iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
nino_xman

Re: iOS 7

Мнение от nino_xman »

Всеки има право на ИЗБОР да прави каквото си иска с устройството си!!Мнения от сорта че никои вече не прави джейл просто са безсмислени.В момента в който качът в appStore програмки(Tweaks) като Activator,Barrel,CallCounter,WinterBoard или поне Springtomize, е тога ще се откажа,до тогава ..................я камилата я камилара :))И само да вметна винаги съм използвал джейл когато има възможност де на устройството си, и винаги е работило идеално,което води до извода ,че всичко зависи от ЗКУ!
Поздрави
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Stance:Nation

Мнение от Stance:Nation »

Добър вечер , Изникна ми голям проблем с iOS 7 , Както разцъквах 1 игра и телефона изписа (бял фон ,черни букви) Your device has been updated. (или нещо от сорта) дадох next, избра Wifi, и изписа това --> http://store.picbg.net/pubpic/85/91/f56 ... 138591.PNG Не мога да го върна към предишен iOs, защото не се Sync-ва с iTunes.. Някви идеи какво да правя, защото в момента е напълно неизползваем !
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

Мисля че телефона ти се е заключил .....
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED

Как да го оправя ? Пробвах с хард ресети с надеждата нещо да се промени ,но.. :( а тая девелъпърска работа , до колкот видях е 99$ на година , които нямам.
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

DFU и рестор.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Свали си 7.0.2 за твоя телефон.
Вкарай го във Recovery Mode.
Натисни SHIFT+RESTORE и посочи IOS 7.0.2.

Явно си бил със някоя Бета версия !

Ползвам 7цата още от бета1 , като той се ъпдейтваше сам.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Направи това което ти казах ;) и няма да имаш проблем !

Днес изтича iOS 7 beta 6 :)

Не иска да се sync-ва с Itunes, а сега пробвах да го вкарам и в DFU ,като не се получава :\
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Отвори iTunes.
Свържи телефона към РС.
Здръж двата бутона докато загасне,без да ги пускаш брой до 16 и пусни Power.
Продължаваш да държиш Home, докато iTunes не засече телефона във Recoverey Mode.

В Рекавъри е , Итунс го разпозна , чакам да се дръпне 7.0.2 , имаш бира от мене ! Телефона е в рекавъри, Но се наложи да Ъпдейтна Итунс до 11.11 , като сега не го разпознава в рекавъри..
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Е вкарай го във Recovery Mode и ще го разпознае !
rozofka

Мнение от rozofka »

Имам iOS 7 на пада. Гледам го сега има някакъв ужасен бутон, който си стои постоянно, независимо какво съм отворила. Като цъкна на него излизат 4 опции - Favorites, Siri, Home и четвъртото го забравих. Единствана опция е да го позиционирам на различни места по екрана. Някой знае ли какво е това чудо и как да го махна? Появи се днес, без да съм ъпдействала или правила каквото и да е!?........ :-S
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

Settings - General - Accessibility - AssistiveTouch - Off

това е много полезна функция, ако някой бутон не ти работи. :)
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Супер си е този "бутон". Аз съм си го пуснал на всичките айДжаджи и си го ползвам БЕЗ да имам проблем с хардуерните бутони, защото със софтуерния "бутон" ми е по-удобно. И много ме е яд, че на 2-рия ми телефон, който е андроидска пръчка (Самсунг Галакси Ноут), няма толкова хубав софтуерен "бутон" (има 10-ина бози в Гугъл-маркета, но нито едно не работи както трябва... "нормално" за Андроид, всъщност). B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

mitku написа:
mitku написа:Според мен - с джейлбрейкването вече е почти "свършено"...
Maui написа:Ама ти си перфектно информиран бе момче!
basssforever написа:А...ко риече??Пълни глупости!!!
К'о... Нье. =))
Мен лично ме бОли фара дали ще има джейл. Отдавна свикнах без екстрите от Сидия, а и изобщо не ми трябва и за кражби на приложения - каквото приложение ми е трябвало, съм си го купил. Та и да се появи джейл - на мен не ми трябва и вече нямам намерение да го ползвам. Само изказах едни мнение... малко "смело", наистина, но само предположение. Не е нужно някой да се "впряга". А ще видим дали ми е било правилно предположението и дали съм хвърлил правилно боба. Времето ще покаже. Но и проблемът не е мой, а за тези, които го чакат... а колкото и изненадващо, току-виж - може и да не го дочакат. B-)
Но както и да е... да спрем офтопика за джейла. :-w

Не,ти не си изказал мнение а даваш грешна информация,която няма как да знаеш!
На въпроса за отключването на файловата система-защо ни е,няма и смисъл да се обеснява-на който му трябва знае какво прави.Никой не задължава хората без джейл да го правят насила.Колкото до догатките дали "ще го дочакаме",лично ще ти пусна лс когато излезе.Дотогава сдържай "мнения", в които не си сигурен-така се появяват слухчета и грешни информация,типично по български ;)

За 6.1.4 джеЙ няма да има :)
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

basssforever написа:
mitku написа:Според мен - с джейлбрейкването вече е почти "свършено"...
basssforever написа:А...ко риече??Пълни глупости!!!
Не,ти не си изказал мнение а даваш грешна информация,която няма как да знаеш!...
1. Според теб, какво точно ознавача изразът "Според мен", с който съм започнал мнението си?
Отг. А: Информация. o_O
Отг. Б: Лично мнение. ;)

... Някъде да съм казвал, че това е някакъв вид доказана "информация", след като изрично съм написал, че това е лично мое мнение, т.е. предположение?

2. Няма как по-добре от мен да знаеш какво съм казал аз. И няма как ти да ми кажеш какво аз мога да пиша. Каквото искам - това ще пиша. Иначе мерси за готовността ти да ме "просветлиш"... няма нужда. B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

basssforever написа:За 6.1.4 джеЙ няма да има :)
поправи ме ако греша, но аз четох в блога на iH8Snow, че е готов с джеилбрейка за 6.1.4 и ще го представи когато оправи някакви бъгове, които все още са налични. не е давал срок, но явно съм пропуснал когато е казал, че няма да има...
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Джейл за 6.1.4 за к'во да изкарват? Като се има на предвид, че има версия 7.0.2?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

След последен ъпдейт на ios 7 и ъпдейт на icloud. Имате ли проблеми със Photo stream? При мен не ми излизат никъде на компютъра , само на телефона ?
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

и вероятността изобщо да се появи джейлбрейк някога е съвсем минимална. Вече джейл не е имало за 3 поредни ъпдейта на иОС (6.1.3/6.1.4; 7.0; 7.0.2... без да броим бета-ите). И щом ъпдейтите на иОС излизат преди да излезе джейл, значи реално джейл вече няма. Да се разчита на пазене на стара версия на иОС и дърти устройства, не е състоятлно. Показателно е, че вече дори слухове не излизат. Така че... няма - светлната, която се е виждала в далечината на тунела, беше изгасена. Излишно е да се пита, тъй като все едно никой не знае. Примирете се, че вече няма да има джейл и си живейте спокойно без него. :-w

Абе момче,за кво мнение говориш че изказваш!!!Нямало светлина и пълни глупости,ако беше малко запознат щеше да знаеш защо няма за 6.1.3 и 6.1.4 (който е само за 5цата!!!)ЗА 7 Е РАНО ОЩЕ АКО НЕ ТИ Е ЯСНО!!"Примирете се, че вече няма да има джейл и си живейте спокойно без него"-изказване на мнение ли е?Започвам да се дразня вече особено от такива МНОГО запознати и ще излеза от добрия тон.Коментирай си колкото искаш пак ти казвам,но нека са неща които са ти ясни.Иначе рискуваш просто винаги да има някой който ще ти каже колко НЕ СИ ЗАПОЗНАТ.
Понякога е по добре да се усетиш кога да спреш ;)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

harlamp написа:
basssforever написа:За 6.1.4 джеЙ няма да има :)
поправи ме ако греша, но аз четох в блога на iH8Snow, че е готов с джеилбрейка за 6.1.4 и ще го представи когато оправи някакви бъгове, които все още са налични. не е давал срок, но явно съм пропуснал когато е казал, че няма да има...
Не,няма да има.Със 6.1.3 Aplle запушиха дупката на Evasion.Качваш смело на 7.0.2 и чакаш ;)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
silvestar

Мнение от silvestar »

Докато не излезе jail няма да си взема и нов телефон колкото и да ми се иска.Не стига че струва чувал пари а и след това за приложения като навигаций пак торба пари.Ще чакаме :)
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

Е има вариант за приложения и навигации без джейл и не е труден,а и както е тръгнало не се знае кога ще се появят при нашите оператори 5S i 5C,да може евентуално да паднат и високите цени в момента тук.Нищо чудно да се получи брейка да излезе преди официалните вносители да го получат..ама така е 3-та вълна тва е :)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

basssforever написа:и вероятността изобщо да се появи джейлбрейк някога е съвсем минимална. Вече джейл не е имало за 3 поредни ъпдейта на иОС (6.1.3/6.1.4; 7.0; 7.0.2... без да броим бета-ите). И щом ъпдейтите на иОС излизат преди да излезе джейл, значи реално джейл вече няма. Да се разчита на пазене на стара версия на иОС и дърти устройства, не е състоятлно. Показателно е, че вече дори слухове не излизат. Така че... няма - светлната, която се е виждала в далечината на тунела, беше изгасена. Излишно е да се пита, тъй като все едно никой не знае. Примирете се, че вече няма да има джейл и си живейте спокойно без него. :-w

Абе момче,за кво мнение говориш че изказваш!!!Нямало светлина и пълни глупости,ако беше малко запознат щеше да знаеш защо няма за 6.1.3 и 6.1.4 (който е само за 5цата!!!)ЗА 7 Е РАНО ОЩЕ АКО НЕ ТИ Е ЯСНО!!"Примирете се, че вече няма да има джейл и си живейте спокойно без него"-изказване на мнение ли е?Започвам да се дразня вече особено от такива МНОГО запознати и ще излеза от добрия тон.Коментирай си колкото искаш пак ти казвам,но нека са неща които са ти ясни.Иначе рискуваш просто винаги да има някой който ще ти каже колко НЕ СИ ЗАПОЗНАТ.
Понякога е по добре да се усетиш кога да спреш ;)
А ти пък много запознатия за какво ти е т'оа джейл? Всички боклуци от джейла вече ги има в iOS 7.. При наличието на тия всичките функции незнам за какъв чеп ще ти е тоя джейл...
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Публикувай отговор