Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Здравейте!
Вчера си качих iTunes 11 и ми се вижда много приятно и удобно,само малко е по-различно,но се свиква!
Какво ви е мнението за него?Ще ми е интересно да изкажете такова!
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Супер е новия iTunes. Направили са го със същия дизайн както е при iPad. Всичкия софтуер, който правят Apple, си е супер. Засега проблеми съм имал само с последното Safari 6.0.2, което след ъпдейта почна да ми крашва при отваряне на нови табове, но предполагам че е от някоя несъвместима добавка.
MacBook Air 13" Mid 2011 / OS X El Capitan 10.11.6 + Win 10 Pro @ Parallels 10
iPad mini 64GB Wi-Fi White / iOS 9.3.4
iPhone 6S Plus 128GB Space Gray / iOS 9.3.4
iPod Touch 3G 32GB / iOS 5.1.1
Apple TV 3rd Gen @ Software Version 7.0
Apple Airport Time Capsule 2TB A1409
Искам малко помощ
Близо 2 години съм с iPhone4 и все още малко ми е тъмна индия работата с iTunes-a
Та питанията са ми следните:
как мога да синхронизирам телефона с друг оторизиран комп без да ми се изтрият приложения песни и т.н. нещата щото винаги ми дава ерейз и синх
след месец ще съм с петица и как мога да си прехвърля всички неща на нея от 4-ката през тюна
4-ката я давам на сина - ще може ли той да ползва и моите платени приложения и как
и как въобще се действа тюна освен на основния комп
благодаря
Имам 1 въпрос относто автоматичното синхронизиране понеже съм дал отметка да ми sync автоматично всички нови приложения
но всеки път когато свържа тела с Itunes ми записва и History то от Сафари мога ли да спра да Sync Само хисторито ?
Никога не съм бил доволен от itunes ,опростеността в приложенията започва да липсва осезаемо , а сафари почва да крашва постоянно и да дава бъгове ,програмите стават все по-тежки и по-тежки ,а вместо да ги поправят измислят нови разрешения които натоварват повече и повече компютъра...
Сафари,че крашва-да,а и някои други програми!Може би истината е,че тенденцията е да се купуват все по нови и нови машини-а старите...със по-стари приложения.iTunes за сега поне при мен не крашва и върви леко!!!
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
имам проблем и тругно се оправям с тюна
попитах ту но никой не се отзова
искрено моля някой разбиращ да се свърже с мен на лична или на скайп jh_ivanov
нуждая се само от малко помощ и разяснения
благодаря предварително и сори за спама
Здравейте,имам въпрос към знаещите:Днес си закупих айфон петица,преди това имам айпод тъч,като съответно регистрация в айтюнс и доста платени приложения.Та въпроса ми е има ли възможност да се ползва настоящият айтюнс(съответно с приложенията) или трябва да си правя нов акаунт???
Благодаря предварително!!!
Мисля ,че това което са направили от Appl е огромна стъпка назад.
Да, дизайна е опростен, в което няма лошо, но не е хубаво да се махат функционалности,
които са създавани доста време.. ще дам пример със статистиките - в момента view-то е ужасно направено
и липсва информацията, която я имаше преди.
Плюса в случая е ,че има queue където можеш да си направиш една след друга песните.
На мен лично ми лиспсва групирането по артисти... този sidebar не е чак толкова полезен..
This update to the new iTunes addresses an issue where new purchases in iCloud may not appear in your library if iTunes Match is turned on, makes iTunes more responsive when searching a large library, fixes a problem where the AirPlay button may not appear as expected, and adds the ability to display duplicate items within your library. This update also includes other important stability and performance improvements.
Здравейте,
имам проблем с "новия" тунс който се получи когато се опитах да си вържа новия ифон 5 ми предлага да го сеттне като нов или да ресторне от бекъпи дето не са въобще за този модел. Досега не бях го връзвал към този компютър и въобще към компютър. Какво да правя има ли друг начин или да резетвам и да настройвам всичко от начало, а не ми се настроива и приложения и прогрес в игрите, не е оферта.
Каде бъркам компа е оторизиран и е ползван на стария ифон и съм нямал проблеми! Просто щях да изтрия всички приложения от от компа и да дам трансфер от ифона, после синк и това е! Развалили са го !
пп мога ли да направя рестор сега ... и да го върна после?
проблема решен! как стана пълна мъгла, ама стана!
с итулс си направих бекъп и ресторнах с него, но нямаше разлика, после се прежалих и му дадох сет ас ню, хубаво че тъпия туньо си направи бекъп и след това резерна ифона иии пак изнада вместо да е резетнат си стартира с апп-тата и всичко не като нов, но както и да е доволен съм получи се това което исках а що да е лесно като може да е трудно!