Jailbreak LiberiOS iOS 11 - 11.1.2 за всички устройства !

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Аватар
gogi71

Jailbreak LiberiOS iOS 11 - 11.1.2 за всички устройства !

Мнение от gogi71 »

Cydia ще може да се инсталира,когато авторите са сигурни че jailbreak е стабилен!

За повече инфо следете тук:

http://newosxbook.com/liberios/
Аватар
BenJi

Re: Jailbreak LiberiOS iOS 11 - 11.1.2 за всички устройства !

Мнение от BenJi »

Добре ъм...изобщо не съм на ясно с нещата и...ако няма Cydia, как и от къде ще си свалям нещата? Проблема е, че в Cydia има app-ове за jail-нати телефони и...аз с тази цел си правя jailbreak-a. AppCake поне има ли начин да се адне?

Инсталирах liberiOS, влизам в него, цъкам Jailbreak и ми изписва Something went wrong! Please reboot and try again.
Искам да си инсталирам приложение като Instagram++, защото ми писна да правя screenshot-и...пробвах през Cydia Impactor и ми даде ерор. Дреме ми за игри и софтуер, искам приложения които ги няма в ап стора...това е всичко.
Май май никога няма да го видя този телефон jailbreak-нат :D
manutd7601

Мнение от manutd7601 »

Iphone 11 Pro Max 512 Gb Space Grey>iPhone 11black 256 gb>Iphone 8 plus
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Откога начинът да инсталираш пиратски приложения на аванта се нарича "джейлбрейк"? Ти имаш ли идея какво е това и защо се нарича така? Пангу8 сайтът няма нищо общо с разработчиците на "Пангу джейлбрейк" приложението. Идеята и принципът също нямат общо. Много хакери се дръпнаха от сцената ей заради това.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
BenJi

Мнение от BenJi »

Не, наистина нямам идея за разликата, но нека не се правим на ударени. Живеем в България където 99% от софтуера (че дори и ДРЕХИТЕ, обувките и т.н.) на хората са пиратски или фалшиви. Живеем в страна в която реалността е доста по изкривена и криворазбрана от останалата по-голяма част на света където не са от третия свят. Пределно си на ясно, защо нещата седят по този начин. Обикновеният българин не го интересува каква е разликата, а как подяволите да си свали пиратска игра на телефона.
Сега някой може да каже "като нямаш пари не си купувай iPhone" и би било екстремно тъпо изказване, за това дори и няма да се аргументирам.

BTW имам купени приложения от Cydia, като например глобалният еквалайзер за телефона, до който нямам достъп в момента, защото нямам cydia...
Аватар
BenJi

Мнение от BenJi »

By The Way....jailbreak-a на Electra току що проработи на 11.3.1, честито.

Update: Cydia тръгна, всичко беше окей, пробвах да я ъпдейтна и от тогава не работи...Oh well.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

BenJi написа: Сега някой може да каже "като нямаш пари не си купувай iPhone" и би било екстремно тъпо изказване
Точно толкова екстремно тъпо, колкото да си купиш "модерен" турбодизел(най-често Ауди на 10+ години), дпф-ът да ти е задръстен и ти да търсиш как да го отстраниш, вместо да купиш нов. Ама нов не търсиш, щото е "много скъпо и не си заслужава". Да, де ама същата тиня, която ръси тая кола ще я дишам и аз. До манталитет е синко, до манталитет. Всички искат да са гъзари и да си купуват неща, които не са за социалната им прослойка. На такива им викат турбогъзари. В лелеяния запад общаците за такива пари си купуват нови 1.0 Опелчета или Дачии, не си купуват преебани 10 годишни луксозни коли. Та, същото е и с iPhone.

П.С. Аз съм скромен, още си ползвам пет годишния 5S, със също толкова скромно количество софтуер за около 700$, дадени през 10-те години съществуване на апстор.
Аватар
BenJi

Мнение от BenJi »

Не, виж...знам за кои турбо гъзари говориш, не съм от тях. Както повечето 90ти набор, и аз съм израстнал във времената на РС клубове / зали и пиратски дискове. От малки сме свикнали, защото повечето никога не сме били платежоспособни, а дори и да сме били, не е имало достатъчно предлагане на търсеното. Сега отдавна не съм на 15 и си купувам и игри и софтуер. Не се хваля, но за пример ще дам факта, че имам колекция от статуи/фигурки на стойност над 10к лева...искам да кажа, че не са ми парите проблема.
Просто ме дразни понякога лицемерието. В България сме закърмени с пиратство и да се правим, че никога не е съществувало и не ни е в кръвта, е лицемерно. Всички сме били пирати, и повечето все още са. Би трябвало перфектно да разбираш тези хора.
Въпроса е когато станем платежоспособни, да направим сами за себе си избора, дали ще плащаме за софтуера си или не.
А и...стандарта в БГ е толкова нисък, че на това което ти би казал турбо гъзар, в някоя държава може да е стандарт. И някои хора искат троха от този стандарт за да се почустват като "нормални хора". Проблема в манталитета тук е, че често не могат да си го позволят...но все пак го правят.
Например, тук турбо гъзе ли си ако имаш кецове Adidas за 200 лв.? Най-вероятно да, защото Пешо има маратонки за 29лв. MatStar или фейк Adidas с 4 ленти. Да ама в Германия, където минималната работна заплата е 1400 euro, същите кецове струват 60 euro...и там Günter не е турбо гъзе, защото с неговата заплата може да си купи 23 чифта, докато Пешо може да си купи само 3 чифта...и да умре от глад.
Така, че както казах по-рано...реалността в БГ е доста изкривена. Но да, разбирам за какво говориш...за типичния българин който ще даде последните си 1500 лв. за телефон и после до края на месеца ще маже пастета.
Имам купени приложения в Cydia...искам да ги ползвам, но ще си почакам.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Аргументирано звучиш по-добре ;)
Скив са, Гюнтер ако е общак за 1400 евро, ще си купи маратонки от декатлон или лидл за 10-20 евро, рядко някой ще хвърли за найкове. Щото манталитетът е такъв. Важните неща не са притежанието на марки и лъскавиня.
Споменаваш нашето за лукс в някои държави. Дам, лукс е. Истински лукс е да тровиш сам въздуха който дишаш. Най-мръсния в европейска столица. В немного напредналата Сърбия в момента не можеш да минеш преглед ако колата ти не изпълнява стриктно нормите за вредни емисии. Също и не можеш да внесеш кола, която не отговаря на евро 4>
Публикувай отговор