До сега съм сменил поне 7 Андроид телефона. Нов съм с 4S, но не бих се върнал каквото и да става на друг телефон различен от iPhone. Имам няколко въпроса като новобранец. Телефона вече е джейл-нат. Версията е 7.0.4. Как мога да направя Push нотификациите като ми излязат на заключения екран и да ги плъзна наляво примерно и да се махат все едно са прочетени?
Другия ми въпрос е свързан с камерата. Като снимам на снимките стават размазани защото не мога да фокусирам. Не е като другите телефони да светва преди да снима, за да фокусира. Как да снимам на тъмно или каква програма да изтегля за снимки на тъмно?
Другото е че като отключа телефона повечето пъти ми се появява location-a който хаби батерия. Как да го махна и да го оставя само за iCloud? На всички приложения е спрян.
Няколко въпроса свързани с iPhone.
Re: Няколко въпроса свързани с iPhone.
1. не знам за съществуването на такъв туик, тоест май няма как. потърси нещо свързано с notification в сидия, но се съмнявам да намериш. а и не разбирам защо ти е, като отключиш телефона те си изчезват от лок скрийна. ако плъзнеш надясно - отваряш приложението.
2. напиши camera в еп стора и си избирай на воля. има много.
3. изключи цялото location services, при iOS7 той се включва сам за find my iphone. другия вариант е privacy - location services - и изключваш тикчето на камерата.
2. напиши camera в еп стора и си избирай на воля. има много.
3. изключи цялото location services, при iOS7 той се включва сам за find my iphone. другия вариант е privacy - location services - и изключваш тикчето на камерата.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Телефона е М-телски и е отключен от оператора за това се е наложило да се ъпдейтне, но след iThunes го засича и изкарва съобщение,че трябва да се ресторне, но при опит за рестор стига до някъде стартира телефона и iThunes дава грешка(-50) и не иска да се ресторне, но продължава да работи.
- TheOriginal
Error -50
Delete Storm Video, QuickTime, iTunes, then reinstall iTunes. See also KB TS1583
Delete Storm Video, QuickTime, iTunes, then reinstall iTunes. See also KB TS1583
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]