Лесен метод за акт. откл. и джейл с 2.1 /iPhone 2G/ PC&MAC
Re: Лесен метод за акт. откл. и джейл с 2.1 /iPhone 2G/ PC&MAC
Точно това ти е проблемът. Сега обратно на 1.1.4. с Itunes 7.5, после KiPhone, после пак Itunes 8.01 и 2.0.2. Накрая 2.1 и QuickPwn 2.1.
Сложих едно предупреждение и в шапката....
Имам едно въпросче! Понеже бях с 1.1.4 имах тридневни проблеми с ъпдейтването и в крайна сметка съм с 2.0.2
Въпроса ми е дали има вероятност за още проблеми при ъп до 2.1 или бейзбенда вече е наред и няма да ми прави проблеми?
Благодаря предварително!

Благодаря предварително!

iPhone 4 16GB, firmware 4.2.1 Never Locked
Малко вероятно. Ъпдейтни с оригинален 2.1 и после с quickpwn 2.1.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Няма такава вероятностSleepy написа:Имам едно въпросче! Понеже бях с 1.1.4 имах тридневни проблеми с ъпдейтването и в крайна сметка съм с 2.0.2Въпроса ми е дали има вероятност за още проблеми при ъп до 2.1 или бейзбенда вече е наред и няма да ми прави проблеми?
![]()
Благодаря предварително!

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Няма да повярвате какво ми се случи...!
Пускам си iTunes, свързвам си телефона и натискам "Update"; изчаквам 20-тина мин. и след reboot-а ми се изписва BG Globul с firmware 2.1 и без никакви интервенции!

защо да не ти вярваме
с update не се префлашва модема на 2G....

А как да си докарам Cydia и Installer без да правя рестор и да слагам къстъм софтуер (постоянно ми дава грешки 1604 и 1603), защото ми става само оригиналния!?
Някакви идеи? 

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=4666 Сваляш си всички файлове и почваш от т.2!Sleepy написа:А как да си докарам Cydia и Installer без да правя рестор и да слагам къстъм софтуер (постоянно ми дава грешки 1604 и 1603), защото ми става само оригиналния!?Някакви идеи?
Направих грешката да кача направо от 1.1.4 на 2.1 и сега не ми тръгва интернета . Възможно ли е направо на 2.0.1 да върна и след това пак на 2.1 ,или чак до 1.1.4 трябва ..
или някои ако знае как да подкара интернета .. това ми е единственият проблем
или някои ако знае как да подкара интернета .. това ми е единственият проблем
iPhone 8GB (2.1)
Постоянно ми дава грешка (5) и (6) който и рестор да пробвам, даже и оригиналния ..
Дайте идея каде е проблема - iPhone 3G (от USA с турбосим 3G-World), iTunes 7.7.1, WinXp, изнервен собственик
Дайте идея каде е проблема - iPhone 3G (от USA с турбосим 3G-World), iTunes 7.7.1, WinXp, изнервен собственик

Да си чувал, че има по-нов Itunes?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Неправилен режим или омазана процедура. Изнервен гадател.
Е уж всичко правя както е написано, обаче всеки път ми дава ерър, вече ми показа и някои нови като (1) и (13) мисля, че беше. С този туньо съм щото чета, че той по-добре се справял (така ли е ?)
P.S. Пробвах всички възможни iTunes и всички възможни фърмуеъри и резултата е един и същ: Грешка 13 ми дава като се опитвам да го рикавърна от DFU mode с оригиналния firmware, а грешка 5 като се пробвам с кастъм ..
Моля помогнете, защото в момента по никакъв начин не мога да си пусна телефона и накрая ще се реша проблема по ей този начин : http://www.youtube.com/watch?v=qg1ckCkm8YI" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Пробвах всички възможни iTunes и всички възможни фърмуеъри и резултата е един и същ: Грешка 13 ми дава като се опитвам да го рикавърна от DFU mode с оригиналния firmware, а грешка 5 като се пробвам с кастъм ..
Моля помогнете, защото в момента по никакъв начин не мога да си пусна телефона и накрая ще се реша проблема по ей този начин : http://www.youtube.com/watch?v=qg1ckCkm8YI" onclick="window.open(this.href);return false;
Все пак успях да го пусна като махнах турбошита, сложиш американската карта и смених USB порта.
Обаче .. никакъв кастъм фърмуеър не мога да си сложа, освен този от темата за QuickPwn откл. на 3G, обаче пък сега QuickPwn ми казва, че application has failed to initialize properly... Почвам да се чудя вече дали мобифона не е причината за всички тия грешки ..
грррррр.. пробвах от лаптопа да го пусна quickpwn и накрая стана .. ебати iPhone-а ебати ташака .. кои ме би по главата да купувам тоя таралясник, ами не изчаках още малко да излезе нокията ....
Обаче .. никакъв кастъм фърмуеър не мога да си сложа, освен този от темата за QuickPwn откл. на 3G, обаче пък сега QuickPwn ми казва, че application has failed to initialize properly... Почвам да се чудя вече дали мобифона не е причината за всички тия грешки ..
грррррр.. пробвах от лаптопа да го пусна quickpwn и накрая стана .. ебати iPhone-а ебати ташака .. кои ме би по главата да купувам тоя таралясник, ами не изчаках още малко да излезе нокията ....

Последно промяна от kambala на 14 Ное 2008, 15:24, променено общо 1 път.
.NET имаш ли качен? Поне 2.0 да е.
Само да кажа (може би вече е споменато де) за хората които имат проблем да си прехвърлят контактите от стария телефон. Аз слжих оригиналната карта от iPhone-a (в моя случай на AT&T оператора) в стария си телефон, копирах всички контакти на нея и таки ги прехвърлих на iPhone-a.
Иначе след 12тина часа борба и хиляди рестори, инстол/деинстол на малоумни програми успях горе-долу да го ънлокна (не по начина който исках ест. ) .. сега ми остава само да вкарвам сорсове да свалям още простотии и т.н.
Айде .. мерси за асиста и със здраве
Иначе след 12тина часа борба и хиляди рестори, инстол/деинстол на малоумни програми успях горе-долу да го ънлокна (не по начина който исках ест. ) .. сега ми остава само да вкарвам сорсове да свалям още простотии и т.н.
Айде .. мерси за асиста и със здраве
офффф оплесках май съвсем нещата... кво правих не знам хиляда преинсталации и накрая се озовах със заключен 2G тел с последния оригинален firmware. и сега в itunes ми пише :the iphone canntot be used whith itunes because the information required for activation could not be obtained from the iphone. chec that the sim card is insterted in your iphone and that it is not pin-locked. и сега нямам бутон restore и не мога да го отключа
моля ви помогнете ми

Помощта ти се крие в Първото мнение на тази тема !!!amelie написа:офффф оплесках май съвсем нещата... кво правих не знам хиляда преинсталации и накрая се озовах със заключен 2G тел с последния оригинален firmware. и сега в itunes ми пише :the iphone canntot be used whith itunes because the information required for activation could not be obtained from the iphone. chec that the sim card is insterted in your iphone and that it is not pin-locked. и сега нямам бутон restore и не мога да го отключамоля ви помогнете ми
Избери си FW дърпаш и инсталираш със Шифт и рестор и си ти

iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
пробвах много пъти ама не става. само грешки дава. имам чувството че се е крашнал baseband-a и ако е така как да разбера?
пуууууууууу оправих го
голям зор, цял ден, колко айтунса смених и фирмуери не помня...ама вече съм мега добра по влизане в DFU mode 
пуууууууууу оправих го

-
Току що минах от 2.0.2 до 2.1 с къстума на DedoPedo и всичко е точно,с изключение на това,че не ми работи clocka,когато го цъкна се отваря прозореца,но след 2-3 сек се затваря автоматично,а също и не мога да вляза в Generals в Date & time,отново същият проблем.Някой да има идея защо е така?
Защото си върнал бекупа от 2.0.2, ако му беше задал нов тел, нямаше да е така.hurubamburu написа:Току що минах от 2.0.2 до 2.1 с къстума на DedoPedo и всичко е точно,с изключение на това,че не ми работи clocka,когато го цъкна се отваря прозореца,но след 2-3 сек се затваря автоматично,а също и не мога да вляза в Generals в Date & time,отново същият проблем.Някой да има идея защо е така?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
От Cydia слагаш BossPrefs от менюто му избираш Fix user dir permission и си готов.
-
Така бешеaveliky написа:Защото си върнал бекупа от 2.0.2, ако му беше задал нов тел, нямаше да е така.hurubamburu написа:Току що минах от 2.0.2 до 2.1 с къстума на DedoPedo и всичко е точно,с изключение на това,че не ми работи clocka,когато го цъкна се отваря прозореца,но след 2-3 сек се затваря автоматично,а също и не мога да вляза в Generals в Date & time,отново същият проблем.Някой да има идея защо е така?

За съжаление освен ресторhurubamburu написа:Така бешеaveliky написа:Защото си върнал бекупа от 2.0.2, ако му беше задал нов тел, нямаше да е така.hurubamburu написа:Току що минах от 2.0.2 до 2.1 с къстума на DedoPedo и всичко е точно,с изключение на това,че не ми работи clocka,когато го цъкна се отваря прозореца,но след 2-3 сек се затваря автоматично,а също и не мога да вляза в Generals в Date & time,отново същият проблем.Някой да има идея защо е така?,а да имаш идея как да го оправя,защото с Fix user dir permissions не се получава?