Jailbreak iOS от 3.1.3 до 6.1.3 с помощта на Sn0wBreeze
Re: Jailbreak iOS от 3.1.3 до 6.1.3 с помощта на Sn0wBreeze
Здрвейте, четох четох и вече се обърках. Въпроса ми е имам 4-ка с 5.1.1 не-jail може ли само да си я jail без да минавам на 6.1.3 и ако да как. Благодаря ви.
Ако не да минавам на 6.1.3 и да чакам ънтетеред.
Ако не да минавам на 6.1.3 и да чакам ънтетеред.
-
Можеш да направиш Джейл с Redsn0w.
Джейл за 6.1.3 няма да има,чака се за 7.x.x
Джейл за 6.1.3 няма да има,чака се за 7.x.x
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
5.1.1. ли да избера за ipsw.Да правя някакви къстъми или тегля оригиналния посочвам го и следвам стъпките...
Извинявам се са тъпите въпроси, но досега имах 3гс с олд боот и там беше много лесно..
Всичко се получи успешно. Благодаря за куража...
Извинявам се са тъпите въпроси, но досега имах 3гс с олд боот и там беше много лесно..
Всичко се получи успешно. Благодаря за куража...

-
Посочваш 5.1.1 и след това натискаш Джейл,вкарваш го в DFU и потегля
Няма да правиш къстъм!
Няма да правиш къстъм!
iPhone 6
Здравейте.. сдобих се с едно 3gs което е ФЗ и е обаче с 4.1 и беше с ipad baseband. пробвах да му сложа по доста начини 5.1.1, 6.1.2, 6.1.3 но ми пише все или 3194 или 1601.. Какви са вариантите за ъпдейт?
- TheOriginal
Downgrade iPad Baseband?
Във момента единствено можеш да сложиш 6.1.3 ако нямаш запазени SHSHs
Ако имаш правиш подписан къстъм и ресторваш.
Във момента единствено можеш да сложиш 6.1.3 ако нямаш запазени SHSHs
Ако имаш правиш подписан къстъм и ресторваш.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Като сложа 6.1.3 и само стои на ябълката и не се включва..
Нормално при tethered джейлбрейк. Ползвай iBooty или Redsn0w->Extras->Just boot tethered. Би трябвало да го знаеш още преди да се захващаш да правиш рестори.
Как мога да Update като запазя бейсбанда да работи с Гивей
Здр имам iphone 4 ФЗ версия 4.3.5/bb 04.10.01 намя Jailbreak който ползвам с гивей.Как мога да го update и да си запазя бейсбанда за да си работи с гивея.Благодаря
А да попитам след това кое ръководство да следвам за да го отключа. Мерси преварително!victor11 написа:Да, до 4.2.1 - в първи пост си пише.
Хм, от 5 юни (предния ти пост) чак сега ли се реши?
По ето това: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 19&t=19089

Здравей те ъпдейтнах на 6.1.3 и както очаквах не ми хареса 6.1.3 , Телефона постоянно грее като снимам или като ползвам GPS-a ,като ползвам Wi FI също много загрява абе общо взето превърна се в печка ужасно е
Та искам да върна на стара версия имам SHSH файлове за 4.3.1 ще мога ли да се върна на 4.3.1 ползвайки ето това ръководство http://www.youtube.com/watch?v=gJb9i22-kxA
без да ъпдейтвам бейзбанда и без да имам някакви проблеми
с 3Gs съм ФО
Мерси
Та искам да върна на стара версия имам SHSH файлове за 4.3.1 ще мога ли да се върна на 4.3.1 ползвайки ето това ръководство http://www.youtube.com/watch?v=gJb9i22-kxA
без да ъпдейтвам бейзбанда и без да имам някакви проблеми
с 3Gs съм ФО
Мерси
IPhone 3Gs IOS 4.3.3 ,ФО, M-tel,Snowbreezer
Здравейте ако може да попитам за съвет имам iphone 4 6.1.3 mw 4.12.05 пратиха ми го от англия със карта на тмобиле след дълги опити и 3и дена 4етене оспях да му сложа cydia.Работи отлично мога да тегля приложения от нея но незнам дали съм го отключил нямам мини карта да го пробвам тази която беше в него вече пише няма услуга итунса нщо не ми казва работи си отлично благодаря предварително всичко дължа на участието ви във форума.
iPhone 4 16GB
Два пъти стана слагам този snowbreaze 6.1.3,веднъж направих back up от iCloud,втория път дадох Set as new iphone и пак като щрактна на Cydia веднага crash-ва и мога да си рестартирам телефона без да включвам към iBooty,всеено няма jailbreak...дайте идеи.
Два пъти стана слагам този snowbreaze 6.1.3,веднъж направих back up от iCloud,втория път дадох Set as new iphone и пак като щрактна на Cydia веднага crash-ва и мога да си рестартирам телефона без да включвам към iBooty,всеено няма jailbreak...дайте идеи.
iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
Здравейте аз му правя рестор от итунс след това пускам да ми направи рома и му давам симпал,давам (не) на следващото саобщение защото имам карта на т-мобиле и си работи към глобул като се инсталира не ми тръгва сидиа.Спирам го,пускам ибути като трагне сидиата ми работи незнам само как да го отключа имам карта на оператора но със САМ май не става,моля за помощ ако някои има идея как да го накарам да работи със карта на бг оператор iphone 4 6.1.3 mf 4.12.05
За iPhone 4 със Modem FW: 04.11.08,04.12.01,04.12.02,04.12.5 - Единствения начин е Фабрично Отключване, но се заплаща !
-
Имам следния въпрос: първо да се похваля че от днес съм с отключен телефон. В магазин на германос попълних една молба, тъй като вече беше изтекъл договора и днес ми отключиха телефона. Вече мога да го ползвам без Гавей Сим. Въпроса ми е дали да мина през процедурата описана в темата за да ресторна и да си оправя нотификейшъните или мога спокойно да ресторна през itunes и да кача бейбанда и след това само да го джейлна?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
iPhone 5 16GB Black FO, jailbreaked, iOS 7.1.2
Е, нали са ти го отключили официално, за какво пазиш бейзбенда?
-
Ами де да знам, няма ли причина да го пазя? Все пак за да го джейлна пак ще трябва да го напрвя с къстъм за да не качвам над 6.1.2.
-
Вчера се борих 2-3 часа да ресторна с къстъм фърмуер, който си направих с Sn0wbreeze, но не се получи. Постоянно itunes ми дава грешка 3194 и няма оправия, какво ли не правих с тоя hosts файл но не се получава. Изчетох доста за тази грешка но без резултат. Свалих tinyumbarella и пробвах с нея, излизат ми грешки от типа 16ХХ и пак не става. Накрая реших че къстъма ми е нещо калпав и пробвах с рестор с официален къстъм 6.1.2 от apple, но отново без успех. Преди време съм правил тази процедура поне 10 пъти и след известно чудения и проблеми все успявах, а сега не се получи.
Дайте някакви предложения че ми писна, направо се чудя дали да не ъпдейнта до 6.1.3 и след това на iOS 7 бета?
Благодаря предварително!
Дайте някакви предложения че ми писна, направо се чудя дали да не ъпдейнта до 6.1.3 и след това на iOS 7 бета?
Благодаря предварително!
-
gogi71, ще помоля за по подробно описание какво точно да направя?
Трябва ли да имам запазани SHSH Blobs за 6.1.2? Ето какво ми излиза в cydia относно сигнатурите:
[SCREENSHOT]
Изглежда че нямам за 6.1.2 а съм преисталирал компютъра и ги нямам азапазени локално.
Трябва ли да имам запазани SHSH Blobs за 6.1.2? Ето какво ми излиза в cydia относно сигнатурите:
[SCREENSHOT]
Изглежда че нямам за 6.1.2 а съм преисталирал компютъра и ги нямам азапазени локално.
Нищо неможеш да направиш,нямаш запазени SHSHs за 6.Х.Х и вече неможеш и да запазиш !
Така че няма как да качиш 6.1.2 .
Качваш 5.1.1 или 6.1.3 !
Така че няма как да качиш 6.1.2 .
Качваш 5.1.1 или 6.1.3 !
-
В момента съм с 6.1.2, единствено искам да ресторна заради нотификейшъните. Друга причина няма. От 4-5 месеца съм без нотификейшъни и е доста изнервящо. Няма ли какво друго да пробвам преди следващата стъпка? Пак да отбележа че телефона вече е отключен не позлвам гавей или други начини за активиране!
Следващата стъпка - качвам 6.1.3 и после 7 бета и чакам джейл
От джейла ще ми липсва навигацията най вече, SB settings си има алтернатива. Мога да преживея и без другите есктри с джейл.
Следващата стъпка - качвам 6.1.3 и после 7 бета и чакам джейл

След като си на 6.1.2 може да ползваш : iFaith
Запазване на SHSH за стари версии чрез iFaith
или
Semi-Restore For iOS 5.0-6.1.2
Запазване на SHSH за стари версии чрез iFaith
или
Semi-Restore For iOS 5.0-6.1.2