Здравейте!
Здравейте!
Имам проблем с ресторването на Айфон 5s, който при рестор излиза грешка 9. Ако някой знае как се оправя нека пише в темата!
Re: Здравейте!
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Мерси, но грешката продължава да излиза! -_-
Сега да започнем с ченгел да ти вадим думите от устата (клавиатурата).
Пробва ли ръчно: https://ipsw.me/#!/version
Стартираш iTunes, свързваш телефона с USB кабела натискаш бутон Shift (от клавиатурата на компютъра), след което натискаш на iTunes бутона Check for Update и ще ти отвори таб, от който да си избереш въпросния изтеглен софтуер (*.ipsw).
Пробва ли ръчно: https://ipsw.me/#!/version
Стартираш iTunes, свързваш телефона с USB кабела натискаш бутон Shift (от клавиатурата на компютъра), след което натискаш на iTunes бутона Check for Update и ще ти отвори таб, от който да си избереш въпросния изтеглен софтуер (*.ipsw).
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
И каква е разликата с ръчно изтегления софтуер, би ли ме осветлил? Забелязвам наченки на тясна специализация и повсеместно ръсене на мозък из темите.
Към колегата: зачисти си док конектора и евентуално с друг кабел/друго пц и т.н. Не става ли така е за сервиз, но с лоша прогноза. Не се надявай много.
Към колегата: зачисти си док конектора и евентуално с друг кабел/друго пц и т.н. Не става ли така е за сервиз, но с лоша прогноза. Не се надявай много.
"Мисля-значи съществувам"
В неговия случай най-вероятно не се изтегля файла или връзката му прекъсва (имам предвид по време на тегленето). Затова му предложих с ръчно изтегления вариант - пък, ако иска да опита нищо не му пречи.Alxx написа:И каква е разликата с ръчно изтегления софтуер, би ли ме осветлил?
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2