Излезе Itunes 8.0.1

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
pavel_9999
Обратна връзка:

Излезе Itunes 8.0.1

Мнение от pavel_9999 »

Излезе новата версия на Itunes - 8.0.1 . И пред всички нас излиза въпросът да ъпдаитваме ли ? Нека по-разбирачите в форума ,ако са на ясно с промените да си кажат мнението .Предваритерно искам да им благодаря :-t L-)
Сега погледнах чи Itunes 8 е 63mb ,а 8,0,1 е 73
edit:Сега сложих новия Itunes и работи без проблеми!
mariankata

Re: Излезе Itunes 8.0.1

Мнение от mariankata »

От прочетеното по доста места засeга не се обявяват проблеми с jailbroken устройства нито с игри от JohnnyStore (Apple казаха, че щом е от JohnnyBravo, проблеми няма, а и аз потвърждавам).

Иначе за основните подобрения - имало някакви, които реших, че не ме засягат лично.
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

До скоро имах само iPod със iTunes7 но от както имам и iPhone и ъпдейтнах първо на 8.0 и сега на 8.1 имам на ден по няколко сини екрана на Вистата както си имам и около 15 процеса допълнителни в системата , та чудя се за какво и са на тая програма всичките тия процеси след като пак не се държи стабилно и за какво се пускат някакви ъпдейти от които практически не се вижда някакво подобрение
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Аватар
iFoz
Обратна връзка:

Мнение от iFoz »

В момента със с 8.0.2.20 х64бит и Виста Ултимейт . Няма никакви проблеми с aктивирането и отключването.
iPhone 4
Публикувай отговор