Здравейте, взех си Iphon 4 втора употреба, версия 6.0.1. ФО . Всичко си работи, само светкавицата не иска въобще да се включва, камерата прави снимки но тя не светва !? Нито на "on" ни на "auto" режим! Пробвах с инсталиране на приложения - фенерче и камера+ , ресетнах с хоум и слиип бутона заедно пак не става!
Дали с "reset all setings" ще стане ! Според вас софтуерен ли е проблема ? Тел.няма джейлбрейк !
Светкавицата на Iphon 4 не работи ?
Светкавицата на Iphon 4 не работи ?
Последно промяна от maiki0575 на 09 Фев 2013, 19:31, променено общо 2 пъти.
iPhone 4 & 3GS
Re: Светкавицата на Iphon 4 не работи ?
След смяната на камерата в сервиз, проблема си остана.Светкавицата не иска да свети! Дайте ми идея какво да направя, проблема може би се оказва софтуерен !
iPhone 4 & 3GS
Пробвай с рестор, щом смяташ, че проблема е в софтуера.
Blue Blood - Levski Forever
Едвали е софтуерен проблема братле защо са ти сменили камерата като на тебе лампата не ти работи? да ти сменят лампата?
Братле оказа се, че предната камера и светкавицата не работят. След какви ли не сервизи и смяна на предна камера ми казаха,че проблема е в изгорял чип, който почти е невъзможно да се смени. И си карам така.
iPhone 4 & 3GS
мога ли да попитам, ако не е неудобно колко ти струваше цялото удоволствие?
Кое, сервизите ли ? За не отстранен проблем сервизите не взимат пари. Така, че нищо не ми е струвало.
iPhone 4 & 3GS
Свткавицата и предна камера са едно цяло. Като купуваш предна камера тя върви с светкавицата.Forza84 написа:Едвали е софтуерен проблема братле защо са ти сменили камерата като на тебе лампата не ти работи? да ти сменят лампата?
iPhone 4 & 3GS