Проблем при отключване. Дисплея не винаги реагира.

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
cVp

Re: Смотан проблем.... :(

Мнение от cVp »

Така, драги съфорумници, както си и мислех - проблема наистина беше хардуерен и се наложи да сменя целия дисплей, както и направих. Надявам се никой не изпита моите ядове...
uncivilized

Re: Смотан проблем.... :(

Мнение от uncivilized »

cVp написа:Така, драги съфорумници, както си и мислех - проблема наистина беше хардуерен и се наложи да сменя целия дисплей, както и направих. Надявам се никой не изпита моите ядове...
А ще уточниш ли как мина цялата процедура по сменянето...цени,евентуално сервизи и т.н., защото е пълно с такива теми, а не навсякъде се разбира.Мерси ;)
djudjeto

Re: Проблем при отключване. Дисплея не винаги реагира.

Мнение от djudjeto »

няма логика в сичко това ,екрана си работи ,според мене изпада в станд баи ,заради някви гадни фаилове според мене ,аз също съм с този проблем и търся решение на вапроса ако намеря ще пиша.Ако някои ме изпревари да пише плссссссс
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Пробвай да промениш чувствителността на екрана.http://limitededitioniphone.com/iphone- ... nsitivity/
"Мисля-значи съществувам"
djudjeto

Мнение от djudjeto »

за сега вапроса е решен с Call controler ,Програмката е готина и е фрее ,Та ако ти е запекъл екрана ,Има опция Шеик ,разклащаш и вдигаш ,засега е това ако има някой с друго решение да пише плссссс
Публикувай отговор