Искате ли да има сайт за онлайн чат support?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...

Искате ли онлайн support канал в чата?

ДА
55
71%
НЕ
22
29%

Общо гласове: 77

Marty

Искате ли да има сайт за онлайн чат support?

Мнение от Marty »

Окей тогава ще ви предложа да не е канал, аз също така много не исках да е в mIRC и затова реших:

ето го другия варянт:

iPhoneSupport.us.to

Ще си имаме 24/7 онлайн support, моля админите на сайта тукащния и всички, който разбират от такива неща и изявяват желание да пишат в темата, като съответно аз ще се посъветвам с администратора на сайта, и някой от support-арите тук, кой от тях да бъдат одобрени, за да може модератори и администратори да са в различни цветове за да знаят самите потребители на кой от тях може да се разчита.
А аз съответно от моя страна обещавам да се отнеса сериозно и да развием нашия support до възможно най-добро ниво, със съответното съгласие и одобрение на Администратора на този сайт разбира се!
Искам предварително да заявя, че целта ми е не да правя някакъв нов портал или нещо подобно целта ми е просто support за потребители, който имат нужда от помощ, защото аз както много други хора съм попадал в лоши полужения, и ми е идело направо да хварля телефона през прозореца.
Support-а разбира се ще е основната идея на сайта, но ще има и отделен канал, който сега ще направя за да си лафим и да споделяме мнения, виждания, идей и всичко свързано с телефоните.
Ако искате да погледнете просто, за какво става въпрос в съответния support сайт, просто отметнете Login like Guest?

Отново моля модераторите и Администраторите да пишат в темата за да ги видя кой са, и после да пишат в чата за да им дам съответните права! Аз ей сега ще пиша на Админа на сайта за да говоря и с него и за да може ако ще правим нещо всичко да стане с неговото съгласие!

Ако има нещо с което съм сгрешил или това което правя не се нрави на повечето потребители, предварително се извинявам както казах, целта ми е само да помогнем на много хора в трудно полужение, а и не само :)
Благодаря!
Последно промяна от Marty на 23 Апр 2009, 09:20, променено общо 1 път.
Marty

Re: Искате ли да се саберем в канал: #iPhone в UniBG мрежата

Мнение от Marty »

мойто мнение е твърдо - ДА!
Моля някой да закачи темата като важна!
Аватар
naB4o

Мнение от naB4o »

UNIBG отдавна замря !
iPhone 2G 8Gb
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
iwantupdate

Мнение от iwantupdate »

Аз съм пас, няма да го ползвам този канал ако го направите. :-/
iPhone 2gen 8GB - Firmware 2.2.1 :-w
Marty

Мнение от Marty »

кой говори за УниБГ става въпрос за канал за съппорт?
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Принципно съм "ЗА" онлайн помощ, обаче mIRC нещо не ме кефи.Що не в Twitter- там също може да се направи канал, като там за по тежки проблеми може да открием Saurik. Иначе skype си остава добра алтернатива. Който има желание да помага онлайн може да си публикува скайпа.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
Soulraider

Re: Искате ли да се съберем в канал: #iPhone в UniBG мрежата

Мнение от Soulraider »

съгласен съм mIRC е вече остаряла програма трябва да се намери някаква алтернатива... като според мен ще е добре да се направи тема в която тези които разбират повече и имат желание да помагат на начинаещите да оставят скайповете си..хмм с което малко се обезсмисля форума... но за някой прости въпросчета.. :)
Аватар
ML16

Мнение от ML16 »

Според това е абсолютно не нужно, всичко неясно може да се намери в форума (стига да не ви мързи). А и това беше модерно преди 10 години.
May The Force be with You!
Аватар
Toni-
Обратна връзка:

Мнение от Toni- »

Според мен при наличието на този форум и обсъжданото вече в него, някак си се обезмисля този канал....общо взето рядко изкача някой със странен проблем, нещо което да не е обсъждано или иначе казано - единичен случай... пък и за това имаме и бутон Търсене,а и mIRC отдавна си изпя песничката...
Marty

Мнение от Marty »

Окей тогава ще ви предложа да не е канал, аз също така много не исках да е в mIRC и затова реших:

ето го другия варянт:

iPhoneSupport.us.to

Ще си имаме 24/7 онлайн support, моля админите на сайта тукащния и всички, който разбират от такива неща и изявяват желание да пишат в темата, като съответно аз ще се посъветвам с администратора на сайта, и някой от support-арите тук, кой от тях да бъдат одобрени, за да може модератори и администратори да са в различни цветове за да знаят самите потребители на кой от тях може да се разчита.
А аз съответно от моя страна обещавам да се отнеса сериозно и да развием нашия support до възможно най-добро ниво, със съответното съгласие и одобрение на Администратора на този сайт разбира се!
Искам предварително да заявя, че целта ми е не да правя някакъв нов портал или нещо подобно целта ми е просто support за потребители, който имат нужда от помощ, защото аз както много други хора съм попадал в лоши полужения, и ми е идело направо да хварля телефона през прозореца.
Support-а разбира се ще е основната идея на сайта, но ще има и отделен канал, който сега ще направя за да си лафим и да споделяме мнения, виждания, идей и всичко свързано с телефоните.
Ако искате да погледнете просто, за какво става въпрос в съответния support сайт, просто отметнете Login like Guest?

Отново моля модераторите и Администраторите да пишат в темата за да ги видя кой са, и после да пишат в чата за да им дам съответните права! Аз ей сега ще пиша на Админа на сайта за да говоря и с него и за да може ако ще правим нещо всичко да стане с неговото съгласие!

Ако има нещо с което съм сгрешил или това което правя не се нрави на повечето потребители, предварително се извинявам както казах, целта ми е само да помогнем на много хора в трудно полужение, а и не само :)
Благодаря!
iwantupdate

Мнение от iwantupdate »

Това е идея, защото така форума ще спре да се пълни с малоумни теми. :-X
iPhone 2gen 8GB - Firmware 2.2.1 :-w
Marty

Мнение от Marty »

ами и не само заради това, ще имаме възможност да си полафим и обновим повече информация 8-}
Аватар
Toni-
Обратна връзка:

Re: Искате ли да има сайт за онлайн support: iPhoneSupport.us.to

Мнение от Toni- »

Да, определено тази идея е доста по-добра от mirc....предполагам, че ще допадне на много хора и така наистина ще можем да си помагаме и обменяме опит
Аватар
Soulraider

Re: Искате ли да има сайт за онлайн support: iPhoneSupport.us.to

Мнение от Soulraider »

Toni- написа:Да, определено тази идея е доста по-добра от mirc....предполагам, че ще допадне на много хора и така наистина ще можем да си помагаме и обменяме опит
съгласен съм :) :)
Публикувай отговор