Струва ли си PSP?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Заключено
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Струва ли си PSP?

Мнение от Raptole »

Искам да си взема, но все още незнам, имам тука няколко добри оферти, но се чудя :(
Сега трябва яко да се стягам и да уча, а много ми се и играе, та незнам как да се справям :(

Има няколко, които много ме грабват, хакнати, запазени и т.н. Игри колкото искам има в нета, та искам да питам дали ми е нужно, защото като гледам хубави игри скоро за него май няма да излизат и май ще е тъпо да играя само стари заглавия и да дам една сума пари и да играя неща дето са минали вече :(
Пък от друга страна си има доста добри заглавия на които може да се разчита занапред(старички но добри за PSP)

Препоръчайте ми, да си взема ли или не и защо?

Аз като трябва да уча, ще си уча, но с PSP-то си е по-яко :)
Помогнете ми :)
Аватар
PunkoHead

Re: Струва ли си PSP?

Мнение от PunkoHead »

Като трябва да учиш.. Вземи си го лятната ваканция ;) Така хем мерака ти ще мине за 2-3-месеца, хем ще го имаш и ще си го разучил и вече ще почнеш новата учебна година, както се казва "на чисто" ;)
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Царе сте на глупавите и безсмислени теми. PSP НЕ си заслужава. Най-тъпото нещо на тоя свят са игрите. Е това е мойто мнение. Друг ще ти каже, че без гейминг не може да живее и че PSP си заслужава повече от PS3 примерно. Ти ако си решил да си го вземеш, ще го направиш. Без да ти дреме какво пишем тука, което от своя страна е в подкрепа на моите думи, че такива теми са мега излишни.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Montreras

Мнение от Montreras »

Не си струва . Аз се набудах миналата година и ме е яд . Графиката на игрите е много кофти(като се икл някоколко игри ).Пък и много бързо ти писва ;)
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Ами благодаря ви!
Няма да си взимам :)
Благодаря :)
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Мнение от deezel - download.bg »

Според мен пък е невероятна машинка, особено 3000. Имам PSP вече три години, и който каза, че графиката на игрите е лоша, просто излъга.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Заключено