Колеги, кажете как се купува най-лесно телефона когато отида в САЩ. Заминавам скоро, трябва ми съвет.
п.п. До модераторите: Не ми трийте съобщението. Питам за да се науча, да купя и донеса за колеги телефони. Къде да питам другаде. Това е раздела за покупко/продажби.
В "Общи приказки" където му е мястото.
Как да купя IPHONE 3G от САЩ
Re: Как да купя IPHONE 3G от САЩ
Моля дайте съвет. Нямам много време.... 

www.craigslist.com или ebay.com
Като както може би знаеш в ebay ти трябва регистрация в paypal
Аз миналата година търсих в craiglist но имай в предвид че там е като вестник "Позвънете" и има стабилен шанс телефоните да са крадени/повредени и какво ли още не.
Най-големия съвет е да изчакаш месец два и да пробваш да вземеш новия когато излезе.
Успех!
Като както може би знаеш в ebay ти трябва регистрация в paypal
Аз миналата година търсих в craiglist но имай в предвид че там е като вестник "Позвънете" и има стабилен шанс телефоните да са крадени/повредени и какво ли още не.
Най-големия съвет е да изчакаш месец два и да пробваш да вземеш новия когато излезе.
Успех!
Е и ?!?! Ще кажеш че в САЩ , няма интернет, и не можеш да влизаш в сайта ?!?!?geodar написа:Моля дайте съвет. Нямам много време....

Аз лично като бях там купувах от ebay.com и от познати

iPhone 2G 8Gb
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
Няма да имам достъп. Мислех за това как да ги купя от магазина и да не се налага да обвързвам някой с договор. Има ли някакъв номер. Дайте съвет. Трябва ми действащ и лесен начин, няма да имам време за сложни изпълнения. Пътувам по работа.
Не, няма шанс без договор, върши си работата и не се отплесвай
хаха
Ebay не е сложно м/у другото. А в САЩ навсякъде почти има достъп до Интернет - wi-fi така че не може да нямаш

Ebay не е сложно м/у другото. А в САЩ навсякъде почти има достъп до Интернет - wi-fi така че не може да нямаш

iPhone 2G 8Gb
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
Звучи лесно, ама ще пътувам в 3 града, ще съм с шефа си и ще имам само по няколко часа свободно време може би. Мислех да вляза да купя и да съм доволен, но май като гледам ще си остана със старото телфонче
докато не излезе новата версия след няколко месеца и тогава разбираемо вече цената ще трябва да я преглътна каквато ми предложи някой тук
Следващото пътуване чак по Коледа. Ако тогава има начин ще се възползвам.
Ако все пак ви хрумне добра идея... тук съм до понеделник.

Следващото пътуване чак по Коледа. Ако тогава има начин ще се възползвам.
Ако все пак ви хрумне добра идея... тук съм до понеделник.
Има. Преди 2-3 месеца Ейпъл в Атланта продаваха 16GB, отключен, без договор на 600$.naB4o написа:Не, няма шанс без договор