Проблем с usage/standby

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
fortedoll

Проблем с usage/standby

Мнение от fortedoll »

На предпоследното зареждане usage и standby бяха идентични, въпреки факта, че не съм инсталирал нови лакоми приложения или да съм променял нещо от настройките. Четох някъде по форумите, че проблемът е заради това, че се блокира сигнала или нещо подобно от телефона и оператора постоянно изпраща заявки към устройството и той не може да заспи. Включих airplane мода, с който уж се оправя. На сутринта наистина се беше оправило, вчера се държеше напълно нормално, докато не станах тази сутрин и видях, че телефонът е "будувал" цяла нощ и сега отново ситуацията е същата 25ч standby и 18ч usage, което не е никак нормално. Този път не мина номера с Airplane мода и реших да се допитам до Вас от къде идва проблема. Да спомена, че background app refresh е изключен и съм с iPhone 6. Като цяло мисля, че проблемът дойде след последния ъпдейт, но не съм сигурен!
kawabiker

Re: Проблем с usage/standby

Мнение от kawabiker »

А всички апликейшъни дет работят- фейсбуци, мейсбуци и т.н това че апп рефреша е изключен не значи че те не получават нотификейшъни и т.н. а и то си пише и кое е хабило батерия за последните 24 часа.
iordannenov

Usage and standby on 6s

Мнение от iordannenov »

Това е нечовешко. Направил съм рестори, ресети, никакви бекъпи... и продължавам да имам еднакви показатели. Вече се дразня адски много, защото имам само вайбър и инстаграм. Предложете нещо, взел съм телефона края на декември.. не искам да го нося толкова рано по сервизи. :(
Iphone 6S 64GB Spacegray
Аватар
gogi71

Re: Usage and standby on 6s

Мнение от gogi71 »

:) e те "Сервизите" няма как да ти сменят процесора от "Samsung" на "TSMC" , по бързичко ще ти пада батерията ако ползваш Теленорско LTE :)
ryankov

Мнение от ryankov »

Само дето това няма НИЩО общо с това какъв е чипът..... Влез в Background App Refresh и пробвай да изключваш различни приложения, докато не разбереш кое ти точи батерията и от Location Services направи приложенията на "While Using" и не би трябвало да имаш този проблем вече.
iPhone 6s 64GB
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Да бе няма има и то много общо! Батерията е няма з 6 часа :)
ryankov

Мнение от ryankov »

Пак пълни глупости пишеш, аз съм с чип на Самсунг - http://prntscr.com/a4zktb , ето и сравнение - https://www.youtube.com/watch?v=vAIPHEhgAaI, разкажи ми пак как пада за 6 часа........ :)
iPhone 6s 64GB
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Гоги, какво общо имат активните тред-ове с марката на процесора?
"Мисля-значи съществувам"
iordannenov

Мнение от iordannenov »

Здравейте. Изтрих си вайбър, изчаках да падне батерията и да се изключи телефона, зареди се на 100% и нямам еднакви показатели вече. Не знам защо пък точно от вайбър да е било. Благодаря на отзовалите се. :)

П.С. Едва снощи научих за Imessages и наистина било удобно и повечето ми контакти са с айфони и нямам нужда от вайбър като цяло, ще видя тези дни как се държи телефончето...просто преминаването от самсунг на Айфон беше правилно. Не съм и предполагал, че има толкова бърз телефон, който не бъгва през минута. :B :B :B :B
Iphone 6S 64GB Spacegray
TheSkorpion
Обратна връзка:

Мнение от TheSkorpion »

Калибрирал си батерията с това изключване. Дръпни си вайбър и ще видиш, че няма да ти повлияе на живота на батерията, освен ако не ти пишат много. С 9.2.1 има проблем - не показва точно колко живот на батерията ти остава.
iPhone 5 white version 8.1.3
iPad mini 2 Retina 8.1.3
iPod nano 6 gen 8 GB
Think Different...
ryankov

Мнение от ryankov »

TheSkorpion написа:Калибрирал си батерията с това изключване. Дръпни си вайбър и ще видиш, че няма да ти повлияе на живота на батерията, освен ако не ти пишат много. С 9.2.1 има проблем - не показва точно колко живот на батерията ти остава.
Ако от Date&Time маркираш "Set Automatically", ще ти показва точно колко живот на батерията ти остава.
iPhone 6s 64GB
Публикувай отговор