Покупка на стар Iphone ( грешка ? )

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
georginfs

Покупка на стар Iphone ( грешка ? )

Мнение от georginfs »

Мисля да тествам iPhone-ите ( user на android ).
Запътил съм се към iPhone 3gs/ iPhone 4/4s. Грешка ли е да си купя някой от тези модели , защото са вече стари ? (даже много :)) )
Отначалото мислех за iPhone 3gs/4 , но с app store.... :-/ :-/ Въпреки че има начини (или поне гледах в YouTube) << Въпросът ми е може ли да се качват app-ове на 3gs/4 чрез iTunes?
Засега най-добре изглежда 4s (?)
А кой от тях е най-бърз с най-новите за тях ios ? (3gs ios 6 , 4 ios 7, 4s ios 9 ) Защото трудно се намира 4/4s на ios 6,5 :(
Та последно заслужава ли си да се купи накой от тези модели в 2017 ?
Аватар
didol123

Re: Покупка на стар Iphone ( грешка ? )

Мнение от didol123 »

Не мисля , че си заслужава да се занимаваш с тези модели. По-добре си вземи 5 или 5s , достатъчно евтини са вече. =;
iPhone X Space Gray 64 GB
Аватар
georginfs

Мнение от georginfs »

didol123 написа:Не мисля , че си заслужава да се занимаваш с тези модели. По-добре си вземи 5 или 5s , достатъчно евтини са вече. =;
Ще ги видя ;) Продължавайте с отговорите
plamend93

Мнение от plamend93 »

По-добре 5s на приемливи цени е, дори нов.
Аватар
georginfs

Мнение от georginfs »

Видях мнениета за 5s , но видях някои добри оферти за 4/3gs за 50-80лв. Заслужава ли си ? ?:-/
И друго - ако си взема примерно 4 с ios 7.1.2 може ли да си изтеглям app-овете по този начин:
https://www.youtube.com/watch?v=xaj0kANoh9I
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Някои от приложенията и да ги инсталираш, ще ти кажат "вземи ме обнови, за да работя" и пак ще си на никъде.
Твърде са стари тези телефони. Бих си взел един 3GS, ама нов или неразличим от нов, в пълна окомплектовка, да си го имам за спомен (и да го държа у дома зад витрина).

На такива телефони от редовите обяви, едно от последните неща, които трябва да те интересуват е приложенията и бързината. Там проблемни и може би сменяни ще са батериите, не се знае и за дисплеите. Изненади може да има доста.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Аватар
georginfs

Мнение от georginfs »

angelovarna написа:Някои от приложенията и да ги инсталираш, ще ти кажат "вземи ме обнови, за да работя" и пак ще си на никъде.
Твърде са стари тези телефони. Бих си взел един 3GS, ама нов или неразличим от нов, в пълна окомплектовка, да си го имам за спомен (и да го държа у дома зад витрина).

На такива телефони от редовите обяви, едно от последните неща, които трябва да те интересуват е приложенията и бързината. Там проблемни и може би сменяни ще са батериите, не се знае и за дисплеите. Изненади може да има доста.
За приложенията работи ли този начин ? https://www.youtube.com/watch?v=xaj0kANoh9I
А какво ще кажете за 5-ца?
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

За приложенията по-горе ти казаха, че метода работи, но дори като инсталираш по-стара версия на приложението, тази версия може вече да не се поддържа и приложението ще иска ъпдейт до по-нова версия, за да работи, а ти няма да можеш да сложиш по-новата версия. Тоест няма да може да работи приложението.
Вдигни още малко мизата и си вземи поне 5s, за по-стар разбери, че няма смисъл.
iPhone 11
Аватар
georginfs

Мнение от georginfs »

Ivan_vylka написа:За приложенията по-горе ти казаха, че метода работи, но дори като инсталираш по-стара версия на приложението, тази версия може вече да не се поддържа и приложението ще иска ъпдейт до по-нова версия, за да работи, а ти няма да можеш да сложиш по-новата версия. Тоест няма да може да работи приложението.
Вдигни още малко мизата и си вземи поне 5s, за по-стар разбери, че няма смисъл.
Д
Добре =))
Публикувай отговор