Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Здравейте.
Какъв тип отключващ чип да избера за iPhone 7 заключен към Водафон Великобритания с последна версия на iOS?
Разбрах че има такива които не изискват програмиране и могат да активират телефона, как точно се наричат, какъв им е модела?
Какъв тип отключващ чип да избера за iPhone 7 заключен към Водафон Великобритания с последна версия на iOS?
Разбрах че има такива които не изискват програмиране и могат да активират телефона, как точно се наричат, какъв им е модела?
iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
MacBook Air
Здравейте.
Доколкото знам Р-сим 12, може да се използва за октлючване на всички оператори. Така че този айфон дето е от водафон Англия би трябвало да работи.
Чудя се обаче, веднъж активиран с ICCID след това има ли вероятност от сам да започне да прави проблеми с обхвата и да трябва да се слага нов код?
Някой тествал ли го е на айфон X?
Доколкото знам Р-сим 12, може да се използва за октлючване на всички оператори. Така че този айфон дето е от водафон Англия би трябвало да работи.
Чудя се обаче, веднъж активиран с ICCID след това има ли вероятност от сам да започне да прави проблеми с обхвата и да трябва да се слага нов код?
Някой тествал ли го е на айфон X?
Ти ще си първия явно. Ще чакаме да споделиш мнението си !?
Работи перфектно...няма никакви проблеми. Телефона си беше активиран с рсим-а, само сложих моята карта и всичко си тръгна. 3г и 4г работят.
Ако нещо по-конкретно ви интересува пишете
Ако нещо по-конкретно ви интересува пишете

Заключен Iphone 6s
Здравейте!
Имам Iphone 6s, заключен към Американския Оператор SPRINT.
Въпросът ми е подлежи ли на отключване с RSim12?
Blacklista е чист.
Айклоуд няма. Find my phone e OFF.
Ще съм благодарен ако получа достоверна информация от човек, който се е сблъсквал с този оператор.
Имам Iphone 6s, заключен към Американския Оператор SPRINT.
Въпросът ми е подлежи ли на отключване с RSim12?
Blacklista е чист.
Айклоуд няма. Find my phone e OFF.
Ще съм благодарен ако получа достоверна информация от човек, който се е сблъсквал с този оператор.
Ако побързаш и намериш правилния чип, с правилното IMSI ще работи.
отключване iphone 5
здравейте имам iphone 5 заключен към шведския оператор tele2, купих си r sim 11 и имам вивакомска карта нано 4г, когато включа телефона ми изписва sim not supported - try again. показва ми пълен сигнал но немога да си активирам телефона какво да направя ? благодаря предварително 

Купи си R-SIM 12,който поддържа ICCID метода.R-SIM 11 отключва по IMSI метода,объркал си IMSI на Tele2 2400700 или 2400782.Сега ако искаш да го активираш,намери една карта на друг оператор,махни и пин кода и наново !
-
Купих си Iphone 4s от английския ибей. Човекът беше написал, че е локнат към Водафоне, ама аз (досега съм имал само андроиди) си рекох колко му е да го отключа. Грешка, голяма грешка! Писах на продавача да попълни формата на сайта на Водафоне за отключване - оттакова ме. Сега се чудя за Гевей ултра С дали ще стане?
Данни за телефона:
iphone 4 s
modem firmware 5.5.00
carrier mtel bg 20.0
Данни за телефона:
iphone 4 s
modem firmware 5.5.00
carrier mtel bg 20.0