Как да си матираме гърба на iPod-а

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Аватар
shadowOne

Как да си матираме гърба на iPod-а

Мнение от shadowOne »

Реших да ви покажа как да се отървем от множеството гадни драскотини по гърба на иПода чрез полиране. Гърба няма да остане толкова огледален, по-скоро като полиран алуминии. Може би повечето от вас го знаят тоя трик със кухненската гъба, но ето този метод е в пъти по-добре.
1. Отивате до най близката железария или магазин за боя и купувате водна шкурка от 2000 нагоре. (не повече от левче)
2. Покривате камерата и микрофона с нешо, аз използвах тиксо.
3. Намокряте леко шкурката и почвате да шкурите в ЕДНА посока. Шкуренето в кръгчета, наляво и надясно не е добра идея. Шкуренето продължава докато гърба се поизчисти и стане почти матов.
4. Нанасяте малко полир паста (паста за зъби би свършила работа) и нанасяте по целия гръб. След 2-3 мин може да се избърше.
5. Махате тиксото от камерата и сте готови!
Изображение
Надявам се да е било полезно на някой. :)
marti492

Re: Как да си матираме гърба на iPod-а

Мнение от marti492 »

а няма ли логото на аппле и надписа ипод да се изтрие ? Моляте отговори ми защото вече съм купил щкурката и съм на ръба да го почвам .
Аватар
shadowOne

Мнение от shadowOne »

Попринцип няма да се изтрие но ще е малко по-леко забележимо(вижда се на снимката). Пробвай да го заобикаляш със шкурката но според мене няма смисъл. Все още си личи ябълката
kerenski

Мнение от kerenski »

ако не си достатъчно внимателен или пък драскотините са по - груби и се налага по - силно търкане се изтриват и надписите.На времето бях направил това с моя iphone 2G само че не с паста за зъби ами с това: http://watersportsequipment.eu/bg/produ ... /1214.html , продава се и на милилитри,смисъл не е нужно да купувате цялата кутия може само 100-200мл.А ето и резултата: http://pics.data.bg/albums/36962/iphone-2g-
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S :) and always JB..
Публикувай отговор