iphone 5S ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Peneva123

iphone 5S ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ

Мнение от Peneva123 »

Здравейте имам iphone 5S и от месец насам имам сериозен проблем когато не е свързан в зарядното не иска да се включи,а когато е в зарядното понякога го чакам с часове да се тръгне. От началото се почна с непоказване правилно процентите на батерията след това почна често да се изключва и го занесох на ремонт там смениха батерията и това не помогна мина два ъпгрейд и това не помогна. Телефона е от щатите отключен е тук в БГ и ми казаха да не пробвам с ресет а и за ресет ми иска парола която незнам преди това телефона е бил на братовчед ми .... ако можете на да помогнете БЛАГОДАРЯ :)
kawabiker

Re: iphone 5S ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ

Мнение от kawabiker »

Това с братчеда все едно не си го казала ;)
Колкото до другото -скоро вероятно съвсем ще умре- проблема е хардуерен и почти не се оправя .
Peneva123

Мнение от Peneva123 »

защо все едно не съм го казала говорих с него даде ми код който предполага че е но телефона не иска да се включи стига до ябълката и на ново пробвах и с ресет от компа неможа да издържи да се ресетне изклучи даде ерор първи опит ерор 4005втори опит ерор 4013
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

RIP.
"Мисля-значи съществувам"
Peneva123

Мнение от Peneva123 »

(:~
Аватар
speeder

Мнение от speeder »

Имах подобен проблем с 5C. След смяна на батерията проблемът дори се задълбочи, но след повторната смяна в читав сервиз нещата заспаха. Като попитах какъв е бил проблема ми отговориха, че на пазара има такива батерии, че не си струва дори да се коментира.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Peneva123

Мнение от Peneva123 »

смених 2 батерии едната от която е чисто нова купих я за 60 лв. с старата батерия вървеше по добре от колкото с новата :)) с новата не можех да проведа един нормален разговор :) в сервиза преди да умре ми казаха да не му давам да му пада батерията на цяло по добре на 10 % да го изключвам .... сега е в сервиз чакам да се обадят да кажат дали ще живее :))
Публикувай отговор