Единственото, което можеш да поправиш е иконката - изглежда постно сравнена с другите, намери някоя по модерна. Но и без това благодаря

Еми аре де,харесай някоя и ми пиши ЛС ако искаш да ми я пратиш, пък аз ше я "трансформирам"cristiano_sv написа:xa...прав си ::))) еми алкохола ни съсипа...даже и недовиждаме ::)) а бтв има мн яки икони ама трябва да си поръчка човек да си хареса.
То и аз мойта я направих, въпроса е да помогнем на човека да си фиксне приложението, щото иначе е мн якоcristiano_sv написа:ааа аз моита си я направих отдавана ама .....не казваите на Създателя ::)))) update на VistaPerfection2.0..... ама просто човек трябва да има време и желание + iphone i WiFi......и живота е лесен ::)))
ами не, въпроса е като го сбия в размерите на иконка дали ще се вижда хубавоmupo написа:Има ли значение какъв размер трябва да е изображението ?
uncivilized написа:Верно мн яка програма.ПоздравленияПо случая ти цвъкнах за 2 мин няколко предложения,че верно иконката е мн грозна
![]()
![]()
![]()
Тва е като за 2 мин естeствено.Ако си харесал някой телевизор от някоя тема ми го прати ако искаш да го направя като за програмката
Между другото има ли някакъв вариянт да добавиш Discovery Channel или History?
И аз ти благодаряtotopz написа:uncivilized благодаря много за иконките! Избрах си първата синята и сложих нея.
Добавих Discovery канали. History не намерих, но има едно Viasat History добавих него. Дано да е това което дават по кабелната
Има update!
Да, наистина картинката се слага в директорията на програмата /Applications/TVInfo.app/VladTheImpaler написа:Картината в началото е всъщност Default.png от директорията на програмата. Ако я смениш и си готов.