проблем със зареждане на Youtube
проблем със зареждане на Youtube
Здравейте,
Отскоро имам ipad air, обаче забелязах, че през wifi-то вкъщи не мога да отварям youtube, а приложението youtube също не зарежда клипове. Не съм забелязал да има проблем с други сайтове, vbox също си върви чудесно. Пробвах ipad-а с друг рутер и нямаше проблем с youtube.
От 2 дни се ровя из нета и не мога да намеря решение - пробвах рестарт, изтрих мрежата и се свързах отново, рестартирах рутера, пак нищо.
За информация ipad-ът не е jailbreak-нат, а рутерът е TP link TL-WDR740N.
Благодаря предварително за помощта.
Отскоро имам ipad air, обаче забелязах, че през wifi-то вкъщи не мога да отварям youtube, а приложението youtube също не зарежда клипове. Не съм забелязал да има проблем с други сайтове, vbox също си върви чудесно. Пробвах ipad-а с друг рутер и нямаше проблем с youtube.
От 2 дни се ровя из нета и не мога да намеря решение - пробвах рестарт, изтрих мрежата и се свързах отново, рестартирах рутера, пак нищо.
За информация ipad-ът не е jailbreak-нат, а рутерът е TP link TL-WDR740N.
Благодаря предварително за помощта.
Re: проблем със зареждане на Youtube
Доставчика ти да не е Близу ? При мен ФБ не отваряше читаво.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
- beckhem
- supporter
Смени си рутера и ще си решиш генерално проблемите с интернета.
TP Link трябва да ги забранят със закон!
TP Link трябва да ги забранят със закон!
Проверки и консултации!
3 години ползвах тъплинк. Иска малко повече настройки, но си работи. Проблемът с тубата е от доставчика, не от рутера.
"Мисля-значи съществувам"
Проблема е в някакво тъпо неразбиране между определени доставчици /примерно и доказано Близу/ и рутерите tplink. Мен косата ми побеля с модела им с две антени. На близу не отваряше снимките на фб, на бтк беше ок. Със същия рутер. Смених рутера и нямам грижи. Не ми се сменяше доставчик 

Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Отваряли ли сте Тъплинка? Вътре има две жици и една мизерна платчица. Един от техниците ми каза , че Мегалан ги купуват на едро по 1.50лв бройката, а ги пробутват за 100тарка на клиентите си. Вземи си всичко друго но не и тъплинк.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Не е Близу, Интербилд е (Варненска фирма).
Но пробвах да отворя ФБ и също не ми зарежда снимките.
Последно в рутера ли ще да е проблема? Не ми се ще да го сменям, тъй като го взех преди месец, понеже стария ми изгоря.
Има ли някакви настройки, които могат да се пипнат?
Иначе имам и лаптоп (windows), който няма никакви проблеми с youtube (или който и да е друг сайт), значи ли това, че проблемът със сигурност не е от доставчика?
Но пробвах да отворя ФБ и също не ми зарежда снимките.
Последно в рутера ли ще да е проблема? Не ми се ще да го сменям, тъй като го взех преди месец, понеже стария ми изгоря.
Има ли някакви настройки, които могат да се пипнат?
Иначе имам и лаптоп (windows), който няма никакви проблеми с youtube (или който и да е друг сайт), значи ли това, че проблемът със сигурност не е от доставчика?
същата работа, с бозата работи, с епъл устройства не. решение - сменяш или рутера, или доставчика. настройки няма ! със същият доставчик и нов рутер /същата марка, но с различен чипсет/, същите настройки работи перфектно ! няма обяснение.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
И аз съм ТР-то ... и му предстои скорошно изхвърляне! Всеки ден по веднъж трябва да се рестартира, защото нета си спира, ей така от нищото, Ю-то през Пада да го зарежда - понякога изобщо не желае, Фейса също.
iPhone 6+ (16GB)
iPhone 5 (16GB)
iPad 4 (32GB-3G)
iPod 5 (32GB)
MacBook Pro RETINA 13' late 2013 8/256
iPhone 5 (16GB)
iPad 4 (32GB-3G)
iPod 5 (32GB)
MacBook Pro RETINA 13' late 2013 8/256
Писах в поддръжката на TP-Link, да видим какво ще кажат.
А този рутер специално, ми го препоръчаха от техническия отдел на интернет доставчика, явно и те са толкова наясно.
Очевидно ще трябва да се сменя рутера, лошото е, че като изключим проблема с ipad-а, рутерът работи перфектно, не съм го рестартирал нито веднъж досега и нета е доста по-бърз в сравнение с предния ми рутер.
Какво ще препоръчате да си взема тогава, да не е много скъпо естествено (този го взех за 30ина лв.)?
А този рутер специално, ми го препоръчаха от техническия отдел на интернет доставчика, явно и те са толкова наясно.
Очевидно ще трябва да се сменя рутера, лошото е, че като изключим проблема с ipad-а, рутерът работи перфектно, не съм го рестартирал нито веднъж досега и нета е доста по-бърз в сравнение с предния ми рутер.
Какво ще препоръчате да си взема тогава, да не е много скъпо естествено (този го взех за 30ина лв.)?
вземи си някой Нетгиър или Линксис, не са евтини но няма да сбъркаш.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Малко ъпдейт на моя проблем.
От поддръжката на TP-link предложиха единствено да намаля MTU на 1480.Междувременно забелязах,че освен ФБ снимки,не ми се отварят снимките в Ebay,както и Google maps.
След като намалих MTU-то нищо не стана,но пък от 3 дена отварям youtube без проблем,нямам представа на какво се дължи.Успях да отворя и снимки в Ebay,проблема остана единствено ФБ.Пак казвам,не мисля,че нещата се оправиха от тази настройка,тъй като няколко дена след като я промених,продължавах да не мога да ги отварям.
Между другото пробвах ipad-а на друго място със същия модел рутер и нямаше проблеми с отварянето на всичко.
Е сега какво означава това,че моят рутер е нещо дефектен(макар че не ми се вярва,защото има проблем единствено с ipad-a) или има някакви настройки,които трябва да се пипнат все пак?
От поддръжката на TP-link предложиха единствено да намаля MTU на 1480.Междувременно забелязах,че освен ФБ снимки,не ми се отварят снимките в Ebay,както и Google maps.
След като намалих MTU-то нищо не стана,но пък от 3 дена отварям youtube без проблем,нямам представа на какво се дължи.Успях да отворя и снимки в Ebay,проблема остана единствено ФБ.Пак казвам,не мисля,че нещата се оправиха от тази настройка,тъй като няколко дена след като я промених,продължавах да не мога да ги отварям.
Между другото пробвах ipad-а на друго място със същия модел рутер и нямаше проблеми с отварянето на всичко.
Е сега какво означава това,че моят рутер е нещо дефектен(макар че не ми се вярва,защото има проблем единствено с ipad-a) или има някакви настройки,които трябва да се пипнат все пак?
Колега, ти май не четеш - проблема е странна комбинация на определени модели рутери tplink с определени доставчици. Поотделно няма проблеми
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
- izzo
- Обратна връзка:
х2, Linksys + dd-wrt = пей сърце.beckhem написа:Linksys са моят номер 1.