Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Добре а ако незнам към кой е заключен и ако е заключен към някой извън България от къде да я намеря и то микро сим
Hacktivation проблем
Ако си от Бургас,пиши на ЛС да ти активирам телефона !Здравейте, имам следния проблем с Iphone 4S 5.1.1 bb2.0.12 с джейлбрейк. Телефона е заключен към 3UK. Когато се опитам да го хактивирам при набиране не 112 и натискане на зелената слушалка въобще не може да набере номера, а го изтрива.
Моля помагайте ако знаете нещо!
-
Проблем с gevey ultra s при ios 6.0
Здравейте,имам проблем с моя 4S,купих го преди седмица от форума ,но за мое голямо съжаление не бях получил картата която върви с gevey-а . След мъчителни опити да си активирам М-тел-ската карта в еконт ,през позволените 10 минути преглед аз го ресторнах и бях длъжен да го платя. След два дни получих активационната карта от която имах нужда за активация на iphone-a ,тъй като е заклучен към Китайски оператор -Japan/Softbank .Сега телефона ми работи перфектно след като го активирах.
Проблема ми е такъв,че след мъчителни опити чрез бялата карта която върви към gevey-в комплект ,аз пак не мога да си активирам(отключа) М-тел-ската карта .
Моля, някой компетентен по въпроса да ми даде съвет ,как да подходя към проблема и какви избори имам ???
Проблема ми е такъв,че след мъчителни опити чрез бялата карта която върви към gevey-в комплект ,аз пак не мога да си активирам(отключа) М-тел-ската карта .
Моля, някой компетентен по въпроса да ми даде съвет ,как да подходя към проблема и какви избори имам ???
Re: Проблем с gevey ultra s при ios 6.0
Китайски или Японския е оператора
Japan Sofbank IMSI код: 4402011

Japan Sofbank IMSI код: 4402011
"Torev". Поставяш бялата карта + гевей.
2. Като ти се покажа менюто избираш other carrier - на първия ред от менюто.
3. Въвеждаш един от горепосочените кодове и даваш сенд.
4. Вадиш белият сим и поставяш твоята и телефона трябва да ти покаже съобщение, че е успешно отключен с гевей (на английски) и даваш accept и чакаш да намери обхват. (ако не стане или те вкара в активационното меню повтаряш целият процес само, че с другия код.
Re: Проблем с gevey ultra s при ios 6.0
Вариант 2 ако имаш картата към която е заключен телефона: изключваш телефона; поставяш gevey + картата към която е заключен телефона; вклЮчваш телефона, след като ти изкара съобщение, че ти е програмиран успешно gevey (на английски); слагаш твоя сим който искаш и чакаш да намери обхват.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
-
има ли gevey за ios 5.1.1 и fw 04.12.01 ?
2.10.04, 3.10.01, 4.10.01 до тези ББ има gevey!
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
-
gevey за iphone 4s можели да работи с iphone 4 ?
gevey za iphone 4 hutchnison 3
Някои ако може да ми каже колко струва този чип за разкодиране на телефона .. Благодаря предварително 

От раздела “Купувам -Продавам“ си избираш подходящия GEVEY.
Здравейте.
Днес отидох до един магазин и поисках гавей. Казаха ми, че има нов гавей, който работи стабилно и го взех. Платих 44лв.
Получих това:
Сложих моята мтелска карта - телефонът е купуван от мтел и е заключен естествено към тях. Всичко заработи супер. Излезе ми меню за избор на оператор, избрах other carrier. Не ми е искало никакви кодове.
После се добрах до глобулска карта и я сложих и - нищо. Неможе да се отключи - изписва, че трябва да активирам iphon-a, след рестарт пише no service. Излезе ми прозорче за избор на carrier и отново като цъкнах на other carrier не ми изиска никакъв код.
Въпросът ми е - има ли по-специфичен начин на използване на тази карта.
Другото, което забелязах е, че на доста места пише, че трябва да се прекодира с ресетваща бяла карта, която аз нямам в комплекта.
Възнамерявам да ползвам телефона в UK.
Телефонът е 4s, jeilbrake, iOS 6
Моля за помощ.
Благодаря.
Днес отидох до един магазин и поисках гавей. Казаха ми, че има нов гавей, който работи стабилно и го взех. Платих 44лв.
Получих това:

Сложих моята мтелска карта - телефонът е купуван от мтел и е заключен естествено към тях. Всичко заработи супер. Излезе ми меню за избор на оператор, избрах other carrier. Не ми е искало никакви кодове.
После се добрах до глобулска карта и я сложих и - нищо. Неможе да се отключи - изписва, че трябва да активирам iphon-a, след рестарт пише no service. Излезе ми прозорче за избор на carrier и отново като цъкнах на other carrier не ми изиска никакъв код.
Въпросът ми е - има ли по-специфичен начин на използване на тази карта.
Другото, което забелязах е, че на доста места пише, че трябва да се прекодира с ресетваща бяла карта, която аз нямам в комплекта.
Възнамерявам да ползвам телефона в UK.
Телефонът е 4s, jeilbrake, iOS 6
Моля за помощ.
Благодаря.
Във менюто със операторите вкарай този код 2840179,след което рестартирай телефона !
П.П.
Този Gevey трудно ще проработи със Глобулска карта !
П.П.
Този Gevey трудно ще проработи със Глобулска карта !
До колкото, виждам от опаковката това животно май е направено за ios5, а вие сте с ios6. Другото което има ли бял сим в комплекта?
Контакти:
Контакти:
Както съм написал - бялата карта я нямам в комплекта.
Също така не ми дава никъде да въвеждам код.
Човекът, от който го купих това чудо ясно ми обясни, че си работи супер и само с iOS6..
А защо да не може да тръгне с глобулска карта?
Да ходя освен утре да го връщам?
Също така не ми дава никъде да въвеждам код.
Човекът, от който го купих това чудо ясно ми обясни, че си работи супер и само с iOS6..
А защо да не може да тръгне с глобулска карта?
Да ходя освен утре да го връщам?
Тази карта е направена да отключва само американски оператори, даже май е само за АТТ, такаче отивай и му я връщай, също така на нея пише ios 5, или този който ти я продал не разбира, или нарочно се е опитал да се отърве. Дай му я и му дай глобулската си карта и след като работи му кажи той да ти я подкара.
Контакти:
Контакти:
Свърших работа при Митко с един Х-сим.
Благодаря!
Благодаря!
Колеги може ли някой да обясни каква е причината турбо сим-овете като R-SIM и X-SIM да работят само с някой глобулски карти ще бъда благодарен.
И ако някой знае каква точно трябва да е картата с която да работят .Ще бъда доволен от отговор повече е от това че трябва да е от старите.
Става въпрос за един R-SIM и iphone 5.
Поздрави.
И ако някой знае каква точно трябва да е картата с която да работят .Ще бъда доволен от отговор повече е от това че трябва да е от старите.
Става въпрос за един R-SIM и iphone 5.
Поздрави.
Взимаш една 2G-карта на Глобул -ако все още ги предлагат!
-
Някой има ли информация дали iphone 4 с givey карта работи с фирм 6.1.2 и бейзбенда от 4.2.1, ако не бъркам е 03.10.01(телефона в момента не е при мен). В момента телефона си работи с фирм 4.2.1 и въпросния чип, но дали ще продължи да работи и на 6.1.2 със запазения бейзбенд от 4.2.1?
iPad 4 32GB
Щом ще му запазят ББ ще си работи без проблем
и на 6.1.2

-
Проблем с р-сим
Здравейте, купих си р-сим за петица. Проблема е, че не разпознава сим картата от мтел. С карта на виваком работи идеално. Мтелската карта е нано-сим. Ако може някой да даде идея какъв е проблема?
r-sim и x-sim - имат хубавият "Навик" да си избират с кои сим карти да тръгнат. Няма съвместимост със някои сим карти, пробвай като слагаш мтелската карта да поразместиш самият р-сим (малко по нагоре в леглото му или малко по - надолу). Ако не стане вариантите са следните:
1) намираш по стара мтелска (микрос сим ) и я режеш и пробваш и се надяваш да тръгне.
2) пробвай с някои x-sim, те по принцип тръгват с повечето мтелски карти.
3) ползваш го на виваком.
1) намираш по стара мтелска (микрос сим ) и я режеш и пробваш и се надяваш да тръгне.
2) пробвай с някои x-sim, те по принцип тръгват с повечето мтелски карти.
3) ползваш го на виваком.
Контакти:
Контакти:
А за това някой ще каже ли дали е истина http://www.superiorsim.com/index.php?rt ... duct_id=65
gevey ultra s пише iOS 6 на опаковката работи ли с 4S 6.1.2