iGO Primo

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
mafozi

Re: iGO Primo

Мнение от mafozi »

Ще трябва да си сложиш скин, май няма да стане по друг начин.
zafirovp

Мнение от zafirovp »

Дам, друг начин няма. Свалих от iOS 6 на 5 и пак греда. В чужди форуми има много малко информация за този проблем и изглежда, че понякога се оправя с намиране на GPS сигнал или заместване на sys файла. Както и да е. Идеята сега е да сложа само фиксираните камери. Mafozi ми предложи да сложа 3те файла от Primo_BG_Speedcam_v2.3.zip - New. Това обаче включва и мобилни камери. Това е проблем. Мисля да кача само файла BG_speedcam_Fixed_Camera_v0721 от архива. Това дали включва всички фиксирани камери, към днешна дата в България?
Втория въпрос ми е дали може да ми предложите скин за iphone. Пробвах с diMka ip 114 , но няма звуци и менюто е преведено само наполовина.

Благодаря
mafozi

Мнение от mafozi »

Камерите са последната версия и са актуални.
За скин може да е трудно, поне няма кой да се занимава с айшита.
Повечето хакери са роботизирани и си правят нещата само за там.
Нямаш много избор ... или търсиш помощ в някой чужд форум.
vladesa

Мнение от vladesa »

Здравейте,от два дни имам IGO на телефона ми,всичко върви прекрасно но имам един проблем-както си върви и тела заспива,тоест се заключва.Търсех в менюто на програмата да да променя дисплея да свети постоянно но немога да се справя и ви моля за помощ.Благодаря предварително.
mafozi

Мнение от mafozi »

Изключи си локването на тела.
Това няма оправяне за момента.
drniki

Мнение от drniki »

И аз си поиграх с какви ли не промени в sys файла да се оправи това изключване и не става.Интересно със igo primo 2.4.5 и 2.4.6 няма такъв проблем!Може би трябва да се промени нещо в data файла,някой ако има идея нека сподели!
mafozi

Мнение от mafozi »

iGO Europe 2.3 2012.Q4.ipa
http://www.share-byte.net/hKrCih

Обновени карти на Навтек К4.
changeable

Мнение от changeable »

Здравей те !!!
Имам едно питане и ще се радвам ако някой успее да ми отговори. B-) Проблема се изразява в това, че когато стартирам програмата на пръв поглед всичко изглежда нормално: рутира си, има карта звук и т.н. но по някое време екрана ми застива и телефона се заключва и като го отключа продължава да си работи нормално за около 10-15 мин. и пак се повтарят нещата .... :-w Ще съм благодарен ако някой може да ми каже от къде мога да отстраня този проблем. Пробвах с две различни версии, но резултата е същия. Благодаря предварително !!!! :) O:-)
Nope

Мнение от Nope »

Дали някой може да намери версия за Малайзия/Сингапур?
nuksha

Мнение от nuksha »

Здравейте, моля ви качете ми работещ линк за сваляне на iGo Primo 2.4.6. Имах проблем с качването на версия 2.3. Правя го през iTunes. Бъркам ли и има ли друг начин.
nuksha

Мнение от nuksha »

Свалих и версия 2.4.6 и отново ми дава грешка. Вкарвам си я в iTunes и после я синхронизирам с телефона. Има ли друг начин за качване на софтуера. Версията на iOS е последната (6.1.4). Апарата е iPhone 5.
Аватар
nino_xman

Мнение от nino_xman »

Колега,а за нещо като джейл да си чувал?Преди да качваш кракнати програмки попрочети тук там из форума кое какво представлява :)
p.s. Започваш от тук примерно : viewtopic.php?f=17&t=5141
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
mafozi

Мнение от mafozi »

Обновени карти за версията.

iGO Europe 2.3 2013.Q1
Аватар
XAMCTEPA

Мнение от XAMCTEPA »

mafozi написа:Обновени карти за версията.

iGO Europe 2.3 2013.Q1
Мерси
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
biadgo

Мнение от biadgo »

Добър ден, имам следния въпрос: Ще може ли да тръгне на не-jailbreak-нат телефон?

Благодаря предварително
Аватар
enuff

Мнение от enuff »

mafozi написа:Обновени карти за версията.

iGO Europe 2.3 2013.Q1
Как да добавя POI в тази версия, защото липсват?

Няма ли начин да се намери лиценз, за да тръгват новите карти на версията на iGo от Feb 2013?
kodomir

Мнение от kodomir »

Може ли да сложа iGo primo на iphone 5 който не е джейлбрейкнът, или трябва да го джейлна. С itools ще мога ли да я сложа навигацията?
tashev
Обратна връзка:

Мнение от tashev »

kodomir написа:Може ли да сложа iGo primo на iphone 5 който не е джейлбрейкнът, или трябва да го джейлна. С itools ще мога ли да я сложа навигацията?
Можеш на не-jail, да си регнеш увото като за разрабтка(development) и да си преподпишеш приложенията, все едно ти си ги разработвал, така ще може слагаш всеки един ИПА
tashev
Обратна връзка:

Мнение от tashev »

Някой успявал ли е да подкара 2.4.6 версията с картите на NAVTEQ 2013 Q1?
mafozi

Мнение от mafozi »

iGO Europe 2.3 2013.Q2

iGO Europe 2.3 2013.Q2.part1.rar

http://www.share-byte.net/ekVA5t

iGO Europe 2.3 2013.Q2.part2.rar

http://www.share-byte.net/ZgVMKf
mafozi

Мнение от mafozi »

Изображение

Europe - iGO primo app
Ver.: 2.5

Released: 2013-10-29
Size: 1.92 GB

Compatibility: Requires iOS 4.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.

What's New

The latest maps are available now! Update your iGO app and navigate with fresh maps to make sure you reach your destination safely, wherever you go in the world.

Due to technical reasons In-App Shop was not available for iOS 7 users. This is now fixed.

Augmented reality during navigation is not science fiction anymore! Thanks to Pioneer head-up display (NavGate HUD), we have brought it to reality and taken in-car navigation to the next level. Simply connect your iPhone to your NavGate HUD, Buy-Download-Activate the NavGate HUD support add-on within your iGO primo app and step into the future of navigation! For more info about NavGate HUD, visit Get your focus up with the NavGate Head-Up Display ? Pioneer - Pioneer

Europe iGO primo app [NNG Global Services Kft.] (v2.5 Univ os43).part1.rar
Download fast and easy your files! - e838af

Europe iGO primo app [NNG Global Services Kft.] (v2.5 Univ os43).part2.rar
Download fast and easy your files! - mtOOqS

Europe iGO primo app [NNG Global Services Kft.] (v2.5 Univ os43).part3.rar
Download fast and easy your files! - c3j7h4

Europe iGO primo app [NNG Global Services Kft.] (v2.5 Univ os43).part4.rar
Download fast and easy your files! - 0YLhKT

п.п. НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ С ДРУГИ КАРТИ ОСВЕН ВГРАДЕНИТЕ
Johnny Bravo

Мнение от Johnny Bravo »

Здравейте, нов съм във форума и от скоро съм с Iphone 4s IOS 7.0.3. Прочетох темата и до колкото разбирам не мога да сложа кракнат Igo Primo на телефона си без jailbreak. Нямам особено желание да го правя jailbreak-а и планувам да си закупя Igo Primo Eastern Europe. Въпросът ми е дали после ще мога да си добавя Speed cam и 3D Package (EEU), които си струват почти колкото навигацията, без да ги заплащам, а да си ги сваля от тук (от форума)? След като я закупя, бъдещите ъпдейти за нея ще бъдат ли безплатни?
mafozi

Мнение от mafozi »

За къде ще я ползваш предимно ?
Че последните версии на иго ползваха за източна европа карти на ТА, които са доста зле.
По-добре, ако ще караш предимно в БГ да си купиш навигон, поне е с добра карта.
Или чакаш джейл и си качваш всичко, което ти е кеф.
Johnny Bravo

Мнение от Johnny Bravo »

Искаш да кажеш, че още няма джейл за моя IOS 7.0.3 ? Ще я ползвам предимно в България, но 3-4 пъти в годината излизам до Гърция или съседни държави. Тоест искам ако може картите да са на NAVTEQ.
mafozi

Мнение от mafozi »

Тогава нямаш много избор.
Или си купуваш навигона или чакаш джейл (всички го чакаме)

Това е писано скоро .. значи си карат със гадните карти за източна европа.
вчера вышло обновление Восточная Европа Региональная... из нового - решена проблема с встроенным магазином для IOS 7. А актуальность карт 07.2012!!! Это что такая поддержка лицензионных пользователей? в то время как взломанные версии используют content 03.2013!!!
Публикувай отговор