Значи, аз днес да кажа, утре да кажа и все не оставаше време.diana_kamenova написа:Здравейте,
Вчера си изпуснах Iphona (3G 8 GB) и стъклото ми е на парчетамнооого съм нещастна
Хубавото е, че дисплея си е ок и телефона работи
Исках да попитам дали сте доволни от подмяната на стъклото в М-свят?
Купен е от JEFF, но въобще не съм доволна от сервиза там и не ми се иска да ги посещавам
В М-свят, техникът ми се обади по телефона и каза - цитирам: "Мога да ти сменя само стъклото без да пипам touchscreen-a, ще ти струва 80лв, но не ти давам гаранция дали touchscreen-a няма да има някакъв проблем и да не работи, и мога да ти ги сменя и двете за 120лв. като ти давам гаранция за работата която съм свършил и за частите които слагам"
Прецених че той може и да направи някоя беля и да трябва да ги сменям после пак така че дадох 120лв. и си реших проблема, телефона си работи на пушка и всичко е ОК.
Само да кажа че споделям опит, и не казвам на никого как да се бори с този проблем

Успех
А само да ти споделя моето мнение за JEFF - от както има мобилни телефони на Българския пазар ги има и JEFF, преди бяха едни от най-добрите сервизи, но сега щом казваш може и да са се изложили, но пак казвам те са много адавна в този бранш.