iPhone 6 или Samsung Galaxy NOTE 4

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...

Кой телефон да избера

iPhone 5s
2
8%
iPhone 6
12
50%
iPhone 6 Plus
8
33%
Samsung Galaxy NOTE 4
2
8%

Общо гласове: 24

slavi89

iPhone 6 или Samsung Galaxy NOTE 4

Мнение от slavi89 »

От доста време се колебая кой от два телефона да си взема дали iPhone 5s,6,6+ или NOTE 4

На мен проблема ми е да не забива или крашва а доколкото знам iPhone-те НЕ забиват докато Samsung забиват яко поне старите модели аз имам Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 и е пълна чи*ия само забива и крашва и се рестартира и мие писнало да го трескам в земята за да тръгне.

Благодаря предварително!! :)) :)) :)) :)) :))

ПС: Това с кривенето на iPhone 6 и iPhone 6 Plus вярно ли е
Последно промяна от slavi89 на 03 Яну 2015, 18:58, променено общо 2 пъти.
Аватар
donpeev

Re: iPhone 6 или Samsung Galaxy NOTE 4

Мнение от donpeev »

С кривенето не е вярно. Ако виждаш по клиповете как ги напъват и натискат, който и да е телефон ще се изкриви. Избирай си размери и си вземи Айфон. Просто човек, който не е имал Айфон не знае какво изпуска и никога повече няма да се върнеш към андройд.
iPhone 6+
buddhabar

Мнение от buddhabar »

Аз да си призная, от iPhone 4 минах на Samsung S III, после на Sony Z1 /което още си го ползвам/, но преди няколко дена си взех 6+ и честно казано, нямам никаква идея какво съм си мислел с тоя абсурден андроид L-) . Взимай iOS устройство и няма да имаш никакви проблеми B-)
iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Щом мислиш за Ноут, значи размерът не е проблем - вземай iPhone 6 Plus. Андроидът е за играчка, ако искаш да можеш да разчиташ на телефона си -> iOS. B-)

П.П. "Това с кривенето" е вярно за всички телефони с подобни размери - т.е. и за iPhone 6 Plus, и за Samsung Note 4, ако се ползват "неразумно" (носене в тесни джобове, сядане с/върху него и т.н.). И обратното - при нормално ползване, такъв проблем не съществува. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
codename47

Мнение от codename47 »

И аз имам подобна дилема - видях още едно нещо което май не се споменава често за Note 4 - екрана има ШИМ(PWM) - трептене при нисък brightnes. Споменава се тук : "Трептене на светлината, излъчвана от дисплея. Засякохме пулсации в целия диапазон на яркост. Това за съжалиние се счита небезвредно за зрението."
Също и тук , тук , а според мен се вижда и на този , този , този и този клип - по принцип ефекта може да се засече с камерата на телефон при нисък brightnes.
Последно промяна от codename47 на 04 Яну 2015, 11:06, променено общо 1 път.
iPhone 6S plus 64GB black
Ipad Air 3G 64GB
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Безгрешни производители няма. Всички се дънят понякога. Обаче избарана машина с постоянни и използваеми подобрения правят само Епъл. Факт.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
silva88

Мнение от silva88 »

NOTE като цяло не е зле. Един приятел има този модел и е много доволен. Аз, от година и половина имам таблет note 10.1 и съм супер доволна, случва се да забие, но много рядко и с едно рестартиране се отправят нещата. :)
Публикувай отговор