Apple ID

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Savichavich

Apple ID

Мнение от Savichavich »

Здравейте ,

Имам въпрос относно Icloud .
Преди години имах Iphone 5s .
Изпуснах го от високо и целият екран се отлепи .
Искаха ми много пари за ремонт , но отказах , защото апаратът беше на 3 години и предпочетох да закупя Iphone 8 .
На стария си телефон нямах Icloud , но имах Apple ID . При покупката на Iphone 8 реших да си създам Icloud със старото Apple ID , а именно сегашния ми е-майл .
Дадох Iphone 5s на един човек , който искаше да го оправи и да го ползва .
Въпросът ми е дали след като го е оправил има достъп до моя Icloud ?

Благодаря !
Аватар
miroslavm

Re: Apple ID

Мнение от miroslavm »

С Apple ID влизаш навсякъде.Не се създава друг акаунт за iCloud.Преди да му дадеш стария си телефон е трябвало да излезеш от акаунта си.Въпреки,че той ако не ти знае паролата няма как да ползва този телефон,при евентуално връщане на фабричните настройки ще му иска да се логне с твоето ID и парола.Влез в iCloud през браузър на компютър и виж в Settings/My Devices дали е само твоят телефон,ако там е и 5s,го премахни.
Judas Be My Guide
Savichavich

Re: Apple ID

Мнение от Savichavich »

miroslavm написа:С Apple ID влизаш навсякъде.Не се създава друг акаунт за iCloud.Преди да му дадеш стария си телефон е трябвало да излезеш от акаунта си.Въпреки,че той ако не ти знае паролата няма как да ползва този телефон,при евентуално връщане на фабричните настройки ще му иска да се логне с твоето ID и парола.Влез в iCloud през браузър на компютър и виж в Settings/My Devices дали е само твоят телефон,ако там е и 5s,го премахни.

Да , но аз сложих на 8цата Two factor authentication преди да му дам 5s-a , няма ли да ми излезе дали позволявам или не позволявам да ми влиза в профила дори и преди да съм се свързвал с 5цата към Apple ID .
Публикувай отговор