iOS 8
Re: iOS 8
Няма го забавянето при вдигане при 5 и 5S.
Доста хора се оплакват от този ъпдейт относно проблеми с батерията. И аз го потвърждавам, имайки предвид че съм оптимизирал телефона за максимум живот на батерията.
Ако собствениците с 6-ци започене да им загрява телефона, едно от решението е хард ресет.
Ако собствениците с 6-ци започене да им загрява телефона, едно от решението е хард ресет.
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
Колкото пъти съм имал досега проблем с батерията при ъпдейт винаги след Reset All Settings се оправят нещата. Ти опита ли с това?maintf написа:Доста хора се оплакват от този ъпдейт относно проблеми с батерията. И аз го потвърждавам, имайки предвид че съм оптимизирал телефона за максимум живот на батерията.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
- marti6kata
Искам да направя setup as new, обаче не мога да си направя backup на notes
С itools и ifunbox не става ако може някой да помогне? Също опитах и синхронизация с gmail обаче само малка част се виждат.

С itools и ifunbox не става ако може някой да помогне? Също опитах и синхронизация с gmail обаче само малка част се виждат.
iphone 5 64GB-iOS 8.0.2-MF 7.03.00
Да, знам за този номер с Reset All Settings, но от това което чета и по чуждите форуми, не помога. Проблема касае ios 8.1 и най вероятно ще има фикс, но да видим кога.speeder написа:Колкото пъти съм имал досега проблем с батерията при ъпдейт винаги след Reset All Settings се оправят нещата. Ти опита ли с това?maintf написа:Доста хора се оплакват от този ъпдейт относно проблеми с батерията. И аз го потвърждавам, имайки предвид че съм оптимизирал телефона за максимум живот на батерията.

First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 6 128GB iOS 10
Това с забавянето го има при входящо повикване, с iPhone 5S 32GB iOS 8.1 страшно е дразнещо, нещо е и батерията пада бързо.
iPhone 3GS 16GB White - Neverlock, iPhone 4S 32GB White - Neverlock и iPhone 5S 32GB Space Gray - Neverlock.
https://www.facebook.com/moskovhunt
https://www.facebook.com/moskovhunt
При мен батерията е добре след ъпдейта:spok0 написа:Това с забавянето го има при входящо повикване, с iPhone 5S 32GB iOS 8.1 страшно е дразнещо, нещо е и батерията пада бързо.
Usage: 1h 18 min
Standby: 14h 11 min
88%
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
-
На мен също ми се струва,че на 5s живота на батерията е по-кратък:( Преди докарвах по 1 ден stanby и 4-5 часа usage,а сега ми изписва 11h stanby, 5h usage и батерията ми е на 17% .
Здравейте, дали ще има проблем да ъпдейтна Iphone 4s със R sim mini ?
- TheOriginal
И аз се интересувам за същото за iPhone 5 ама с r-sim?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Някой знае ли как да сваля от 8,1 на 7,1,2 айпад 2 имам запазени сигнатури но не става с редсноу нито с айтюнс
-----------------------------------------------------
/iPad 4 / iPhoneSE /iPhone 4 / Macbook Pro 2010 /
/iPad 4 / iPhoneSE /iPhone 4 / Macbook Pro 2010 /
Не може да понижиш. От запазените сигнатури практическа полза няма.
-
Знаете ли дали правят фикс свързан с батерията? Преди малко забелязах,че от 61% изведнъж ми падна на 59.... И това се случва след последния ъпдейт. Едно оправят, 10 се развалят.....
Правете си чисти инсталации когато преминавате от една os към друга.
Спрингбордът не е волтметър, много на сериозно го взимаш.Преди малко забелязах,че от 61% изведнъж ми падна на 59
"Мисля-значи съществувам"
Все още си бави при вдигане, няма толкова смешна компания като Apple не могат да си оправят толкова дребен проблем.
А и не отговарят на запитване за него. Скоро имах проблемс плащанията писах им и мо назначиха личен консултат зада ми реши проблема, ама нали трябва да ти вземат кинтите а сега като се осраха си мълчат смешници.
А и не отговарят на запитване за него. Скоро имах проблемс плащанията писах им и мо назначиха личен консултат зада ми реши проблема, ама нали трябва да ти вземат кинтите а сега като се осраха си мълчат смешници.
- TheOriginal
Като не ти харесва мини на гнусмас, там се чака по десет секунди за да вдигнеш.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
- Павел Василев
Как се прави това, питам от любопитство, като изключиш опцията за възстановяване ли?Krastanov написа:Правете си чисти инсталации когато преминавате от една os към друга.
Нещо, което работи не се пипа!
Прави се като не връщаш бекъп и задаваш телефона като нов(Set as New).
iPhone 4 16GB iOS 7.1.2 ФЗ Mtel
iPhone 5 16GB iOS 8.1 ФЗ Mtel
iPhone 5 16GB iOS 8.1 ФЗ Mtel
-
Аз правя формат на телефона и задължително ъпвам през айтунс,когато има голям ъпдейт.
Ами избира се restore(може също и при изключен телефон, където просто се задържа хоум бутона и се включва към компютъра където пък туната го засича че е в recovery и предлага да го ресторне).Какво става след това с приложенията и контактите?Ами достатъчно е да си въведете id то и контактите ще ви се синхронизират(гарантирам за това но ако id то ви е в @icloud.com, за останалите изобщо не ми се говори и е по-добре предварително да сте си ги синхронизирали с outlook(за потребители на уиндоус) или с contacts за os x.Наличните пък до този момент APP та ако сте ги изтрили от туната то при въвеждане да id то за магазина ще бъдат свалени всички които сте си имали преди това, като за целта само трябва да се даде един backup.Ами това е, остава само да си настроите и разгледате новата ios, като цялата тази работа заедно с основните настройки не би отнела повече от час.Павел Василев написа:Как се прави това, питам от любопитство, като изключиш опцията за възстановяване ли?Krastanov написа:Правете си чисти инсталации когато преминавате от една os към друга.
[quote="Rufasss"]Здравейте как да оправя това

не ми излиза и тук за жалост

това се случи след ъпдейта до 8,1 преди това всичко си беше наред
моля Ви някой да помага че ме изнервя това

не ми излиза и тук за жалост

това се случи след ъпдейта до 8,1 преди това всичко си беше наред
моля Ви някой да помага че ме изнервя това
Направих ъпдейт на ipad-а ми, зададох му "ново устройство", за да направя чист ъпдейт. Моля за помощ, как да си синхронизирам снимките от компютъра на таблета, но в папка camera roll 

Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Може ли да ъпдейтна чрез телефона? Питам, защото препоръчвате айтюнс. (4s, ФО, 7.1.2 )
-
Защото айтунса слага наново цялата операционна система,а през телефона само се добавят новите неща.