Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте,
отскоро съм притежател на iPhone 6S 64GB. Всичко окей, но напоследък забелязвам всяка сутрин как телефонът се е рестартирал (сим-картата е заключена) през нощта, докато се е зареждал. Тъй като на български е трудно да се открие много информация, четох из чуждестранни сайтове/форуми, но не успях да достигна до някакъв fix на проблема. Ето защо се обръщам към Вас за някакъв съвет: какво бих могъл аз да направя и ако не, да ходя в магазин, макар че не знам как ще им докажа изобщо за съществуването на този проблем.
Благодаря предварително! Желая Ви успешен и ползотворен ден.
Не се разбира в какво точно се изразява проблема. Може ли да обясниш малко по-конкретно.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Да не го пускаш да се зарежда в airplane mode ?
@Гога сутрин когато си види телефона му иска пин на сим картата, което значи че се е реснл евентуално, но пък ако има паскод то ще иска и паскода след рестарт което ще го пише и на дисплея ...
Провери си логовете. Аз също изпитвам това и то ако се зарежда през нощта. Записва SystemMemoryReset лог, което не означава проблем. По-скоро е някаква функция на ОС-а за освобождаване на памет.
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015