iPhone 7 или iPhone 7 Plus ?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
daniel_ivanov

iPhone 7 или iPhone 7 Plus ?

Мнение от daniel_ivanov »

Кой модел според вас заслужава повече от другия да бъде купен? Вие бихте ли се жертвали (:|f с толкова голям т.нар. ''фаблет'' от цели 5.5'' с риск да Ви бъде винаги една пречка в вас :> ? Докато вървите , сядате , клякате , навеждате :-! или докато просто си измивате автомобила и това включва всички тези движения [-( ? Ще си кажете '' ами много просто.. ще си го оставя в колата...'' Окей а това не е ли ангажиращо за вас ,':| ? да го мислите какво даго правите и къде да го оставяте :x| ... и освен това например можете да пропуснете важно обаждане. Това е голяма отговорност не е като при мацките да го захвърлят с един силиконов кейс в дамската си чанта и готово, нищичко му няма и е с нея =)) ОК! Ами ние момчетата? Да има мъжки чанти но не съм от мъжете носещи чанти ...
дори при нормалното вървене :-! :-! :-! :-! :-! , голямия телефон ПРЕЧИ :& ! Пез 2013 така съм си изпатил със един огромен Галакси Мега 6.3 толкова бях прецакан носех го постояно в ръката си и/или го оставях където и да е ;f ...
Година по късно си купих iPhone 5s (първият ми айфон който притежавах) от тогава се родих с малкия телефон буквално нямах никакви пречки и проблеми в нито един момент...
2015 Си закупих и Айфон 6 (2014модел) Това беше идеалният за мен телефон нито голям нито малък 4.7 инча са истинският стандарт...
Сега ще премина към 7-цата и не мога да реша iPhone 7 или iPhone 7 Plus това ми е дилемата защото до сега не съм използвал 5.5 инча ... Моля всеки който е ползвал тази големина, да сподели мнението си и дали се е спречквал с същите проблеми като мен с моя 6.3 инчов самсунг ?:-/ ... :& 8o 8o 8o 8o

Вярно е ,че 5.5'' не са 6.3''!! Но за мен 5.5'' са доста повече от 4.7''
А цената на 7 и 7+ е около 50-60лв разлика най вече и това ме кара да се замислям защо пък да не платя тази малка разлика може би пък е нещо което си заслужава... или пък не.....
ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ??!?!?!

Благодаря предварително!
phantomlord

Re: iPhone 7 или iPhone 7 Plus ?

Мнение от phantomlord »

Ако можеш да преглътнеш големината, iPhone 7 Plus е значително по- добър като характеристики във всяко едно отношение! Аз съм бил една година с Nokia Lumia 1520 с 6" екран. Стои си спокойно във вътрешен джоб на сако, дори и в заден джоб на дънки. Важното е да не забравиш за него и да седнеш ;)
daniel_ivanov

Мнение от daniel_ivanov »

Да мерси за бързия отговор.... Много ми се иска да си взема голямата джаджа на епъл но не знам дали ще успея да преглътна големината и дали ще му свикна.. а ти тази лумия 6'' колко време я държа?
phantomlord

Мнение от phantomlord »

daniel_ivanov написа:Да мерси за бързия отговор.... Много ми се иска да си взема голямата джаджа на епъл но не знам дали ще успея да преглътна големината и дали ще му свикна.. а ти тази лумия 6'' колко време я държа?
Нали горе съм написал, една година. Ако това ти е някакъв насочващ отговор...
gencho97

Мнение от gencho97 »

Определено 7 plus колега, разликата в цената не е много голяма в сравнение по-доброто, което дава повече plus-а. Вярно е, че и на мен няма да са ми удобни 5.5 инча, ама ще гледаш повече да го пазиш и да не го слагаш по тесни дънки и панталони, а някъде в яке или друго, за да ти е удобно на теб.
Публикувай отговор