iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
TheOriginal

Re: iOS 7

Мнение от TheOriginal »

Понеже и аз вече съм модерИн, ъпдейтнах iPhone4 към 7.1 останах с доста добри впечатления, но има и няколко лоши..

1. Хактивейшън туул-а ми не работи :/ Мога единствено да изтрия Setup.exе, но ако добавя файловете зависва на ябълката и може да се рестартира до утре.

2. На няколко пъти докато снимах с камерата се респрингна сам :D

Иначе като цяло работи супер бързо и плавно, определено четворката се събуди. :)
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Collapse86

Мнение от Collapse86 »

Това супер бързо и плавно не знам какво означава,в по - горни постове видях даже да се пише,че бил по - бърз от iOS 5,аз ъпнах с рестор и ъпдейт една 4-ка от 7.0.6,стои си лагава,и дразни при работа...Лично мнение,че с iOS 6 си беше стреличка...Ясно ми е, че е на прага на изискванията но чак толкова бърза и плавна не е ....
iPhone 6 Plus Space Gray 64GB
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Определено е по - добре от 7.0.6. Направи чист рестор може да се съживи. Вярно на 6 беше стрела, но какво да се прави :)
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
Хъшо

Мнение от Хъшо »

При мен определено има проблем с батерията. След рестор, разреждане до изключване и зареждане до 100%, от 16:00ч, днес до този момент (т.е. 7 часа), без мобилен нет, с 1 мин, разговор, 2 часа на wifi, от които макс. 10 мин. бразузване и 20 мин. музика, вече съм на 72%.
И да попитам: когато правя рестор има ли значение дали е зареден на 100% или не?

Update 17.03.: Вече 12 часа съм на 72%, без wifi и разговори... Не знам какво става :))
Последно промяна от Хъшо на 17 Мар 2014, 13:20, променено общо 1 път.
iPhone SE 64GB
Аватар
lambreto
Обратна връзка:

Мнение от lambreto »

Интересна теория, но и аз нямам нито едно устройство в списъка, въпреки това иконката ми се появява независимо от къде го включвам.
С 5S и 7.1 съм

П.С. за блутута говоря
stax

Мнение от stax »

lambreto написа:Интересна теория, но и аз нямам нито едно устройство в списъка, въпреки това иконката ми се появява независимо от къде го включвам.
С 5S и 7.1 съм

П.С. за блутута говоря
Аз това го питам mitku и му разбирам теорията но на другите ми устройства си е ОК. За мен това или е бъг за 4-ките или просто при мен нещо се е бъгнало затова и попитах при някой друг с 4-ка така ли е? Когато блутута е на ON трябва да се вижда независимо дали има нещо вързано или има нещо в списъка. В другите ми две устройства няма нищо нито вързано, нито има нещо в списъка.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Хъшо написа:При мен определено има проблем с батерията. След рестор, разреждане до изключване и зареждане до 100%, от 16:00ч, днес до този момент (т.е. 7 часа), без мобилен нет, с 1 мин, разговор, 2 часа на wifi, от които макс. 10 мин. бразузване и 20 мин. музика, вече съм на 72%.
И да попитам: когато правя рестор има ли значение дали е зареден на 100% или не?

Update 17.03.: Вече 12 часа съм на 72%, без wifi и разговори... Не знам какво става :))
Е ти какво очакваш - да ти стой половин година на 100% ли? За 7 часа да си на 72% си е перфектно. И батерия се пробва като и влючиш всичко, а не като изключиш. С изключен телефон може и 3 месеца да ти стои на 100%.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
Хъшо

Мнение от Хъшо »

Би трябвало да се досетиш, че правя сравнение преди и след ъпдейта.
iPhone SE 64GB
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Аз ти казвам как се прави тест, защото това което си написал на практика не означва нищо. При мен батерията издържа еднакво и при 7.0.6 с джейлбрейк и при 7.1. Нищо не спирам и всичко използвам, колкото ми е нужно. Достигал съм и до три дни без презареждане и на двата телефона.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
appworld

Мнение от appworld »

От няколко дни съм с iPhone 5 на 7 и се питам....ЗАЩОООООО,защо apple опозориха така устройствата си?
Просто външният вид не ми харесва изобщо ;(
5.2.00
Kissman

Мнение от Kissman »

Абсолютно съм съгласен с твоето мнение и затова все още съм с 6.1.4 и не смея да си сложа 7.1 защото знам че трудно ще свикна с тая шарения и още куп недомислици.Аз имах огромни очаквания към 7-цата а май повечето потребители не я харесват....жалко!
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Няма угодия за всички.Включиха в ios7 iPhone4 и 4s и веднага се появиха недоволните.Бавен бил, батерията не им държала вече и какво ли още не.Е, същите щяха да мрънкат и ако просто от APPLE бяха решили да не ги включват в ъпдейта, или по друг начин казано 6.1.3 да им беше последното обновление.Същата работа е и с графичният интерфейс, ако няма съществени промени защо нямало, като има такива пак не било добре и така.
beaver

Мнение от beaver »

Подкрепям казаното по-горе :)
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

От къде го изръсихте тоя бисер, че 4S е бавен на iOS 7? Приятелката още е на 7.0.4 щото има джейл пък и много снимки има (голямо снимане с тая предна камера) и въпреки всичко си работи доста бързо и не лагва.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
dobre

Мнение от dobre »

TheOriginal написа:
/оффтопик
Днес е втория ден от както почина моята 4ка, поклон пред паметта ти. =))
TheOriginal написа:Понеже и аз вече съм модерИн, ъпдейтнах iPhone4 към 7.1 останах с доста добри впечатления, но има и няколко лоши..
Ти последно имаш iphone 4 или нямаш.. защото си противоречиш през няколко поста.

При моята четворка стана нещо много странно, след ъпдейта към 7.1 батерията държи доста повече, до толкова,че вечерта сядам да играя 3D игри за да си я изхабя .. стигал съм до 10 часа usage и почти 2 дена standby.. вероятно се дължи на по малкия екран, който притежава 4-ката, не знам.. но съм доволен. Другият вариант е да съм свикнал на 7.0.4/6 да тормози телефона и сега си въобразявам :)
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

В момента е полужива и се опитвам да я разкарам. Писна ми да я обгрижвам.

При iPhone 4 аз лично не усетих разлика в батерията, може и при теб да има, но аз слушам доста музика и пак си ми пада батерията доста бързо.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
kerenski

Мнение от kerenski »

Krastanov и ти си прав, но идеята е да избираш по - доброто за теб. (индивидуално за всеки). Тоест кеф ти ios6 кеф ти ios 7 само че apple решиха да не е така :))
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S :) and always JB..
Аватар
zori2003

Мнение от zori2003 »

Някой може ли да каже как да си оправя настройката за голямината на снимката на входящото повикване. На iOS 6 веднъж ровичках и намерих от къде се променя, но на 7.1 не мога и не знам дали просто не са го махнали като опция.
iPhone 5 16GB, FW: 9.0.2. ФO
Аватар
speeder

Мнение от speeder »

zori2003 написа:Някой може ли да каже как да си оправя настройката за голямината на снимката на входящото повикване. На iOS 6 веднъж ровичках и намерих от къде се променя, но на 7.1 не мога и не знам дали просто не са го махнали като опция.
Няма начин вече.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Аватар
zori2003

Мнение от zori2003 »

Мерси, в такъв случай още един минус за iOS 7.1. Май поне вече по-рядко губи обхват и т.н.
iPhone 5 16GB, FW: 9.0.2. ФO
icko320

Много странен проблем

Мнение от icko320 »

Здравейте,

става дума за iphone4s с ios7.1.Когато вляза settings>cellular за да разреша или забраня трафика на приложенията когато телефона е в режим на мобилен интернет се случва следното:искам да забраня app store да позлва мобилен нет цъкам отметката на изключено и когато върна едно меню назад и след това пак вляза в меню cellular,отметката на app store е пак включена!?!?!Някакъв бъг се получава и при вас ли е така???Отделно реално е изключен мобилния нет за app store но не мога да го пусна пак,защото винаги щом вляза в менюто cellular отметката е винаги на ON.
nextt

Мнение от nextt »

При мен на 4 с айос7.1 си го изключва без проблеми.
stenk

iOS 7.1 и battery drain ...

Мнение от stenk »

Имате ли усещането , че с новия ъпдейт батерията на iPad се източва осезаемо по-бързо ?
При мен е може би около час без да съм променял никакви настройки спрямо преди.
Аватар
GPower
Обратна връзка:

Re: iOS 7.1 и battery drain ...

Мнение от GPower »

Ако си направил ъпдейт и не си зареждал таблета е нормално според мен. Изчакай да се изтощи батерията и зареди. Направи процедурата няколко пъти и тогава виж как ще е.
www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.
www.Home-Plast.com
stenk

Re: iOS 7.1 и battery drain ...

Мнение от stenk »

Направих два пълни заряда от нула и видимо се изтощава по-бързо.
Ще видя как ще е след примерно десетина цикъла.
Публикувай отговор