Iphone 4 умря внезапно ? Помощ?
Re: Iphone 4 умря внезапно ? Помощ?
Няма вариант софтуер да ти блокира стартирането на дъното. На ОС може, но на дъното не, т.е. все трябваше да има някаква индикация на дисплея. Вероятно е за доктор. Ако нямаш къде в Бургас, прати го по куриер в София. http://alekserviz.com
"Мисля-значи съществувам"
-
Re: Iphone 4 умря внезапно ? Помощ?
Такааа, телефона седя на зарядното снощи от 01.00 до 07.00, положението е същото, никакъв живот, нито Айтунс го разпознава, нито иска да се покаже ябълката, нито влиза в ДФУ мод... Правих комбинацията с бутоните многократно - нищо... Нещо не схващам какво се случва - брикнат, ама чак пък толкова....
I want live with or without you...
iPhone 4 Умря
Здравейте, знам че има доста такива теми. Търсих не намерих. Дано помогнете. Не съм нацяло бос но не успях да го оправя. Та...какво се случи. Ами телефона си работеше. оставих го за малко, връщам се и исках да видя часа - УВИ не. Викам имах батерия, поне 40%, ама айде да му включа тока. Включвам го, светна и пише че иска iTunes, изключих го. Включвам го директно към компа, с пуснат иТ, но така пък буутлуупва. Изключих го, държах Хоум и включих кабела, излезе пак че иска иТ, тръгна към рестор, свали си най-новия софт и ми даде Unable to restore. Какво да го правя? Телефонът не е джейлван, ФЗ е към Глобул. Не помня с кой софт бях, уж съм ИТ грамотен и се дразня като някой ми каже нещо такова, но не помня, мисля че 6.1.0 или 6.1.2. Имам един back-up който съм си го запазил от преди да реинстална компа.
P.S. Дава ми Unknown error (21). Което гледах в нета, едно Take ownership, няква права на файл в Windows/system32/drivers..... - Не става пак, същата грешка. С уин8 съм.
P.S.2 - Вече е на майстор....и сега чакаме
P.S. Дава ми Unknown error (21). Което гледах в нета, едно Take ownership, няква права на файл в Windows/system32/drivers..... - Не става пак, същата грешка. С уин8 съм.
P.S.2 - Вече е на майстор....и сега чакаме
iPod Touch 4g 8GB OS 4.2.1