Коя навигация да си купя?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
xplod_

Коя навигация да си купя?

Мнение от xplod_ »

Искам да си купя навигация за телефона и искам мнения коя е най-читава(sygic, navigon, copilot, .....)
kawabiker

Re: Коя навигация да си купя?

Мнение от kawabiker »

maps.me free
sygic платена
google maps вече работи офлайн , което може би обезмисля горните две.
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

Maps.me има голям набор от маршрути, които гугъл няма ! Например - туристически пътеки /целият Ком Емине/ и оффроуд маршрути. Имам всики изброени вкл платена сиджик, но съм възхитен от мапса
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
phantomlord

Мнение от phantomlord »

Аз ползвам Here и съм супер-доволен! Не разбирам защо държиш на платен вариант. Няма голяма разлика!
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Хич няма. Глас за Навигон - скъп е, но има защо.
"Мисля-значи съществувам"
KaPaM-MoToP

Мнение от KaPaM-MoToP »

Първо искам да те попитам в какви условия ще шофираш. Второто което е - не си рискувай телефона да го ползваш като навигация. Батерията ще му се скапе бързо, особено ако не ти е хубаво зарядното. Трето - ако все пак искаш да си ползваш телефона за навигация, то най-вероятно имаш мобилен нет, ако е така ползвай гугъл мапс, другите с абсолютно нищо не са по-добри. Ползвал съм навигон, сиджик, уейз - една и съща чекия са. Ако караш предимно извънградско не ти трябва навигация, ако караш градско и не си в София, то пак не ти трябва. Никъде в България няма толкова тежък трафик, че да ти се налага да ползваш онлайн карти :) Най-добрия вариант е да си вземеш ТомТом с блутуут връзка и последни карти, връзваш го през телефона и си ти. Казвам ти го като човек който си е съсипал телефона и е на път да го стори втори път с тия тъпи навигации за телефони.
Преди половин година като си бях в България тръгвам от Плевен за Димитровград, томтома ми дава пътя за 3 часа и 10 мин. аз стигнах за 2 часа и 50 мин, в Лондон тръгвам сутринта за работа и ми го дава час и половина пък стигнах за два, какъв ми е кяра от тая навигация като пак ще те хване трафика някъде :))
Vilik

Мнение от Vilik »

Waze върши чудесна работа, градско и извън града.
Публикувай отговор