Geohot е намерил бъг в 5.8 iPhone bootloader в помоща на който ще можете да даунгрейднете вашият baseband.
Geohot и Dev-Team търсят начини за даунгрейд на baseband и се надяваме, че в близко бъдеще тези, които случайно са update-вали телефоните си, ще бъде в състояние да върнат времето назад!
Повечин инфо.
GeoHot намери Exploit в Bootloader 5.8 на iPhone
GeoHot намери Exploit в Bootloader 5.8 на iPhone
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Re: GeoHot намери Exploit в Bootloader 5.8 на iPhone
Лошото е, че повечето 3G-та идват с бутлоудър версия 5.9, като именно те са проблемните и за тях е по-наложително да се намери начин за даунгрейд, защото идват със стандартно качен фирумер версия 2.2.1 ... 

iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Krusell Orbit Black/Red калъф
Да, но има и такива индивиди, като мен, които са достатъчно глупави да ъпдейтнат некадърно до по-новата версия и сега да си чакат за някакво решение за софтуерно отключване на телефона. 

iPhone 3G 16Gb 3.0
- Toni-
- Обратна връзка:
аз съм с baseband 2.30.03, 2.2.1 и с Rebel unlock sim card и работи чудесно, единственият проблем ми е след рестартиране на телефона и му трябват два-три опита да хване сим-картата
-
аз съм с Xsim и пак ми трябват 2-3 опита . .докато я захапе ... също така ми харчи прекалено много батерияToni- написа:аз съм с baseband 2.30.03, 2.2.1 и с Rebel unlock sim card и работи чудесно, единственият проблем ми е след рестартиране на телефона и му трябват два-три опита да хване сим-картата

- Toni-
- Обратна връзка:
Да и при мен ми изяжда батерията доста....