Здравейте ,телефона ми е айфон 5 ,смениха ми го преди месец в глобул заради неработещ lock бутон..до скоро всичко на новото телефонче си беше окей докато не се появи следния проблем.Както си правя снимки със задната камера изведнъж екрана почва да премигва и половината става лилав и премигва,накрая даже става черен екрана на камерата ,като изляза от камерата и после пак вляза се оправя но след известно време пак така прави ...не знам до колко ме разбрахте ,но имате ли идея от какво може да е прпблема-софтуерен или хардуерен?Силно се моля този бъг да е от ios-a a не от самата камера,че тези мошенници преди докато го сменят го държаха месец и половина :@
едит: а и да добавя че този проблем се появява когато няколко последователни пъти натисна да фокусирам
Странен проблем с камерата на Iphone 5
Re: Странен проблем с камерата на Iphone 5
имах абсолютно същия проблем и тъкмо оставаха няколко дни до възможността ми да го занеса в Глобул и, колкото и странно да звучи, изтървах телефончето и след това проблемът изчезна. обясниха ми, че проблемът се състои в буксата на камерата (не била свързана хубаво). препоръчвам ти да не подражаваш на моя инцидент и да го занесеш отново в Глобул, за да ти го сменят.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
интересното е че не всеки път го прави този проблем ,днес например не го направи..иии като отида там и нали искат да им покажа проблема и той пак вземе да не се прояви ,нали се сещаш че няма да ми повярватharlamp написа:имах абсолютно същия проблем и тъкмо оставаха няколко дни до възможността ми да го занеса в Глобул и, колкото и странно да звучи, изтървах телефончето и след това проблемът изчезна. обясниха ми, че проблемът се състои в буксата на камерата (не била свързана хубаво). препоръчвам ти да не подражаваш на моя инцидент и да го занесеш отново в Глобул, за да ти го сменят.

наясно съм. занеси телефона, опиши проблема си и би трябвало, приемайки го, да го тестват няколко дни и да открият сами проблема. разбира се не изключвай разправии и въртели, защото повечето от служителите са отвратителни, що се отнася до правата на клиента, които не им изнасят. ходи и виж какво може да направиш, след това пиши да кажеш какво е станало. 

iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Занесох го преди 2 седмици,като даже снимах самия екран как става когато фокусирам ..Вчера ходих да ги питам пак ли смятат цял месец да ми държат телефона и ми казаха,че не зависело от тях ,а от сервиза..Викам и ,като ми давате уж нов поне да не е с дефекти,какво е това нещо телефон на 10 месеца разваля му се копчето ,после ми го сменят-с развалена камера..имам чувството ,че просто лепват лепенки все едно е нов :Д Дано сега да го оправят и ако ми дадат нов да е без дефекти,че ми писна вече....
Ако си мислиш ,че получаваш нов апарат от тези мушенници .. Твоя телефон с проблема на бутона 100 % е поправен и набутан на друг като теб като нов. Колкото и да казват ,че няма оторизирани сервизи или каквото и да било.. аз моята 4-ка си я разглобявам и сглобявам с туториал от ютуб пък тея измамници да не се справят..
Така , че нормално да има такива проблеми .. Успех 

Таа в петък ми писаха смс,че е пристигнал..и са ми го сменили с "нов" , дано този път не се издъни,че не знам