Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
kokorere написа:защото преди около година някой ми беше казал че телефона има договор с sunrise швейцария до февруари 2014, и чак след това ще може да бъде отключен.
а са ми казвали да не вкарвам в телефона оригиналния слот за сим картата защото това автоматично ще ъпдейтне телефона и тогава х сима няма да може вече да работи, както и ако го синхронизирам с itunes май също автоматично се ъпдейтва
Нито едно от тези твърдения НЕ Е вярно . Извади x-sim, сложи само сим картата и ресни мрежовите настройки и трябва да изгрее с обхват , ако не си слагаш пак x-sim a и няма да имаш запомнени само wifi мрежите
А задължително ли трябва да дам back-up на телефона от itunes и да ресетна network настройките ми, за да ми се появи обхват?
А иначе imei-а ми го видях от general и после about в телефона
бях те питал преди 1-2 години дали може да се отключи и ти беше проверил отнякъде и ми беше казал че контракта със sunrise ми е до 04.02.2014 и засега не можело да се отключи.
Здравейте!Имам 4s със 6.1.3 и мисля да го ъпдейтна до 7.0.0 телефона работи с Глобул без никакви чипове и си мислех че е фабрично отклучен,но когато му написах ИМЕЙ кода в сайтовете за проверка и ми излезе че е заклиу4ен към Холандия и сега незнам ако го ъпдейтна дали няма да стане нещо.Няма джейл(то и нали не може)
Здравейте, купих си Айфон от нета, и очаквам утре да дойде , но преди да го взема искам да знам дали може да се отключи.. човека незнаеше към кой оператор е заключен.. даде ми имея и това ми показва. Може ли да се отключи и ако да в сервиз ли трябва да го нося.. и някви цени да ми кажете, че това ми е първият Айфон.Поздрави!
IMEI: 013193002992186
Model: IPHONE 4S 16GB BLACK
Activated: Yes
Telephone Technical Support: Expired
Repairs and Service Coverage: 08.05.2014
Purchase Date: 07.02.2013
Contract Until: 07.02.2015
Blacklist Korea Networks:
Blacklist Australia Networks:
Blacklist Japan Networks:
Blacklist Telenor (Sweden):
Carrier: Buy carrier check!
SIM lock: Unlocked
Само провери като го плащаш дали Find My iPhone е на OFF и ако не е да го изключи продавача пред теб, защото може да останеш без телефон след update или преисталация
Еми гледаш дали е на off или on. Ако е включен му се обади да го изключи. Ако незнае как няма смисъл да го взимаш. Нямаш гаранция , че не се прави на луд.