Въпрос - Забравена парола

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
lydwoff

Въпрос - Забравена парола

Мнение от lydwoff »

Когато телефона е в такова положение: http://prikachi.com/images.php?images/431/9299431S.jpg
Като сбъркам 3 пъти.. и изключа телефона дали ще имам право на още 3 грешки или ще ми даде да го свържа с iTunes ?
Аватар
centur

Re: Въпрос - Забравена парола

Мнение от centur »

Ще ти даде "таймер" с обратно броене, след който ще можеш да опиташ пак, но с всички изминали грешки времето се увеличава.
Отделно, ако "собственикът" е сложил опцията след 10 неуспешни опита да я разгадаят да заличи всичко на телефонната памет ... ще пиеш студена вода.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
lydwoff

Мнение от lydwoff »

еми като иэключа телефона и пак го включа ще стане ли да ми даде още 3 опита и след това още 3 опита докато улучим паролата ще стане ли :)
просто питам эащото тука в моя град има мн от ромите които носят телефони от чужбина эаключени.. благодаря предварително
Аватар
centur

Мнение от centur »

Не, таймерът с обратно броене си продължава и като приключи, ако правиш още неуспешни опити накрая ще се наложи да го носиш на сервиз, защото няма да имаш право на повече опити.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Публикувай отговор