WinSCP Проблем

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
clwnjester

Re: WinSCP Проблем

Мнение от clwnjester »

Стана, вързах се. Точно както каза причината е била, че компютъра и телефона не са били в една мрежа!!!!
L-) L-) L-)

Благодря ти много, че ми реши проблема!
Благодаря и на другите за съветите. =))
iPhone 3G 8G 3.12FW

iPhone 4S 16G 8.1FW
Jane

Мнение от Jane »

Здравейте на всички,
днес се случи нещо с iPhona ми, което не мога да си го обясня.
Изключих го, понеже бях на изпит, и след като го включих не ми работеше копчето със слушалката. Като го натисна се отваря за 3 сек клавиатурата и след това само излиза от там на главното меню. Сега в момента набирам номера само от Контакти и дори след разговор не мога да затварям, защото по време на разговор на дисплея стои менюто. Телефона е 3G и е чисто нов на 2 месеца, а и не съм голям експерт на технологиите и не нам какво да правя. Казаха ми, че ще трябва евентуално да преинсталирам софтуера и ще ми струва 40 лв. На някои от вас случвало ли се е?
Поздрави B-)
Аватар
dreamlover
Обратна връзка:

Мнение от dreamlover »

Задръж Home и Power бутоните докато телефона реагира и после би трябвало да е наред!
iPhone 2G 8GB 2.2
Jane

Мнение от Jane »

Рестартирах го много пъти, и картата вадих... :( доста ме притеснява това и не знам дали да го дам за преинсталиране на софтуера..мисля си, че би трябвало да има по-лесно решение на проблема. Благодаря ти все пак :)
Публикувай отговор