Имам проблем при изпращането на съобщения по iMessege. Съобщениятаа, които изпращам се получават, но на получателя не му излиза моето име, а мейлът ми. В какво се състои проблемът?
Проблем при изпращане на съобщения
-
Проблем при изпращане на съобщения
Здравейте,
Имам проблем при изпращането на съобщения по iMessege. Съобщениятаа, които изпращам се получават, но на получателя не му излиза моето име, а мейлът ми. В какво се състои проблемът?
Re: Проблем при изпращане на съобщения
Проблемът се състои в настройките, които ползвателя е задал !
На този твой Контакт, на когото му излиза само Имейлът, да добави Имейлът ти към Настройките на номера ти.
Apple iPhone 4s 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.

А не е ли някак по елементарно, да сложи в настройките, да се изпраща и получава на номера, а не на мейла !?!??!

Имам чувството, че много хора от форума, чакат някой нещо да напише, било то полезно или не, и започват да се смеят като "Кавали". Смей се! Пробвай това, което си написал, да видим дали ще стане! Да видим дали, ще ти даде да правиш нов контакт или не!
П.С. - Не смятам, че тия, меко казано тъпи коментари, трябва да ги пишеш тук! Остани си смотан и не го показвай!
П.С. - Не смятам, че тия, меко казано тъпи коментари, трябва да ги пишеш тук! Остани си смотан и не го показвай!

Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Специално за MGANCHEV,
който очевидно е последната дупка на кавала, който описва така разпалено. Пожелавам му, като порасне да стане така блянувания от него кавал, а не да си представя само, как го .... 
П.С. Някак имам усещането, че тъпия коментар, изведнъж се превърна в малко по-смислен дори от очакваното

П.С. Някак имам усещането, че тъпия коментар, изведнъж се превърна в малко по-смислен дори от очакваното

Погледни какво си направил първо и тогава говори. Щото си направил точно това, което аз съм казал! 
Смешно, да те гледам как ръсиш детински приказки, пък говорим за "порастване". СМЕШЕН СИ!
От мен толкоЗ. Няма да обръщам голямо внимание на този безсмислен спор, тъй че приятен ден. Надявам се да съм помогнал на колегата, който направи темата.
Приятен ден.

Смешно, да те гледам как ръсиш детински приказки, пък говорим за "порастване". СМЕШЕН СИ!
От мен толкоЗ. Няма да обръщам голямо внимание на този безсмислен спор, тъй че приятен ден. Надявам се да съм помогнал на колегата, който направи темата.
Приятен ден.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Ахахаххахахахах, ахахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххаааааа,
, охохохохоохохохохохохоохохохохохоохохохохохохоохохохо
Аз съм направил вика, това което той бил казал ахахаххахахаххахахаххахаххаха
Аз да порастна хохохохоохохохохохохоохохохох
Ти ми оправи деня

Аз съм направил вика, това което той бил казал ахахаххахахаххахахаххахаххаха
Аз да порастна хохохохоохохохохохохоохохохох
Ти ми оправи деня
Не се хаби братле. Някои хора така са свикнали - да не решават проблем, а да го заобикалят приведени. Той няма и да разбере какво обясняваш очевидно.
"Мисля-значи съществувам"