Apple WWDC 2013 ще стартира на 10 юни

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Заключено
icem@n

Re: Apple WWDC 2013 ще стартира на 10 юни

Мнение от icem@n »

Забелязах, че шрифтът се определя според wallpaper-a. Ако wallpaper-ът е тъмен, шрифтът е бял и обратно, ако wallpaper-ът е светъл, шрифтът е черен. :)
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

YOU DONT SAY! за прекалено тъпи ги имате
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

donchos, вижда ли се какво пише? Вижда се. Като не ти харесва сменяш марката или стоиш на 6. Големи мрънкалници... из всички форуми сте плъзнали. После като пуснат готовата 7-ца друга песен ще запеете. Както беше и миналата година, като пуснаха 6.. хора без работа..
Teamwork makes the dream work!
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Ние не сме хора без работа... Този форум не е само да пишете когато имате проблем. Тук също се обсъжда всичко случващо се около Епъл. По твоята логика " какво ти пречи щом се вижда ", ами да ти кажа телефоните с Андроид също са телефони - работят ли? Работят! Ама телефон с Андроид няма да си вземеш, щото като седнеш на кафето ще изкараш някъв тъп Самсунг, а иначе сега като изкараш Айфона всички ще го гледат. Просто някои хора го ползвате тоя Айфон само, за да ви гледат, че сте с Айфон, не че толкова държите каква да е операционната система, а дори има хора които ползват продукти на Епъл и си нямат представа кой е Стийв Джобс...
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

Като ти гледам постовете, май ти си си взел iPhone-a, заради ябълката отзад. А и както ти казах, вече всеки втори е с iPhone. Работя с много хора всеки ден, от които айде да не са половината, но поне 1/3 от тях са с ябълки в ръцете.
Айде като е форум, вместо да "обсъждаш" как Apple е станала too main stream, вземи сподели нещо за функционалността на новата ОС... Ако въобще си пипнал още 7-цата. Ти ми говориш за шрифта и цвета. Ми като ти е проблема шрифта, не ми казвай на мен да си вземам андроид, а ти ходи си потърси телефон, според шрифта на операционната система. Толкова плоски изказвания скоро не бях чел. Троловете по световните мрежи се стараят малко повече.
И все пак ти благодаря, че ме развеселяваш.
Berbamarto

Мнение от Berbamarto »

Колкото хора, толкова и мнения. Според мен iphone отдавна не е нещо невиждано и супер гъзарско в България. Относно ios 7 мисля, че е изключително стилна и различна. Просто някой хора не са готови за промяната. А ми е интересно според тях как трябваше да се промени ios6, за да са доволни.
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

^Много си прав.
Но donchos хвърля глупави и необосновани мнения.
Изказването му пък за OS X 10.9 "даже името й е тъпо" ме навежда на мисълта, че или има стабилни психически отклонения или няма капацитет за мисловна дейност. И в двата случая не си заслужава да се занимавам с него.
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

kike09 написа:
donchos написа:Не знам защо ви беше промяна в интерфейса, може би искахте да ви гледат, че сте с Айфон заради дизайна, а всъщност да използвате ОС от рода на Андроид. iOS беше уникална с това, което беше. Стийв никога не го вълнуваше какво има на пазара и какво предоставят другите компании , и именно заради това успя. Сега iOS ще прилича на всички останали операционни системи. Сега като представят и бюджетната версия на Айфон, сигурно ще се радвате още повече, защото всеки втори селянин ще се води "Apple user". Наистина селянията е лошо нещо...
Как защо? Защото iOS 6 и iPhone OS са почти едно към едно. Ти сигурно на windows 8 вкъщи си му сложил Classic темата от пред 2000-ната година, защото не ти трябва промяна.... iOS 7 си е уникална и е толкова "от рода" на андроид, колкото и iOS 6.
Чакам и аз да ги видя тея бюджетни айфони... не, че нещо, но и без тях пак всеки втори селянин е с айфон. А и да не говорим, че един айфон трудно те прави apple user.. докато не влезеш в еко системата, за да усетиш пълния Apple experience.
Ти ако си си купил iPhone-a, за да се отличаваш от останалите, а не заради начина на работа, заради това, че например ти харесва дизайна на устройството и т.н. направо ми е ясно какъв апъл юзър си. По-добре си го продай и си купи един уиндоус фон, да си го синхронизираш по-лесно с джама вкъщи.
Не ти бях видял мнението одеве. Ами не, аз не съм си го взел заради дизайна, но съдейки по изказванията ти в тази тема, явно ти си този който иска да е Apple user, без да подозираш какво значи това. Но един Айфон също те прави Apple user, защото си е продукт на Епъл. При Windows е различно... Тази операционна система никога не е ставала за нещо, няма и да става. В Microsoft никога не е имало човек на име Стийв Джобс, ако въобще си имаш представа кой е и какво означаваше той за света. Не ме интересува особено кво пускат Microsoft, поради простата причина, че аз използвам Apple и вкъщи вече нямам устройства които ползват Windows, не мисля и да си взимам. Доста лоша комбинация е да ползваш Айфон, а дори да нямаш Мак, или пък да казваш, че не ти харесва. До iOS 7 нямам и намерение да припаря, защото наистина не може да се изложат повече от това. Явно не знаеш кой е Scott Forstall. Той е човекът, който направи iOS, и година след като Стийв ни напусна, Тим Кук го изгони от Apple и назначи Джони Айв да отговаря относно дизайна на iOS. Стийв го няма да одобрява кое е хубаво, и кое не е, което вече доста взе да се забелязва. Влез в Tumblr (ако знаеш какво е това), и напиши като таг (и това не знам дали знаеш кво е) "iOS 7". Ще разбереш, че по-голямата част от хора не я харесват. Също напиши в Гугъл "iOS 7 design", там също ще разбереш, че доста дизайнери, и обикновени хора, я мислят за меко казано "грозна". Препоръчвам ти да си вземеш официалната биография на Стийв Джобс, и да научиш малко повече относно Епъл и кой е бил той. Като гледам речникът ти е доста беден, защото каквото напиша аз, ти го пишеш почти същото, явно "мозъкът" ти не може да роди нищо. До една степен заради такива "заклети Apple фенове" като теб, Apple доста се изложиха, слушайки какво искат хората... Знам доста относно функциалността на iOS 7 и новите неща, без да съм се докосвал до Айфон, който работи с нея. В крайна сметка не ме интересува какво ново има, щом вече Стийв не е тук, за да я одобри, и е наистина толкова грозна.
- Steve Jobs
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

kike09 написа:^Много си прав.
Но donchos хвърля глупави и необосновани мнения.
Изказването му пък за OS X 10.9 "даже името й е тъпо" ме навежда на мисълта, че или има стабилни психически отклонения или няма капацитет за мисловна дейност. И в двата случая не си заслужава да се занимавам с него.
Бе честно да ти кажа, незнам той дали има психически отклонения ама ти май имаш сериозни! Това, че го е казал е лично негово мнение, не ме карай да те нареждам ;)
Изображение
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
slavei_chelebiev

Мнение от slavei_chelebiev »

Аиде молко за IOS 7 да прекъснем това дерби.
Мой впечетления!!!
Инсталиран на Iphone 4s ФО
За момента е доста бъгав, отварянето на много приложения е доста по бавно от ios 6
Skype не мога да го ползвам пълноценно за чат направо изхвърля от приложението.
За 2 дни два пъти ми се рестартира без причина.
Забелязох го доста пъти като е заключен и ми дойде някое известие или някой ми пише нещо, дисплеят остава да си свети докато не го отключа и заключа.
При Lock Screen като отворя камерата с плъзгане на горе после не може да се затвори с плъзгане на долу както при ios 6, това може и да си е така.
Само при мен ли като работи ipod не ми излиза малка иконка до батерията или и при други е така?
И нештото което малко ме дразни е, че като отключвам и заключвам тела звуците са по тихи.
Има ли го и при някой друг това с звука при откл./закл. ?

Иначе за IOS 7 идеята за пълна промяна на облика на мен ми харесва.
Съвет за любопитните, ако се дразните и не искате да ви се мота телефона, да ви изхвърля от някой приложения,
изчакаите официална IOS да излезне.
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Айде един буквар да си вземеш преди официалното обявяване на iOS 7.
- Steve Jobs
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

donchos написа:
kike09 написа:
donchos написа:...
...
...
Отговарям ти дума по дума, на глупавите доводи, които вадиш.
Айде като го няма Стийв, вземи се самоубий... толкова отчаяно ти звучи последния пост, наистина.
Ясно е, че след загубата на Джобс, Апъл вече не е това, което беше. А от тази конференция и с новата iOS си пролича отсъствието му. И какво сега, всички да се юрнем да пишем глупости по форумите ли? Какъв бил грозен шрифта... *facepalm*
Всеки има право на мнение, но твоето е необосновано. Ясно е, че нещата опират до личен вкус, но колкото и да е субективно всичко това, не можеш да ми кажеш, че не обичаш ягоди, преди да си ги ял.
Негативното мнение на графичните дизайнери е насочено само към иконите. Които, ако се замислиш, са си доста консистентни. Но това вече е говорено навсякъде, вместо да ме насочваш, ти отвори по-големите форуми и прочети мненията на хората.
Интересно ми е само какво ще правиш, когато нещата опират до ъпдейт до 7. Ще го направиш или ще смениш платформата... Като гледам май е по-вероятно да ъпдейтнеш.. за това гледай хубавото в новата ОС.
Аман от черногледство и разбирачи навсякъде.
П.П. Използвам ай фон и го синхронизирам с макбука, от който пиша в момента. На работа съм на уиндоус. Виждам, че ти си по етикетите, оставям те сам да прецениш какъв да залепиш.
П.П2 TheOriginal, да се чувствам ли заплашен по някакъв начин? Има мнение и мнение. Има градивни мнения, от които можеш да научиш нещо, има и такива, които по-добре да не са написани ... като изходиш от поговорката "дори глупака изглежда умен, когато мълчи".
Еdit: ТheOriginal, ти така или иначе с твоето 3Г няма да се докопаш до 7, какво ти пука дали е грозна или красива? На теб като ти е грозна, на мен пък ми е красива. За това се нарича съубективизъм. Спести си писането с шифт, защото хората ще помислят, че май теб са те ударили "ф имоциити" ;)
Последно промяна от kike09 на 13 Юни 2013, 23:36, променено общо 2 пъти.
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Отговарям ти дума по дума, на глупавите доводи, които вадиш.
Айде като го няма Стийв, вземи се самоубий... толкова отчаяно ти звучи последния пост, наистина.
Ясно е, че след загубата на Джобс, Апъл вече не е това, което беше. А от тази конференция и с новата iOS си пролича отсъствието му. И какво сега, всички да се юрнем да пишем глупости по форумите ли? Какъв бил грозен шрифта... *facepalm*
Всеки има право на мнение, но твоето е необосновано. Ясно е, че нещата опират до личен вкус, но колкото и да е субективно всичко това, не можеш да ми кажеш, че не обичаш ягоди, преди да си ги ял.
Негативното мнение на графичните дизайнери е насочено само към иконите. Които, ако се замислиш, са си доста консистентни. Но това вече е говорено навсякъде, вместо да ме насочваш, ти отвори по-големите форуми и прочети мненията на хората.
Интересно ми е само какво ще правиш, когато нещата опират до ъпдейт до 7. Ще го направиш или ще смениш платформата... Като гледам май е по-вероятно да ъпдейтнеш.. за това гледай хубавото в новата ОС.
Аман от черногледство и разбирачи навсякъде.
П.П. Използвам ай фон и го синхронизирам с макбука, от който пиша в момента. На работа съм на уиндоус. Виждам, че ти си по етикетите, оставям те сам да прецениш какъв да залепиш.

Хайде вземи прочети малко! Единствения недостатък на тая iOS е не само шрифта! ТЯ ЦЯЛАТА ГРОЗНА! Не разбираш ли че iPhone вече е в морето от обикновенни телефони с щампирана ябълка, защото това може спокойно да се нарече iDroid 7 защото само на това прилича. После ходи ми обяснявай, че била хубава.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Просто няма да ъпдейтна до iOS 7, няма да си сменя телефона, защото просто Епъл слушат тъпото мнение на хората с лош вкус! Противоречиш си сам, защото ми обясняваш как новата операционна система била много хубава, а в същото време пишеш това : "от тази конференция и с новата iOS си пролича отсъствието му", което само по себе си показва, че не ти харесва... После аз съм имал сериозни психични отклонения хаха. Явно един път не ти стига, за да възприемеш, затова ми прочети мненията още няколко пъти, за да разбереш, че аз си защитавам мнението защо iOS 7 не ми харесва, но явно ти нямаш основание да си я защитиш. Просто ще я ъпдейтнеш, за да си "в крак с модата", както поради същата причина хората си купиха iPhone 5, но това вече е друг въпрос, няма да те натоварвам с толкова теми за разговор.
- Steve Jobs
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

Това, че се усеща отсъствието на Джбос съвсем не означава, че не ми е харесала операционната система.
И какво ще направиш, когато приложенията се пишат за iOS 7 + ?
Промяната така или иначе е належаща. Стийв няма да се върне. За това единственото, което ти остава е или да се примириш или да смениш марката. Като ревеш по форумите не си помагаш.
Аз написах, каквото имах да пиша, мога и още, но след като не разбираш и това до тук, няма смисъл да продължавам.
Спора не е градивен и освен да създаваме работа на модераторите, друго няма да излезе от него.
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

В момента има приложения в App Store, на които минималната версия е 4.2.1, 3.1.3, и т.н. Пък и мисля, че винаги ще се намери начин да се качи по-стара версия на приложението. Най-вече се надявам iOS 8 или там както ще го кръстят, да е наистина много красив.
- Steve Jobs
Dell

Мнение от Dell »

На мен лично iOS 7 не ми харесва.Даже един колега ме попита дали е реплика на iPhone :) Kaто се замислих верно прилича на някаква евтина реплика.Но!
Най-ужасното нещо което са сменили е Music!!! Преди когато зашъртя телефона настрани излизаха красиви обложки на албумите,които прелиствах. Сега е меко казано ужасно!
Следва по ужас локскрина и подреждащите се икони.Шаренията по различните менюта-червено на алармата,синъо в настройките,черно в контактите,компаса и стокс....Шарения!
На нотификейшъна прогнозата за времето е с думи и някакви градуси,а не е икона.
И други,които ме мързи да изброявам.
Не видях подобрения и екстри,освен променения с много цветове интерфейс!
А и тези "фешън" икони въобще не се връзват с иконите от инсталираните приложения.Надали разработчиците ще ги направят в Апъл Фешън Стил.....скоро.
Харесвам Apple и ползвам техни продукти (поне тези,които мога да си позволя),но съм разочарован.Загубиха още един техен клиент в мое лице.
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Dell, на абсолютно същото мнение съм!
- Steve Jobs
Аватар
lian

Мнение от lian »

Ай де, който спорил спорил, който не е да е спорил!
naiturseniq

Мнение от naiturseniq »

http://livenews.bg/Dizaynat-na-iOS-7-sh ... enta-56073

Предстоят промени :)
Аватар
D3an

Мнение от D3an »

Аз си сложих темичка на iOS7 и наистина на самия телефон не изглежда чак толкова зле, но се радвам, че ще има промени! Тия черни иконки, а и бара на 4-те главни икони долу са много зле, трябва да се променят.
Дано, дано.. :))
Аватар
ircninja
supporter

Мнение от ircninja »

Аз съм ЗА промените, не може на едно място да се тъпче! L-)
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Супер е смешно да се спори защо на един му харесва, а на друг не... Всеки с вкуса си.. Каквото и да променят, винаги ще е по-добре от андроид (имам ноут 2).. А за iOS 7 на мен ми харесва, така наречената шарения, на мен ми допада. Не е някакво циганско нацвъкани цветове насам натам, а добре премислени. Най-важното нещо, ново е, след години ползване и гледане на едно и също, на едните им е по-трудно да свикнат с промяната, а други лесно се адаптират. Този който по-горе е писал, че не видял промени, явно е много зле.. Промени има, и всичките са полезни и използваеми което е най-важно, а не както при андроид , най-различни глупости които най-вероятно никога няма да използваш. По-тъп от този които говори негативно за нещо, е тоя който му се връзва да му отговаря или опонира.. И другото е явно хората не разбират смисъла на това допълнение Beta , и е бета защото се пуска за да се види как ще се приемат нещата, кое трябва да се маха и кое да се добавя и дооправя.. Ще има най-малко още 2 бети, много неща със сигурност ще се променят според мнението на девелопърите и юзърите. Така, че тея които се оплаквате поне изчакайте до официалното излизане. :)
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

Колеги, защо така песимистично приемате опита за промяна на епъл? В смисъл, колко години може да издържи еднин и същ интерфейс? Нали това е бета? Нали обявиха че ще претърпи още доста промени. Пък и представете си един андройд, без да забива, без да килвате приложения че да не прави проблеми, без да се ресетва и без да се плашите от опасни апп-та? Къде е проблема?
Представете си, по- широкие възможности на андроида, но с айклауд, фейстайм и аймесидж. По стабилната батерия и ретина дисплей... Бързата камера и 50% повече игри с един заряд.

Това, че го няма вече Джобс, защо трябва да значи край? Нека дойде есента да видим и да теглим плюсовете и минусите сега още сме си с шестица, защо трябва да се натоварваме с този негативизъм?

Поздрави!
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Аватар
GPower
Обратна връзка:

Мнение от GPower »

Някой да има идея как мога да разкарам баджа от Turns?
Изображение
www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.
www.Home-Plast.com
Заключено