Отваряне на страници !!!
Отваряне на страници !!!
Здравейте, имам странен провлем с моя макбук...проблема е следния стоя си в интернет и независимо дали съм цъкнала някаде или не ми се отварят някакви произволни страници, не мога да разбера какво е станало да не би някои вирос да има? Има ли начин да го спра това постоянно да си отваря страници сам?? Моля помогнете ми!
Re: Отваряне на страници !!!
С каква операционна система си? Windows или MacOS? Звучи като вирус/малуер наистина, но така от обяснение във форума не може да се каже - трябва да се види от човек, който разбира... какви точно страници се отварят, кога се отварят и т.н. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacOS ми е опирационната система, най-често МакКеепър ми се отваря. Но си изтеглих Advare Medic и не знам дали от тази програма или от нещо др, но за сега нямам проблем.
А този МакКеепър за какво ти е? Също и Advare Medic. Сами си слагате вируси на компютрите.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Гога, в момента има майсторски барнати скриптове, които ти навират реклами в очите и отърване без допълнителен софтуер няма. Опциите са адблокър и/или спрян джава скрипт в браузъра. Ти си с пауърПЦ и почти не те засяга.
"Мисля-значи съществувам"
Аз имам и Mac Mini, но нямам тези ядове. Пък и до колкото разбрах отваря програми , а не реклами.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
И реклама ми отваря. Как мога да го стря това нещо?
Щом и програми отваря, значи си ги инсталирала, нали? Изтривай ги, а в бъдеще внимавай под какво цъкаш "йес" или "агрий".
"Мисля-значи съществувам"