Питане за iPod touch
Питане за iPod touch
Здравейте, взех си iPod touch,мисля че е2G 16G не съм имал досега и имам едно питане- може ли да се качва музика по някакъв начин , без да минава през I-Tunes. Просто искам да си качвам мои папки с музика, без да ми пълни с разни албумчета които не искам.Мисълта ми е , като свържа iPod-а към компа, да го разпознава като флаш памет или драйв, а така като го свързвам компа не го вижда и трябва да пускам I-Tunes, мерси предварително
- TheOriginal
Re: Питане за iPod touch
Не.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Жалко,малко е тъпо да не можеш да си качваш свои неща, мерси за отговора
можеш, ако си инсталираш някой плеър от стора, който ползволява това. iMedia Player, VLC, GPlayer са примери.
на компютъра е задължително да имаш инсталирана iTunes, но не и да я ползваш. прекрасен заместител е iTools, има много писано за нея във форума, прочети. начините да качиш музика са няколко - или през FTP сървър (лесно, удобно и не трябва дори да свързваш айпода с компютъра) или през iTools, влизайки във файловата система на съответния плеър. успех.

на компютъра е задължително да имаш инсталирана iTunes, но не и да я ползваш. прекрасен заместител е iTools, има много писано за нея във форума, прочети. начините да качиш музика са няколко - или през FTP сървър (лесно, удобно и не трябва дори да свързваш айпода с компютъра) или през iTools, влизайки във файловата система на съответния плеър. успех.

iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Мерси много, ще пробвам така.