмет тои сам си вкара автогол.
Ето и други обяви които има. http://stoyanov1.prodavalnik.com/
ПС: някой да има идея как се отклюва iphone 4 към Vodafone Spain Мерси.
ПС: За търговеца освен че се е покрил си е изтрил и всичките обяви от всякъде, след като го погна и полицията и адвокатката ми. Оказа се че въпросният телефон освен че е към Vodafone Spain слота за сим картата е от друг апарат със друг IMEI

И аз вече се "опарих" от един такъв "търговец". Той е с ник poldeburg и телефона му е 088 5966570.
Проблема е, че преди около два месеца от него купих телефона от профила, който е леко пукнат в долния ляв ъгъл, но трябваше да е с "гаранция", като гореспоменатият ме убеди, че въпреки пукнатината няма да имам проблеми с гаранцията.
Та преди два дни ми "потъна" sleep/wake бутона и както се очаквахе се обърнах към ментел за гаранционна поправка. Днес ми се обадиха, че гаранцията ми е отказана и нищо не могат да направят.
След като си взех телефона се обадих на poldeburg/Емилиян Кацарков, според профила си във Facebook, който каза, че аз съм си виновен и, че той ми го е дал с гаранция, като всъщност имам само една гаранционна карта.
Пазете се от такива "търговци"!
Проблема е, че преди около два месеца от него купих телефона от профила, който е леко пукнат в долния ляв ъгъл, но трябваше да е с "гаранция", като гореспоменатият ме убеди, че въпреки пукнатината няма да имам проблеми с гаранцията.
Та преди два дни ми "потъна" sleep/wake бутона и както се очаквахе се обърнах към ментел за гаранционна поправка. Днес ми се обадиха, че гаранцията ми е отказана и нищо не могат да направят.
След като си взех телефона се обадих на poldeburg/Емилиян Кацарков, според профила си във Facebook, който каза, че аз съм си виновен и, че той ми го е дал с гаранция, като всъщност имам само една гаранционна карта.
Пазете се от такива "търговци"!
Сега: iPhone 5 16 GB; iPhone 4 16 GB; iPad 2 Wi-Fi + 3G 16 GB
Преди: iPhone 2G 8GB; iPod Touch 2G 8GB; iPhone 3GS 8 GB; iPhone 4S 16 GB
Преди: iPhone 2G 8GB; iPod Touch 2G 8GB; iPhone 3GS 8 GB; iPhone 4S 16 GB
Измамник във форума...
Здравейте колегата qualq memberlist.php?mode=viewprofile&u=817.Ме измами като ми продаде развален айфон който е бил отворен и мокрен...Вчера му звънях каза че ще ми върне парите а аз телефона,но не стана така..Днес му званя и не ми вдигааа също ме блокира и в скайп.Писна ми от такива хора името му е Илиян Петров от Варна ако някой го познава да каже...
Re: Измамник във форума...
Малеее... от Варна... и аз търся айфон от Варна...
Не го познавам
Не го познавам

Поне да вдигне и да каже така и така не да ме блокира и да не ми вдига.
Ти не тества ли телефона,преди да го платиш ?as4 написа:Поне да вдигне и да каже така и така не да ме блокира и да не ми вдига.
Тествах го работеше беше джейлбрейкнат и рабореше обаче беше със стара версия 4.2.1 и неможех да си свалям приложения и реших да го ъпдейтна и дотам немога да го активирам сега.
0888923235 това му е номера не вдига на никой ако някой го познава да каже ще ходя до Варна
Покупки на устройства втора ръка и без гаранция са си рисковани ! Някои икономии така излизат. Добре е да го споменеш да се знае случая но да тръгнеш да се разправяш кой крив и кой прав и да си търсиш парите за такава малка сделка за мен е изгубена кауза. Ще направиш повече разходи и ще изхабиш много нерви и няма гаранция, освен ако продавача не е някой съвестен гражданин и не иска да му се петни името. Но явно случая не е такъв.
Малко странно ми се вижда какво общо има мокренето с активирането но знае ли човек ! Хардуер !!!
Малко странно ми се вижда какво общо има мокренето с активирането но знае ли човек ! Хардуер !!!
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Взех телефона точно защото имаше гаранция но тя не важи тъй като е бил мокрен.Телефона работи,но немога да го активирам.
телефона се включва и не ти приема сим-а за активация ли ? към кои оператор е
Не намира ми сим картата но неможе да се активира ето видео http://vbox7.com/play:3dc5930752
Просто от любопитство ... как така намокрен тел не е изгорял ?
Казваш, че след ъпдейта се е прецакал, а преди това си е работил ..
И си го направил това понеже не си свалял приложения ...
Нещо не мога да схвана проблема ти и какво общо има гаранцията с несвалянето на приложения.
Аз не видях да си написал хардуерен проблем, че да не ти важи гаранция.
п.п. не съм адвокат или познат на тоя "измамник", ама аз не можах да схвана проблема ти
говориш само за софтуерен проблем,пък гаранция намесваш и намокряне.
Казваш, че след ъпдейта се е прецакал, а преди това си е работил ..
И си го направил това понеже не си свалял приложения ...
Нещо не мога да схвана проблема ти и какво общо има гаранцията с несвалянето на приложения.
Аз не видях да си написал хардуерен проблем, че да не ти важи гаранция.
п.п. не съм адвокат или познат на тоя "измамник", ама аз не можах да схвана проблема ти

говориш само за софтуерен проблем,пък гаранция намесваш и намокряне.
Може би аз не бях ясен....Така пробвах да го ъпдейтна и не можех да го активирам..Затова отидох в емтел и го оставих там с гаранцията.И след 2 дена ми звъннаха и казаха ,че гаранцията не го поема защото телефона е бил мокрен и отварян...
Надявам се да стана по-ясен.След което звъннах на колега и той се направи на ударен и каза.Как така ще е мокрен не знам такова нещо...и казва върни ми го аз ще ти върна парите.Днес взимам телефона звъня му и не вдига звъннах му може би 300та пъти и си изключи телефона.
Надявам се да стана по-ясен.След което звъннах на колега и той се направи на ударен и каза.Как така ще е мокрен не знам такова нещо...и казва върни ми го аз ще ти върна парите.Днес взимам телефона звъня му и не вдига звъннах му може би 300та пъти и си изключи телефона.
Така от видеото изглежда ,че не слагаш картата към която е заключен телефона
Пробвай да ресторнеш телефона без да даваш бек-ъп.
Доколкото аз си спомням ти си беше купил ф.о. телефон.
...или бъркам
Доколкото аз си спомням ти си беше купил ф.о. телефон.
...или бъркам
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Значи,телефона работеше ти го уби и после продавача е виновен? Не познавам въпросният продавач ама каква вина има той?
go66ko ади да натрупаш малко повече мнения и тогава да коментираш че нещо много ме съмнява дали не сте едно и също лице с продавача.
Продавача има вина че отказва съдействие за изясняване на проблема. Аз честно да ти кажа не знам как с рестор ще си убия FU телефон !
Продавача има вина че отказва съдействие за изясняване на проблема. Аз честно да ти кажа не знам как с рестор ще си убия FU телефон !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Отговор да точно така просто исках да направя ъпдейт и дотам...Продавача до колкото ми обясни преди това (не знам до колко е вярно)му изтекъл договора и му го отключили по имей....И аз имам вина ,че съм толкова наивен..
Като не си сигурен,си купуваш телефон от човек от форума с изградено име,или пробваш всичко възможно по телефона преди да го платиш-най-добре с Вивакомска карта.
Има си и маркер под буксата който показва дали телефона е мокрен.
Има си и маркер под буксата който показва дали телефона е мокрен.
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
- The Shaman
- supporter
Супер некоректен потребител. Стоката му стои в Еконт един месец, обаждах му се няколко пъти и той потвърди, че ще мине да я вземе. Това така и не се е случило и днес олекнах с 6 лева и то за продукт който струваше 7 лева... Ето данните му. Внимавайте с тоя некоректен пичага:
Димитър Гецев
0889528484
София
Димитър Гецев
0889528484
София
И аз като колегата по-горе изпратих по ЕКонт чаках 3 дни да го вземе, писах му не ми отговори и на следвашия ден ми каза че му трябвало за същия ден и си бил купил вече зарядното...Много ми е странно как очаква по Еконт да дойде на същия ден в който го поръчва или е било тъпо оправдание.
Потребитяля е: Ivokachev
ГСМ: 0894535746 Казанлък
Потребитяля е: Ivokachev
ГСМ: 0894535746 Казанлък
Краден
Здравейте,
Накратко искам да споделя и моята история до момента
В края на ноември 2012 година намерих обява в Продавалник за iPhone 4s 16gb черен. Срещнахме се с момчето, телефона беше без гаранционна карта и без оригиналната кутия. Купих го за 640 лв. Няколко пъти го питах от къде е телефона, той каза, че е на приятел на баща му и ме увери, че не е краден, като ми даде да му запиша трите имена и адрес.
Преди седмица получих обаждане от полицията, да се явя в 5-то районно. Оказа се, че телефона е бил краден. Въпросното момче, вече го бяха викали в полицията за разпит сутринта и беше написал, че е купил телефона от продавалник. Чух се с него, поисках си парите обратно, но ми отказа с обяснението, че не е знаел, че е краден. Според разпечатките на Мтел първия, който е ползвал телефона след като е бил откраднат е същият продавач.
Според закона не си подсъдим ако закупиш вещ на улицата за Х лева и я продадеш след 1 час за Х лева на друг - излиза, че си добросъвестен купувач и продавач.
Подадох обаче жалба в прокуратурата, за това, че пред свидетели, продавача ме увери неколкократно, че телефона е на приятел на баща му, а се оказа краден. В момента чакам отговор и насрочване на евентуално дело за измама.
След като, надявам се, продавача бъде подведен под съдебна отговорност за делата си, ще ви известя за резултата.
Накратко искам да споделя и моята история до момента
В края на ноември 2012 година намерих обява в Продавалник за iPhone 4s 16gb черен. Срещнахме се с момчето, телефона беше без гаранционна карта и без оригиналната кутия. Купих го за 640 лв. Няколко пъти го питах от къде е телефона, той каза, че е на приятел на баща му и ме увери, че не е краден, като ми даде да му запиша трите имена и адрес.
Преди седмица получих обаждане от полицията, да се явя в 5-то районно. Оказа се, че телефона е бил краден. Въпросното момче, вече го бяха викали в полицията за разпит сутринта и беше написал, че е купил телефона от продавалник. Чух се с него, поисках си парите обратно, но ми отказа с обяснението, че не е знаел, че е краден. Според разпечатките на Мтел първия, който е ползвал телефона след като е бил откраднат е същият продавач.
Според закона не си подсъдим ако закупиш вещ на улицата за Х лева и я продадеш след 1 час за Х лева на друг - излиза, че си добросъвестен купувач и продавач.
Подадох обаче жалба в прокуратурата, за това, че пред свидетели, продавача ме увери неколкократно, че телефона е на приятел на баща му, а се оказа краден. В момента чакам отговор и насрочване на евентуално дело за измама.
След като, надявам се, продавача бъде подведен под съдебна отговорност за делата си, ще ви известя за резултата.
iPod Shuffle 2gb Blue 5th Generation
iPhone 6 16gb Space Gray
Macbook Pro 15' 128gb SSD 8gb RAM i5 mid-2010
iPhone 6 16gb Space Gray
Macbook Pro 15' 128gb SSD 8gb RAM i5 mid-2010
Много некоректен продавач - излъга ме, че ми праща по Еконт една 5-ца и се покри - нито си вдига телефона, нито ми отговаря на съобщенията!
hologram.11
0897782162
hologram.11
0897782162
Mr. Bean