Конкретните ми въпроси са свързани с покупката на Iphone 3G от "Глобул" с пакет i750 .От там ми обясниха,че телефонът има поддръжка на двуканална карта,понеже не ми се ходи с два телефона на един оператор

С две мнения и регистрация от днес, не се хаби да правиш характеристики на модератор, защото ще си избия комплекса в един бан. Спазвай приличния тон.borislav7 написа:Благодаря за топлото посрещане!Ако това е форум за BMW,при проблем с колата до вносителя ли им ще ме посъветваш да се обърна.?!
Ако името Глобул те дразни по горе замени го с Мтел,...все е едно и също за мен.Мисля ,че форумите са за взаимопомощ,а не за избиване на комплекси.
tolev написа:Отиваш в настройки-телефон-sim програми и там излиза да си сменяш на коя линия да си.
И пита ли те, коя линия да ти е активна ?mupo написа:Глупости!
Моята карта е на 5 години, не е с два номера и си има меню.
Всички карти които са от "новите" с менюта си го имат.
mupo написа:Моята карта .... не е с два номера и си има меню.
Активна е само едната карта!borislav7 написа:Тъй като ми е първи пост тук : Здравейте всички!![]()
Конкретните ми въпроси са свързани с покупката на Iphone 3G от "Глобул" с пакет i750 .От там ми обясниха,че телефонът има поддръжка на двуканална карта,понеже не ми се ходи с два телефона на един оператор,а не искам да загубя голямата група в която съм.Когато се стигна до активация на картата, не можаха да намерят къде е менюто за 2 канала.Единия вика,че било от версията на софтуера,другият че не зависело от това
...Някой,ако знае как стоят нещата да помага.Обясниха ми,че и двете карти са активни едновременно,ако те търсят,но има ли възможност да избираш и през коя да използваш интернет,защото ако тръгне ненадейно да се ъпдейтва на обикновенната линия на 2.40лв./Мb ще излезе дебело.