От скайп споделиха с потребителите, че след разработката на програмата им за Google Android, се захващат и iPhone.
Да ама като в работа интернета ми е през proxy и не мога да се логна...Adamov написа:Много доволно казано. Не знам просто тея на кви тъпаци се правят и не пускат. Важни не са 100%. Чудя се кви са обаче. Ми да живее Fring и Nimbuzz. Аз от както открих LogMeIn не ползвам нито fring, нито nimbuzz. Просто се логвам към домашния си компютър или към служебния и ползвам icq и skype от там.
Винаги бих предпочел оригиналното приложение, тия нимбъз, фринг.. знам ли ги откъде минава комуникацията, а и това допълнително забавя логването и тн. Да не говорим, че много екстри като добавяне/премахване на абонати, пращане на файлове, общи чатове ги нямаemco83 написа:Какъв в смисъла тези тъпаци да правят,като няма нужда.всеки би предпочетел да има програмка като Fring или Nimbuzz,в които има messenger,skype,yahoo,facebook...Всичко в едно.
Щото са по-гъсти с Гугъл отколкото с Apple.Bloody написа:Чудя се само защо за Android първо, при все че потребителската база iPhone:G1 сигурно е 100 хил:1
А не беше ли този Cisco телефон свързан със skype voip услугите, или се бъркам? Защото за Iphone (не iPhone), съм чел във форумите на скайп, официалните.MoridinBG написа:Cisco имаха iPhone още преди 4-5 години. Със скайп никога не е имало нищо.
Не, cisco имат VoIP телефония още преди Skype да съществуваiFlashFreak написа:А не беше ли този Cisco телефон свързан със skype voip услугите, или се бъркам? Защото за Iphone (не iPhone), съм чел във форумите на скайп, официалните.MoridinBG написа:Cisco имаха iPhone още преди 4-5 години. Със скайп никога не е имало нищо.
Рових из форумите на скайп, ще го намеря това, което съм чел. А иначе знам че имат такава телефония отдавна, дори съм тествал в София на някакво изложение, май БАИТ беше.peerless написа:Не, cisco имат VoIP телефония още преди Skype да съществуваiFlashFreak написа:А не беше ли този Cisco телефон свързан със skype voip услугите, или се бъркам? Защото за Iphone (не iPhone), съм чел във форумите на скайп, официалните.MoridinBG написа:Cisco имаха iPhone още преди 4-5 години. Със скайп никога не е имало нищо.
Handel написа:Аз ще си го чакам, не бързам